Talets gåva

Vore det inte skönt om alla kunde öppna truten och säga vad de egentligen vill?? Man slipper alla funderingar och behöva anta eller luska ut saker och ting. Sedan vore det rätt skönt om människor hade lärt sig att lyssna på en och kunnat lita på en. Är trött på att folk inte lyssnar och tror på vad det är jag skriver eller säger.

Tror att saker och ting var lättare när man var en liten kid och man sade vad man tänkte och ville man ha chansen på en tjej så skickade man helt enkelt en lapp då man hade tre rutor att kryssa i. En för ja, en för nej och en för kanske. Det var så mycket lättare på det viset. Och man tog aldrig illa vid sig om man fick ett negativt svar.

Det är otroligt hur stor skillnad det är mellan de olika generationerna dels i språket och sedan i uppfostran med. Att bara lyssna på de yngre är pinsamt att de ens inte kan uttrycka sig korrekt eller stava till de enklaste orden. Och sedan missbrukande av alla vulgära ord. Varför tilltala varandra med massa könsord? Är det så himla coolt? Jag vet att när man sade: " Din mamma" så började man ett slagsmål med den man sade det till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0