Bud Spencer + lite kackel

Flygresan hem var ju också något roligt. Kommer på planet och ska sitta bredvid en dam som var något udda och luktade härsken sill. Fick sniffa Cola kosntant för att inte hulka.
Var fruktansvärt otålig sedan när jag skulle köpa kebab. 2 tjejer som beställde på samma språk som han som jobbade där. Detta tog minst 5 minuter, konstigt nog så tog min inte ens 20 sekunder att göra. Borde det inte gått snabbare om de kan beskriva det på ett språk de behärskar totalt?

Denna kvällen spenderar jag med Bud Spencer och Terence Hill. Klassiker som man bara kan garva åt. Där går Jackie Chan i bet med sin fighting style. :P Skulle vilja hitta Lucky Luke med Terence hill dock. Hade varit fett att glo på värsta kalkonrullen.

I´m soo Ronery

Ja sitter här och bara väntar på att jag känner mig tillräckligt trött för att sova lite. Börjar dessutom bli lite hungrig men här i Sigtuna finna ju diddly att köpa vid den här tiden.

Men kul att folk från msn börjar vakna till liv och rädda en lite. Annars hade det blivit jääääkligt segt med tanke på att här är inte annat att göra än att surfa och lyssna på en klockjävel ticka hahaha

Tänk så mycket jag har saknat min tv, min data och annat därhemma.
Köpt en soffa av brossan men måste vänta med att ta in den tills han och Maggie hookar en ny.
Kanske på tidne för unge herr Nookie att byta ut IKEA mot lite mer stylish shit.

Rekommendera sandkastning

Gudars sikken röra det är på en människa.

Kan man inte ge sig när man är överbevisad?? Kan man inte förstå att man e en looser deluxe om man fortsätter med charaderna och dessutom är man tne en större nolla om man försöker desperat få kontakt med någon som ine vill ha kontakt me dig. Bland annat ditt ex och ovanpå det hans vän som du aldrig har träffta bara pratat med sporadiskt på msn? Give it up!!!!!

Känns som man är tillbax på dagis och kastar sand på folk. Nej nu ska jag sluta snacka om en lantnolla som har ungefär lika mycket intelligens som en skadeskjuten sten.

Ska faktiskt vara skönt att komma hem relativt tidigt imorgon kanske chilla lite med min favvo tjej Malin :P Laaaave på dig även om du e dålig på att hälsa på

Dålig ruljans

Jag vet att jag har varit lite svag på skrivandet nu. Men det beror på att jag ändå hann upp till Sigtuna men jag ska dra ner imorgon igen.

Varit rätt skönt iomed att Glenn bor i en håla som motsvarar Bara nere hos oss. Och om man använder någon annan färg än röd eller gul på ett hus med vita knutar så skulle nog den person blivit vräkt från staden och jagad dessutom med högafflar och shit.
Fick se vad det var för en typ som Glenn hade hållt ihop med innan. Bara att skaka på huvudet. För när vi hade hämtat datan så fick vi allt bevis som hon nekat till. haha Oops man ska kanske radera bevis innan man lämnar ut det om man vill köra med sina skeems???!!

Lördag så blir det att hjälpa till på Boullens flytt, de flesta kunde tydligen itne hjälpa till så mycket så det blir till att ta det jeeevla barskåpet. Men säger på förhand riktat till Catti att ta ut värsta drulleförsäkring. :P

Hetaste Hollywood töserna

Listan på de heta töserna

1. Jessica Biel (lucky Adam Sandler som får knipa på henne)
2. Halle Berry. Old and going strong
3. Eliza Dushku naturligt sexig
4. Liz Hurley
5. Heather Graham
6. Christina Applegate riktig långkörare
7. Jaime Pressley Bara kolla henne i my name is Earl
8. Holly Valance nam nam på henne dessutom avlägsen släkting till Benny Hill
9. Jennifer Garner Iallafall i Daredevil
10. Heidi Klum TYSK!!!!!
11. Elle Macpherson
12. Jessica Simpson Dum som ett nöt men het
13. Anne Hathaway Naturligt skön och dessutom kan hon sjunga
14. Nicole Kidman ännu en veteranare
15. Eva Mendes ohhhh säger jag bara speciellt i Hitch
16. Charlize Theron underbara smilgropar
17. Rachael Leigh Cook speciellt i Josie and the pussycats
18. Shannon Sassamon från en riddares historia så jäkla söt
19. Claire Danes konstigt att hon inte är med i fler storfilmer men se Joe Black
20. Diane Kruger från National Treasure (tysk dessutom)
21. Amanda Bynes hon smyger sig in på listan
22. Jessica Alba need i say more??
23. Carla Gugino som e buttnaked i Sin city
24. Jaime King som kan det här med att se porrig ut
25. Brittany Murphy nam nam nam

Så vad säger ni om den listan?? Hot or not??

