Herr Träk*k

Tänk dig att du har fått gå till psykolog och läsa massa självhjälpsböcker efter att ha blivit så fruktansvärt krossad av läraren som vet hur man ska knäcka en unge psykologiskt och fysiskt. Och efter några år så har du funnit välmående tills du kommer hem och finner att din mor har gift dig med denna läraren.

Det är filmen Mr Woodcock vi snackar om med Billy Bob Thornton ( Snacka om rejält rednecknamn), Susan Sarandon och Seann William Scott.
Denna filmen skulle jag vilja säga är okej för slötittande.

Dagens + Är att hela veckan har det varit skitfint väder.

Dagens - Godis är så himla gott.


South Park

Att dessa snubbar kommer ifrån med så mycke skit som de gör är otroligt. Det är inte så att jag menar att det är negativt utan det är rätt mycket där de sätter dessa indvider de driver med på plats.

Har nu längre försökt att säga upp min p-plats och fick äntligen tag på han MKB killen igår. Det enda han hade att komma med var att det är 9 månaders uppsägningstid på en parkeringsplats. Hur fan kan det vara det när det är 3 månaders uppsägning på en lägenhet?? Menar ni seriöst att man ska betala 6 månader efter man sagt upp sin lägenhet???? Skärp er for F**ks sake.

Ronny!!!!!

Börjat kolla mer och mer på Så ska det låta. Måste säga att Peter Settman har fixat rollen som värd mycket bättre än Peter Harrysson. Sedan är det en skönare mix av artister med. Den enda gången jag har blivit besviken var när det var Carola och Andreas Johnsson. Så usla de var ihop och de låtar de sjöng var ju fan bara deras egna. De på svt fick redigera programmet så pass mycket så att det inte skulle se ut som om de blev helt förnedrade.

Denna Carola börjar bli mer och mer avskydd i detta avlånga land eftersom hon kör med sina Diva fasoner och konstiga saker. En som börjar segla upp på denna listan är Lena Ph som visar en sida som är fruktansvärt emot den hon försöker visa i intervjuer.

Dagens + VIDARE MED SOL!!!!!

Dagens - Människor som antar så mycket.


Grattis Malmö

Denna dag 1437 fick Malmö sitt stadsvapen Gripen av Erik av Pommern. Detta vapen har då symboliserat Malmös styrka genom åren. Det är då hämtat från ett fabeldjur som är en korsning mellan lejon och en örn. Vi får hoppas att vi kan lyfta fram denna grip mer och damma av den. Det finns ju en ståendes på Gustav Adolfs torg på ett klot.


För att sedan fortsätta i historiespåret så hade den första Rosa Pantern filmen med Peter Sellers premiär denna dag året 1964. Det gjordes ju några uppföljare på denna. Tyvärr så gjorde även Steve Martin någon version som aldrig borde gjort iallafall inte med honom. Han har verkligen dödat charmen med Chief inspekteur Clouseu.

Det var fruktansvärt mycket bättre med Peter Sellers och tyvärr gick denna magnifika personlighet sin död till mötes 1980 i en hjärtattack. Om man vill få en bra bild av honom ska man faktiskt se honom i ett gammalt avsnitt av Mupparna där de alltid hade personliga intervjuer men där han frågade skaparen Jim Henson om att få slippa göra en personlig intervju: " Snälla låt mig slippa vara mig själv, jag kan inte vara mig själv, jag kan vara vem som helst till och med Drottningen Victoria av England och en boxare samtidigt men be mig inte vara mig själv!"


Orka med velighet

Jag vet inte men på senare tid har jag verkligen tröttnat på människor. Speciellt de som är så fruktansvärt veliga. Att marknadsföra sig som en bestämd människa men när man väl kommer till kritan så får man svaret: " Jag vet inte, välj du" och andra lika trista svar. De snackar så mycket jäkla goja om att veta va de vill.

Det är som när man väl är på dejtingmarknaden så istället för att våga klämma fram att de vill träffas eller våga träffas och så vidare så ljuger de. Är det ett bra sätt att starta eller uppehålla en vänskap eller förhållande??? säg hur det är istället så kanske man kan ta det i åtanke istället för att ni muppar er.

Vita lögner är inte så jäkla vita för finns inte något värre än en lögn.
Våga var ärliga era fjollor för det är respekt för det!

Heeeere´s Jooohnnyyyyy

Den kända frasen var ju från början till Tonight show with Johnny Carson. Men den blev faktiskt mer känd från filmen The shining (rättat enligt filmoraklet Catti) med Jack Nicholson. Denna Nicholson som fyller 71 år idag. Man kan ju bara älska denna person i dess olika roller. Skönaste scenen jag har sett han i är faktikst följande 2

1. Anger managment med Adam Sandler när de är på väg till Adams jobb så ska de börja sjunga I feel pretty. Och helt plötsligt tar Jack Nicholson ton och det är underbart att se hans ögonbryn studsa till dessa toner.

