Idiotvarning

Sitter i hemmets lugna vrå,halvsegar och glor på någon film när min lur ringer från dolt nr. Och i andra sidan luren är det någon som talar med invandrarsvenska eller vad man ska kalla det och börjar hota för fulla rullar t ex om jag visar mig i hans område igen så ska han skalla mig och kn***a min mor och min syster. Ja han har ju full koll på livet. skulle killen kännt mig så hade han vetat att jag har ingen syster men en hel del brödrar.
Om det nu var ett skämt samtal eller verklighet vet jag inte men om det var ett skämtsamtal och du läser detta så bör du nog höra av dig till mig för att det ä polisspårning på det samtalet just nu. Enda sättet att avbryta är att erkänna idiotin till mig nu.

Stackare

Att man inte kan släppa idéer om att en människa inte kan vara bra eller trevlig enbart bedömt efter utseende, social status eller ekonomisk förutsättning. Har vi inte under de århundrade vi levt under krig, förtryck och olika indelningar av samhällsstrukturer som bara har fallerat. Allt ifrån Romarna till Nazister har ju bara fallerat efter hand.

Än idag kan vi se folk som inte har lärt sig av historian. Mycket hat, mycket fördomar och framförallt oändligt mycket brist på engagemang hos varandra.

Dax att vakna till människor.


Sjukligt sjuk

Skulle varit en lugn dag på jobb och sedan lite utgång på kvällen. Men Neeeeeeeeeeeeeeeej så blev det ju knappast. Efter käkat lunch så blev magen rätt så rejält upprörd och jag satt på toa resten av arbetspasset. Sedan kom jag hem och fortsatte kavalkaden på toan. Sedan bara torrheten kom över mig. Försökte dricka ikapp men det hjälpte föga eftersom jag kände att jag var på väg att kräka.

Men det har släppt idag förutom att jag känner att jag haft feber. Det är konstigt att jag känner hur det angriper lederna direkt.

Trött på den människor som klagar på att andra är dåliga på att höra av sig sedan undviker de själv en. köss mig i häcken


Step 2

Då var steg 2 i rätt riktning klart. Hade besiktnigskvinnan här på morgonkvisten ( kl. 08!! blää!) och hon gick igenom och frågade lite om något var sönder o.s.v! Och jag klarade besiktningen nu så ska jag bara skriva kontrakt på den nya och förhoppningsvis blir det inflyttning snart. För jag börjar tröttna på Nydala. Även om det är perfa med torget nära för att handla men samtidigt så hjälper det inte min vikt eftersom jag e för dum för mitt eget bästa gällande godsaker.

Dessutom går jag på dag 4 av jobbande och det har varit jävligt slitigt, speciellt med tanke på att jag varit tvungen att städa ordentligt nu när hon skulle komma och kolla på lägenheten. En dag till efter detta och det blir ett lugnt arbetspass (hoppas vi på)

Tvideldi tvideldo

Tidig morgon, sover dåligt, mår dåligt, inga bra tankar och jävlit ont i tummen. ÄR så jävla trött på alla skador så det finns inte. Emellanåt blir jag något förtvivlad. Det enda som känns okej nu är faktiskt knäet det som egentligen är meeeest kört. Just nu är det ljumske och tummen. Ryggen håller på att dumma sig och nacke med.
Vill kunna idrotta utan att känna att jag skulle behöva en rejäl dos av droger för att bedöva smärtan.

Dessutom är jag så trött på att bråka med människor. för mycket som går emot men samtidigt många som inte kan respektera när jag ber dem att sluta med saker.

Och i skrivande stund blev jag lite gladare!! JAG FICK LÄGENHETEN!!!!!!

Ursäkter

Kollade lite halvt på tv imorse eller tvn var igång och då intervjuades Alshammar för att hon inte gått vidare till final p.g.a hennes baddräkt gått i sönder eller något och att det tog tid och hon fick inte focusera på det hon skulle göra. bla bla bla för fan var förberedd i tid då och skyll inte på sånt shit. Du var helt enkelt inte tillräckligt bra och är fruktansvärt överskattad.