Serietidningarna försvinner på den stora duken

Nu senaste åren har det släppts en hel del filmer som har tagits ifrån serietidningarnas värld. Tyvärr inte alltid till belåtenhet.
Daredevil var ok, Catwoman sög något fruktansvärt, Hulken borde inte ens fått göras, Batman ja vissa är ok vissa är rejält usla och löjliga, Hellboy var rätt så fet, He-Man bara skrattar men ok Dolph e Dolph, Sin city funkade med, Spawn var ok men hade nog varit jäkligt fet med bättre budget, Turtles var ok den första men sedan gick det nedför. Det var bara några få som jag kunde komma på rakt av.

Fan vad 2 ½ män är ballt. I början var jag lite anti det men det har bitit sig lite mer än mig.

Men nu till det sjuka. Fan jag kan inte dra upp till sigtuna. Det får vänta Glennisch

Snurrigt citat?

Läste på text - tv inatt och var tvungen att dubbelkolla imorse. SVT´s text tv skrev följande: " AIK mötte TPS Åbo på Skytteholmens IP machen slutade 0-0. I halvtid var det mållöst."  NO SHIT!!!!! Sist jag kollade när en match slutar 0-0 så brukar det vara rätt så mållöst matchen igenom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni som läser detta kl. 21.22 denna söndagskväll bör sätta på Danmark 2! De visar Cinderella story med Russel Crowe. En film värd att se!!!!!

Nu e det krig

Kollade på filmen D-War som av L.A Times beskrevs som minst lika bra som Transformers. Efter lite samspråk med Boullen så kunde vi konstatera utan trubbel att den filmen verkligen inte ens i närheten av hur bra Transformers var. Det enda som var nära var lite effekter i filmen. Jag rekommenderar verkligen inte den rullen till någon.

Och till skribenten på L.A Times: Hitta ett nytt jobb din jäkla mutkolv. Filmbolaget har tydligen betalat dig för att säga detta om filmen. Enligt Catti var den nog något av det sämsta hon sovit till. Och denna madame vet verkligen vad hon talar om när det gäller att sova igenom filmer.

Nä nu e det Scrubs som gäller.

Nu ska vi dansa

Har tack vare bror min fastnat för Let´s dance. Domarna är losers och danserna är ibland überbulla den enda som håller måttet är Tony Richardsson!! :P

Sigtuna resan ligger krasst på det. Måste nog rycka in. Men hoppet är det sista som lämnar människan.

Du tönt som skriver på min blogg från Sigtuna kan lägga av har tagit kontakt med Polisens internetrotel och undersökt om du kan bli gripen för detta. Svaret är ja och det kanske känns onödigt att vara en looser över så lite som du försöker med. Så ser jag bara ett försök till att försöka imitera någon annan eller form internetsvindel, trakassier eller annat olagligt så lämnar jag över informationen jag sparat på här på bloggen och på alla andra sidor det har skrivits till Polisen genast.


Sångfågeln

Det har gjorts en del musikalfilmer som slagit hårt. Sound of music är ju den mest klassiska med Julie Andrews. Tyvärr så åkte ju hon på en dålig operation på stämbanden som har hindrat henne men hon har ju tagit ton i en Prinsessas dagbok 2 där hon fixar låten.
Grease är en som också sparkade till rätt hårt med John Travolta och Olivia Newton - John. Dock gjorde de en uppföljare på den inte med den tidiga besättningen istället hade de plockat in en ung Michelle Pfeiffer tyvärr var scriptet värdelöst så den floppade något.
Nyligen släpptes Hairspray som gjorts en gång tidigare tydligen med Ricky Lake. Men den gamla har jag inte sett men såg den nya som var med John Travolta som kvinna och några andra bekanta ansikten så som Queen Latifah, Amanda Bynes och Zac Efron. Den var faktiskt rätt så hyfsad.
Moulin Rouge med Ewan McGregor och Nicole Kidman var en film som överraskade och vann många priser.
Och sist i raden är Todd Sweeney där vi ser Johnny Depp och i en liten roll ser vi personen som är mest känd som Borat eller Ali G, Sascha Baron Cohen sjunga lite som de faktiskt lyckas rätt bra med.

Dödligt dåligt

Har filmen Hitman till mitt förfogande att kolla på. Jag är från början skeptisk till att Timothy Olyphant fick huvurollen till denna filmen som är baserat på ett tv-spel. Tror att Vin Diesel hade varit perfekt till den rollen med hans fysik och hans grova röst. Tv-spelet är jäkligt coolt men filmen börjar rätt så dåligt men har inte tid att kolla klart på den.

Kollade på matchen mellan Arsenal och Milan med Connyboi. Synd att det inte blev något mål även om det var pubishår nära i slutminuten där Adebayor bränner öppet mål genom att nicka i ribban.
Men faktum kvarstår att fotbollsspelare i stora drag är veklingar. Dessutom osportsliga genom att när en spelare vill slå en frispark snabbt så ställer de sig i vägen. Eller att när de vet att de har ett inkast emot sig så tar de upp bollen och joggar bort med den och sabbar ett fullgott anfall.
I andra sporter renderar det i ett gult kort eller en utvisning. Tror nog inte det hade skadat att ändra fotbollens tänkande lite mer att det ska bli hårdare straff.


