Svagt av vuxna människor

Som ni kanske visste håller jag i taktpinnen för vårt bandylag där jag skickar ut påminnelser och sånt inför matcher. Nu senaste veckan har jag försökt fixa ihop en träningsmatch och jag kan erkänna att den första matchen var jäkligt dålig framförhållning men det var en chans vi fick i sista sekund och fick dåligt med svar naturligtvis. Men andra matchen som jag försökte fixa fick jag inte många svar. Detta tycker jag e så jävla svagt. Vuxna människor som inte kan svara, detta har t om pojkar vid 7 år lärt sig.
Detta är så besvikande när man försöker hålla igång och offrar sin tid. Men fortsätter det likadant hela säsongen så kommer jag hoppa av. Detta utan några känslor av skam.

Jävlas med MFF fans

Jag har bara läst en massa och sedan sett en o annan match på tv när det gäller MFF. Herregud vad de är pinsamma. Fattar inte hur publiksnittet kan hålla sig så högt?  Överskattade spelare. Och inget engagemang. Bortskämda, lata och på tok för mesiga. What is the big deal med denna jäkla Ola Toivonen??? Killen bara sabbar allt spel med sin påstådda bra bollkänsla!!! Jag har inte sett något vettiga och imponerande som han gör.
Inse ni tokar som går match efter match och betalar en massa pengar för att se dessa jubelidioter som inte kan spela fotboll för fem öre iallafall inte engagerar sig. Skulle hellre se 11 Hasse Mattisson som alltid gav 100% än en divig mes i stil med Toivonen. Det är definitivt sveriges mest överskattade spelare!!!

Bättre att satsa pengarna och tiden på något som gör dig glad för det laget som kallas MFF e en konstant besvikelse!

Be happy

Det e så roligt när man tänker på alla arbetsplatser man varit på och märker hur folk blir bittra när de inte får en tjänst de sökt utan en kollega har gått om dem.  Istället för att glädjas att de tog mod och sökte tjänsten, att kanske inse att den andra personen faktiskt är mer lämpad än en själv. När jag var på IKEA var det så fruktansvärt tydligt då folk verkligen börja hata den personen för den avancerat. Vad har den gjort fel förutom tagit samma chans som du har gjort??? Visst i många fall så väljs fel person och det får ju cheferna med ta ansvar för efter den personen då visat sig vara helt fel för den tjänsten.
Nej lär dig att glädjas åt andras skull även om det helt klart e lite besvikande om du inte själv fick tjänsten.

Don´t worry, be happy!

En lysande idé!!!

Jag har fått en lysande idé. Från och med nu ska jag granska media lite. Hur menar ni då? Jo så enkelt som dessa idiotlöpsedlar som t ex: " Nu kommer solen" denna löpsedel har jag sett 4-5 gånger denna sommaren vid olika tillfällen. Jag tror nog att vi alla kan vara överrens om att den jävla solen har bannemaj inte dykt upp och definitivt inte då när tidningarna skrivit det. Framför allt ska jag sätta åt personerna i fråga som gjort reportaget. Hittar ni något så får ni hojta så ska vi bränna åt dessa människor.

RSS 2.0