Blev pissed på kompis efter denna inte svarar ordentligt på en fråga och bara racka ner på en. E detta fel av mig? Jag diggar egentligen denna människa och skulle ställa upp för denna i vått och torrt men ibland blir det bara för mycket  eftersom man ALDRIG får ett rakt svar när man ställer en fråga. Och sedan blir det bara värre av att man får ett svar värdigt en fjortis "Ja men var så då"

Kan det var fel i mitt läge? Jag tycker inte det egentligen, kräver inte så mycket och är väl inte för mycket begärt att man kör lite raka svar ibland och inte rackar ner på en. (Även om det säkert är menat som skämt) Men det blir så långtradigt.

Ara i mitt hjärta

Jag måste fan skriva att det är synd om brottaren Ara. Bli blåst av domare som skrattar han i ansiktet. Komma tebax och brotta bronsmatch mot sin vilja och sätta fransmannen på plats. Folk får säga att de skäms eller va fan de vill. MEN han gör fan rätt går in och brottas och visar att han skulle vunnit guldet. Det som han gör rätt i att ta emot bronset och sedan kasta det mitt i mattan! Ara I salute you! Media och andra gammelsmurfar kan gnälla sönder sig. Jag är inte hemma i brottning men han gjorde inget som var fel och hans motståndare gjorde exakt samma sak och fick inget emot sig.

Det är tragiskt att sånt här verkligen får hända i ett OS som ska vara en symbol, en handräckning och rent. De dödar fan allt som heter ren sport och tillåter fusk, doping och annat regelvidrigt som besudlar sport. Jag kräker på dem speciellt eftersom det är inte roligt att se på sport. Det är samma sak som fotboll som e så himla utstuderat med fusk, filmande och tröjdragningar.

Tycker vi ska skramla ihop pengar och göra en Guldmedalj till Ara!

Forsättning på nedan

En liten fortsättning på nedanstående. Varför är det så enkelt för tjejer att hellre anta än att öppna munnen och fråga om saker och ting? Nästan som om de är rädda för att få på truten och sitter och trycker i ett hörn. Många tjejer jag känner vill hellre verka dumma än att ställa frågan och lära sig något nytt.
För hur ska man någonsin kunna lära sig något om man inte frågar????????  
Sedan finns det de som är så jävla gnälliga bara för att man inte alltid är på rätt humör, ger dem rätt svar och tydligen frågar när man inte förstår direkt vad det är de talar om.

Komplikationer

Jag blir inte klok på tjejer i allmänhet. Att allt ska vara så fruktansvärt komplicerat med att umgås med dem. Att där ska tolkas och antas så himla mycket förstår inte varför man inte bara kan kläcka fram vad man tycker och tänker och allt ska vara så himla hemlighetsfullt.
Jag vet att jag många gånger är lite sluten eller hemlighetsfull men det är gällande ämnen som folk inte har med att göra. Det som är mitt är mitt och ingens annan såvidare det inte inkluderar dem.

Skärpning och kläck ur er vad ni tänker på. Trista människor!

Talafel

På senare tid så känns det som att jag har en hel del talfel och en massa stavfel men stavfelen kan dels skyllas på att mitt tangentbord och min data e mer eller mindre miffo.
Emellanåt känns hjärnan som en endaste stor smörja eftersom jag ska komma ihåg saker och ting. Tror jag har samma lika dåligt minne som min bror. (För ni som inte vet så finns där nog inte något som jag skulle ta som exempel hur dåligt minnet är, sorry Kim)
Det är därför jag håller mig till lättsmälta filmer där jag slipper tänka alltför mycket. För senaste tiden har jag varit oerhört sugen på att se både The Matador och Usual suspects men det är filmer som behöver lite mer focus än bara ett slött sinne. Men som tur är kan man kansta igång Livet på den ljusa sidan med Jack Nicholson som är underbar i den som rejält smurfad i sinnet.

Underbart citat: "Some have great stories, pretty stories that take place at lakes with boats and friends and noodle salad. Just no one in this car. But, a lot of people, that's their story. Good times, noodle salad. What makes it so hard is not that you had it bad, but that you're that pissed that so many others had it good."