2. Livet på den ljusa sidan. Där han är hos sin förläggare och ber om en tjänst när en receptionist tittar beundrande på honom och till slut samlar så mycket mod att fråga: " How do you know women so well?"
Där hon får svaret: " I think of a man, and I take away reason and accountability"

Säger bara Grattis din gamle uv fortsätt din karriär. Tyvärr finns där en herre som jag också bara älskar som skådis och det är Gene Hackman. Han har nu officielt gått ut och meddelat sin pension.

Dagens + Fortsatt sol, tydligen går det att skina ändå när jag är ledig.

Dagens - Fortfarande pissed off på mäklaren

Lik i garderoben

Tyvärr blir det inte något med lägenheten. För mycket som inte stämmer med det hela och jag måste ju tyvärr gå på magkänslan. Bland annat så ville mäklaren att jag skulle skriva på kontrakt över helgen och bara kasta in i brevlådan. Sedan skickade jag mail om att jag vill först se till att lånet är klart och att jag vill besiktiga lägenheten innan jag skriver på några papper. Och idag så spelar hon in att det är ju så besvärligt att jag ville besiktiga lägenheten och att det skulle gjorts tidigare och att hon ville ju att detta skulle bli en snabb affär eftersom hon har andra köpare som vill köpa den.
Ja men va fan sälj det då till de eftersom de är så jävla intresserade då. Tänker fan inte köpa grisen i säcken för över 700 000 kr!! Dumfan!

Dagens + Fy fan tack för det sköna vädret bara gottat mig hela dan

Dagens - Mäklaren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kan inte sätta tillräckligt många utropstecken därefter.


The Duke

The Duke var ju smeknamnet på en av tidernas mest kända skådespelare. Personen föddes som Marion Robert Morrison. Men du känner nog honom bättre som John Wayne. Denna slitna macho figur kommer detta inlägget absolut
inte fokusera på.

Utan det kommer handla mer om filmen The Dukes of Hazzard. Och då förstås den nya versionen med bland annat Seann William Scott ( American pie filmerna, Bulletproof monk och rumble in the jungle), Johnny Knoxville ( Jackass, Men in Black och Walking Tall) Lägg märke till de två sistnämnda filmerna hos vardera skådis är en film som är med wrestlaren/skådis The Rock.
Man ser även Burt Reynolds ( The longest yard x 2, Nu blåser vi snuten och Cannonball Run 1 och 2) och slutligen är det väl värt att se filmen även för att man ser Jessica Simpson studsa omkring halvnäck.
Rekommenderar denna fakstiskt om man gillar lätt humor.

Dagens + Förmodad flytt snart

Dagens - Pengar som rinner iväg

Läskigaste

Känner mig bara illa tvungen till att kräka ut om läbbigaste


Händerna. Har han som har huvudrollen i den gamla kultfilmen Willow. Han är även med i Star Wars filmen men där ser man inte honom eftersom han är utklädd till en Ewok (liten björnjävel).

Öronen. Har Tommy Lee Jones. Jag tycker om denna skådis speciellt på äldre dar där man har börjat blanda in hans stereotypiska roller som badass men ändå upptight. Men hans öron e helt messed up!

Överkroppen har Sly Stallone som verkligen har pumpat upp sig inför de här två senaste filmerna i form av Rocky Balboa och John Rambo. Han ser fruktansvärd ut och läbbig ut.

Ben har Richard Kiel. Inte många som känner till denna skådis men han är mest känd som Jaws i James Bond med sina metalltänder, annars ser man honom i Happy gilmore med Adam Sandler. Han har kraftiga problem att gå nu när han börjar bli lite äldre och sedan redan har problemet att han är så övernaturligt stor.

Fötter har Kim min bror de jäkla tårna är riktigt jäkla freaky. Sorry Bro du vet att de är fruktansvärt freaky!


Mel Brooks

Denna gamla Sverige bekanting är ett geni. Det är fruktansvärt hur folk inte riktigt kan uppskatta humor bara för de inte kan förstå den. Men som vanligt fruktar folk det de inte har erfarenhet av. Och istället så diggar folk en massa skit och real dokusåpor. Vad är det som är så himla roligt med alla dessa Dirty Sanchez liknande program. Jackass var roligt lite då och då men man tröttnar rätt kvickt på dem.

Denna Mel Brooks är tydligen glad över landet Sverige iomed att det var tack vare honom hans karriär räddades för hans filmer gick hem hos den Svenska publiken.

