Helt fel

Många gånger så frågar en vän eller vännina dig om hjälp gällande deras förhållande, speciellt eftersom du inte är mitt i dilemmat utan ser det bättre från sidan.

Har en vän ( skriver det så att det inte går att se om det är en kille eller tjej) som just nu är i ett förhållande där denna inte känner den riktiga lågan för sin partner men känner sig oerhört tacksam över att denna har bistått att lyfta självförtroendet för vännen. Men räcker detta egentligen för att stanna i ett förhållande? Man kan ju vara vänner än. Även om många gånger den ena inte fixar detta.
Ibland så hör man de berätta rakt ut att de vill göra slut men kan inte göra det p.g.a högtider på året, förhoppning av ändringar av känslor, rädsla av att vara singel och säkerligen 1000 orsaker till. De hör inte att de mer eller mindre bör göra slut utan frågar råd men vägrar lyssna ändå.

Sedan finns det de som vet och vill men anser att de har så mycket bagage. De inser inte att de bara gräver ner sig djupare i träsket. Det blir aldrig bättre av att vänta lika bra att rycka det som ett plåster. Tycker jag det är lätt? Nej det är aldrig lätt att göra slut men det blir ju knappast bättre utav att vänta.

Kommentarer
Postat av: Anonym

oh, you bastard...

2007-12-22 @ 22:04:38
Postat av: Anna

Säger du det till dina vänner då?

2007-12-23 @ 11:37:16
Postat av: Nookie

De vet vad jag tycker

2007-12-23 @ 13:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0