Bröllopsvalsen

Igår så jobbade jag tidigt för att kunna medverka på Florre´s bröllop. Det var bröllopet jag inte ville missa ju. Så efter jobb körde jag snabbt hem för jag hade glömt lite grejer som jag skulle haft med mig. Sedan snabbt till mor där min kostym hängde. (bilder hittar ni på min facebook) Tack o lov kunde Jååreeel köra mig dit så jag kastade mig snabbt i duschen och gjorde mig iordning.
När jag väl smög in mig så satt jag med Philip som jag känner sedan tidigare. Skönt att sitta med nån man känner sedan tidigare även om jag inte räds att träffa nya människor. Det var mysigt där och som vanligt så har jag jävligt kul med folk som jag vet hur de är. Sedan talade jag lite med Mange´s frua som e en jättetrevlig tösabid från Berlin.
Efter lite mer sprit, snack och skoj så började festen avslutas och vi var en liten skara som drog vidare till Harry´s där vi öste på golvet som tokar. Börjar tycka bättre och bättre om det stället även om de hade kunnat spela lite mer varierad musik. Allt e ju bara Techno och hip hop.
Och där är roliga människor känns som man lär känna nya människor hela tiden där och alla verkar rätt så lugna med. Även om där utbröt lite tumult på dansgolvet. Men lite spill får man räkna med.

Och i stora drag mina vänner och alla jag känner och inte känner som ägnat några få sekunder och snoka vad jag gör i livet, så var det en jäkligt grym kväll som man får lida eftereffekterna för idag. :P

Ta ta

Rätt så stolt Skåning

Satt och kollade på nyhetsmorgon och där satt hon som brukar ha de lokala nyheterna på tv 4. Och när hon har haft de lokala nyheterna så talar hon rätt så bred skånska men helt plötsligt så är det någon riktigt usel stockholmska som gäller. Varför ska de skånska stoltheterna helt plötsligt gå över till att tala stockholmska? Samma gäller de andra reportrarna som inte härstammar ifrån Sthlm. Människor gör er inte till och behåll er sanna dialekt.
Kan säga för eget vidkommande så talar jag inte den bredaste skånskan men e bannemaj rätt så stolt över mina skånska anor.
Sedan finns det andra aspekter av Skåne som man kanske är mindre stolt över som t ex att en viss del av befolkningen här nere inte kan bete sig. De är rätt så pinsamma rättare sagt.

Måste säga att Gry Forsell har blivit jäkligt grann!

Talets gåva

Vore det inte skönt om alla kunde öppna truten och säga vad de egentligen vill?? Man slipper alla funderingar och behöva anta eller luska ut saker och ting. Sedan vore det rätt skönt om människor hade lärt sig att lyssna på en och kunnat lita på en. Är trött på att folk inte lyssnar och tror på vad det är jag skriver eller säger.

Tror att saker och ting var lättare när man var en liten kid och man sade vad man tänkte och ville man ha chansen på en tjej så skickade man helt enkelt en lapp då man hade tre rutor att kryssa i. En för ja, en för nej och en för kanske. Det var så mycket lättare på det viset. Och man tog aldrig illa vid sig om man fick ett negativt svar.

Det är otroligt hur stor skillnad det är mellan de olika generationerna dels i språket och sedan i uppfostran med. Att bara lyssna på de yngre är pinsamt att de ens inte kan uttrycka sig korrekt eller stava till de enklaste orden. Och sedan missbrukande av alla vulgära ord. Varför tilltala varandra med massa könsord? Är det så himla coolt? Jag vet att när man sade: " Din mamma" så började man ett slagsmål med den man sade det till.


Ryktesspridning av skit

Nu börjar jag åter igen bli besviken på många människor som inte kan hålla sig till enkelt, trevligt och resonligt beteende.
Har en kollega som frågar mig om jag börjat snacka skit om henne. Jag förklarar situationen för henne sedan börjar hon gå på Boullen och Henke och fråga dem och de säger samma saker som mig. Och vidare spinner hon vidare och "skäller" ut mig för att jag tydligen skulle vara falsk. Vakna människa vem är falsk för att vrida sanningen till sin egen version så att man själv kan må bra.
Med andra ord har jag beslutat att ignorera människan till den gräns där att hon inte ens existerar även om hon står framför mig.
Person nr 2. Är en människa jag börjat tala med en hel del nu. Jag är inte främmande för att folk skojar med mig och såvidare men ironi och total respektlöshet för en människa när han eller hon mår dåligt. Mår man dåligt så ska man bannemaj vara lugn mot människan och lyssna på denna.
Skärpning människor och stanna upp och inse att ni inte är ensamma i världen.


RSS 2.0