Ett av hans favorituttalande är: " I´m probably the only jew earning a buck off Adolf Hitler."

Dagens + Tack och lov för komedier och serier

Dagens - Sarkasm sämsta formen av humor.

Splatt

kollade på Rambo i helgen. Shit va blodig den var men jäkligt bra. Sly har lärt sig. Dessutom är den väldigt och då säger jag väldigt verklighetstrogen på det vis att de drar inte sig för att visa när de avrättar ungar. Riktigt läbbigt var det. I rollen som Missionär ser vi den vackra Julie Benz mer känd ifrån serien Dexter och gästspel i vampyrserien Angel.
Lördags så var här litta folk så kollade vi in sportshändelserna för sommaren och det lutar mot Badminton på Kockums. Sedan hade vi bara allmänt myspys och joddlade en hel del.
Idag ligger jag hemma och tar det lugnt är lite krass. Som tur är har jag NAVY NCIS säsong 4 hemma som jag kan njuta av


Dagens + NCIS

Dagens - SJUK!

Splatt

kollade på Rambo i helgen. Shit va blodig den var men jäkligt bra. Sly har lärt sig. Dessutom är den väldigt och då säger jag väldigt verklighetstrogen på det vis att de drar inte sig för att visa när de avrättar ungar. Riktigt läbbigt var det. I rollen som Missionär ser vi den vackra Julie Benz mer känd ifrån serien Dexter och gästspel i vampyrserien Angel.
Lördags så var här litta folk så kollade vi in sportshändelserna för sommaren och det lutar mot Badminton på Kockums. Sedan hade vi bara allmänt myspys och joddlade en hel del.
Idag ligger jag hemma och tar det lugnt är lite krass. Som tur är har jag NAVY NCIS säsong 4 hemma som jag kan njuta av


Dagens + NCIS

Dagens - SJUK!

Meet the Spartans

Kollade på denna film igår för att se vad det var för typ av parodi. Så när jag kollade på denna kom jag underfull med att det fanns väl en och annan höjdpunkt i denna film. Där är inga jättekändisar med bortsett från kanske Carmen Electra men hon är ju en rätt kass skådis och framför allt börjar hon se supergammal ut.

I andra roller ser du Sean Maguire som man väl kanske mest känner igen från komediserien Off Centre. Och han försökte väl lyckas med något men dte går inte om inte manuset är tillräckligt välskrivet. I en annan roll ser man den resliga Kevin Sorbo som lyckas hamna i det facket som Grekisk epos personlighet. Han är ju främst känd som Hercules serien som gick på tv ett bra tag. Sedan försvann han i Gene Roddenberry´s Andromeda som var en budget version av någon Sci Fi annars har man bara sett han i guest cameos i bland annat Dharma and Greg där han lämnar ett starkt intryck och i något avsnitt av 2½ men.

Dagens + Vackert väder och VÄRME

Dagens - Fan en jubbedag till


MIF Suger

Anledningen till att man inte är en MIF supporter har tydligt visat sig de senaste matcherna. Att man med en sån budget man har inte kan vinna de enkla matcher mot lillebror lag som Rögle och så. Det är verkligen inte mycket hjärta i det laget. Spelare som får jumbolöner men inte presterar ordentligt.

Man har kunnat se samma tongångar i MFF de senaste åren. Men jag hoppas att Rolle får koll på det läget och sparkar de lata svin i häcken. Och nu läste jag att att Babis Stefanidis brutit benet. Vad fasikens är det med lirarna är de veka???

Judge

Funderade på att där gjordes en film med Sly Stallone om den gamla serien Judge Dredd. Vill minnas att det var en rejäl kalkonrulle och att jag garvade åt hur dålig denna rulle var. Fy fasikens vad Sly är bad to the bone.
I roll som polismästare ser vi den svenska veteranen Max Von Sydow. Det är roligt att se att det kvittar vilken film man ser Von Sydow i så är hans prestation alltid på topp och höjer filmen en liten aning.

Dagens + Wohooo min xbox 360 funkar som en dröm.

Dagens - Naturligtvis när jag är ledig är det skitväder.

Dagens dubbel - Att jag fick punka på cykeln ännu en gång precis vid jobb. Jävla kräk som krossar glas överallt! Må ni straffas på ett omildt vis!


Förvirrad Rasism?

Kollade på en debatt på SVT gällande mörkhyade kvinnor och män som köper någon form av blekningsmedel för att de vill vara ljusare. Hon som gjorde ett undercover reportage om de affärer som säljer detta preparat olagligt bakom disk, denna madame var helt inne på spåret att allt detta grundades genom rasism för att bolagen som gör dessa preparat kommer ifrån Europa. Och det hjälper ju inte att där sitter en massa mörkhyade personer med här i debatten och säger att de gör det på grund av att de tycker om att hålla sig något ljusare i hyn. Är det inte så att man ska låta folk göra det de trivs bäst med.

Skärpning och låt folk göra det de vill. Och sluta tolka in rasism/nazism i allt. Det finns mycket skit som görs men det måste nödvändigtvis inte vara på grund av intolerans mot någon befolkning eller ras. Jag är så trött på detta eviga tjatet att allt e är fientlig mot främlingar. Men det är mest på grund av att jag väl fått höra så mycket om att jag skulle vara nazist eftersom jag har tysk härstamning.


Nä nu jävlar!!

Köpte ju en Xbox 360 igår. Först och främst så fakkar sig fuzzball spelet jag köpte till. Så jag bytte det idag. När jag spelar så efter en match så flippar maskinen. Tänkte kanske bara en engångs företeelse. NEJ! Det händer flera gånger. hinner spela en match sedan så flippar den ut.

Nä nu jevlar kan jag säga er att nån ska få sota för detta!!!!!!

Spies like us

Kollade en gammal klassisk film med Dan Aykroyd och Chevy Chase, där man även ser Bruce Davison dyka uppi en liten roll som en svinaktig politiker.
Dan och Chevy rekryteras till att vara spioner som ska agera lockbete utan sin vetskap. På vägen till sitt "uppdrag" så lyckas de snubbla på det verkliga uppdraget och yrar till det rejält.
Även om detta kanske inte låter som den roligaste plot så är den jäkligt rolig.

Undrar vad som har hänt med alla de klassiska komedierna med bland annat ovanstående aktörer plus de andra som vara stora på den tiden. Det är förvisso svårt att göra en film med John Candy men där var en massa bra skådisar på den tiden som var jäkligt roliga. Och det var dessutom skönt att de lyckades skarpa ihop vackra kvinnor utan att behöva slita av deras kläder som det görs i dagens läge.

Dagens + Wohooo lördag!!!!!!!!

Dagens - Hälsene jävel

Skrämmande

Jag kollade lite smått på Scary Movie 3 för att gaska upp mig och vill mena att det är den sämsta av den filmserien. Ikväll blir det fyran som var lite bättre. Men jag tror att Charlie Sheens karriär som en seriös skådis (med seriös menar jag andra roller så som drama o.s.v) är över. Han gör sig bäst som komediskådis och känns som att han känner sig mest bekväm i dem.
Jag blir inte riktit klok på den här Anna Faris. Ibland ser hon skitbra ut och ibland så kan hon se så fruktansvärt ful ut.
Försöker hitta en bra version av Superhero Movie men när man hittar en som e DVDrippad så måste man ladda hem någon jäkla sak för att kunna se den. Vet inte vad detta ska vara bra för men jag skiter i att göra det.

Dagens + SNART HELG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Välbehövligt.

Dagens - Hur fan kan en stad som malmö låta allt i badvägar förfalla. Nu dök Segevångsbadet på tapeten.

Nä nu e det dax för jobb

Death becomes her

Kollade på Sharon Stone i Snabbare än döden. Där man ser en ung Russel Crowe, Leo Di Caprio och nja ska iofs inte kalla Gene Hackman en ung kille men något yngre är han.
Och det är ju en helt okej film men man är ju knappast förvånad över att hon flashar sina boobs. Det har nästan blivit så att man blir förvånad över att hon inte visar dem.
Russel Crow e alltid bra när han dyker upp i något. Jag har alltid haft svårt för Leo han e väl något jobbig men han har väl lyckats ibland. Tycker han är bra i Catch me if you can. Gene Hackman är alltid kung när han dyker upp på rullen. I yngre år fick han höra att han kunde skita i att satsa på skådespelare för han kommer aldrig lyckas. Det visar bara att man inte ska lyssna på idioter.
Dustin Hoffman har fått höra samma sak har jag läst.

Dagens + Väääärmeeee


Dagens - Jevla hälsena


I´m back

I några dagar har jag inte haft chans att komma in här p.g.a ombyggnation av hemsidan. Jag vet att ni har saknat mina brutala inlägg där jag hackar och gnäller på allt och alla.

Det står nu klart efter en hel del diskussion att jag tyvärr kommer lämna Sverige för att fullfölja min dröm som skådespelare i Hollywood. Fick erbjudande att vara med i en komedi med bland annat Sean William Scott och Rosario Dawson.
Fick annars erbjudande att få vara med i en Tromafilm (troma är de som gjort b-filmer som toxic avenger).

Dagens + varmare väder

Dagens - min jeeevla fot


RSS 2.0