Inkorrekt korrekthet

När jag väl är på jobb och driver omkring i Skåne så lyssnar jag oftast på radio och de som spelar bäst musik är oftast Favorit 102.6. De har en slogan de kastar ur sig om inget sthlm snack och så vidare. Det jag undrar över då hur kan de ha en sthlmare eller var denna person är ifrån som säger detta och samtidigt är ingen av deras radiopratare Skåning. Där håller Din gata sig på styva linan med sina Skåningar.

Kollade på matchen mellan Liverpööl och Inter igårkväll. Varför är jag inte så förvånad över att matchen avgörs på det viset att en spelare får rött kort för att spelare kastar sig till höger och vänster bara någon tittar på dem. I detta fallet var det Fernando Torres som folk ger så mycket cred. Han är förvisso kvick men fan det är min gamle mor med men hon är i dagens läge inte en överbetald fjolla som kastar sig på planen och fejkar en skada. Det är fotbollens läge idag. De flesta av dem är pompösa fjollor. Och när det väl dyker upp ett råskinn så kan man räkna med att den karriären snart är slut även om det är en bra lirare för bara han står still så får han rött kort.


Sveriges, förmodligen världens sämsta filmrecensent

Tv 4:s egen filmrecensent Cicci Renström Suurna sitter och tjänar fina pengar på att racka ner på allt som kommer från Hollywood. Denna Madame har verkligen noll insikt på många filmer. De filmer hon sätter högt betyg på är de överkulturella filmer som ingen orkar se och bara nämner för att verka kulturella. Tvekar ens på att hon sett dem.
Filmer som Transformers som var bra som attans får 2 solar och benämningar som : Löjlig, dålig leksaksfilm och överdata genererad film.
Till och med den nya filmen med Johnny Depp, Sweeney Todd har inte fått den bedömning som den förtjänar. Den fick 3 solar av fem enbart för att hon tyckte: " Den är för blodig för min smak."
Tycker det är dax att tv 4 kallar in någon som är bättre och gör ett bättre jobb på att intervjua de stora stjärnorna. Där var Hans Wiklund väldigt mycket bättre. Han insåg att man får göra lite bakgrundsjobb innan man bedömmer en film och intervjuar folk.
T om Orvar som satt i rutan innan var väldigt mycket bättre och man kunde iallafall garva åt honom för att han såg så rolig ut.

Animerat

Det har kommit en våg med animerade filmer sedan Toy Story slog igenom tyvärr gjorde de en urusel uppföljare på den filmen.
Men det har faktiskt gjort några bra filmer. Shrek var faktiskt en som var rätt bra men sedan börjar den bli sämre och sämre lite tjatig faktiskt. Det räckte med 1an och 2an för uppföljaren var nästan lite seg. Monsters Inc. Var faktiskt en som jag kan rekommendera och skitskönt att de våga hålla sig till en bara och inte göra en uppföljare som nästan ses som ett krav när en film har gjorts bra. Tyvärr håller de sällan måttet.
Men om man ska se en film som verkligen håller måttet inom animerat rekommenderar jag Sagan om Rödluvan eller Hoodwinked som den heter på engelska såg den första gången i brist på annat med Boullen. Fy fasickens vad vi garvade.
Sedan skulle de försöka sig på Madagascar som blev hyfsad men stör mig som vanligt på David Schwimmer (mer känd som Ross i vänner) han är så tråkig. Tyvärr försöker de göra en uppföljare, inte nog med att det har gjorts en värdelös kopia på den.

Från Wrestling till duken

Det är inte många av wrestling grabbarna som lyckas gå över från ringen till duken. André the giant gjorde ett försök men hamnade bara gömd under masken, Hulk Hogan gjorde även han ett försök de flesta minns väl att hans bästa prestation var som Thunderlips i Rocky 3. Annars har han fastnat i de überlöjliga barnfilmerna ingen såg och en del parodifilmer.
Goldberg har väl ioförsig hamnat i båda sidorna men mest som en bakgrundsfigur dels i Universal Soldier 2, The longest yard, Looney tunes back in action.
Den som jag kan tro har lyckats bäst är Dwayne Johnson mer känd som The Rock. Han gled in på ett bananskal i filmen Mumien 2 som the Scorpion King, och därefter kom kalkonrullen The Scorpion king, sedan gjorde han en medioker insats i Welcome to the Jungle med Sean William Scott men filmen i sig var väl helt ok.
Han dök upp i remaken Walking tall som gick på tv för ett tag sedan som är en bra slötitta film.
Be Cool var en helt annorlunda roll för Dwayne där han spelade lite fikus aktig trots sin stora figur. Var kul att se att han kan lite annat än bara fightas. Sedan kom ännu en flopp i form av Doom som baseras på det klassiska shooterspelet med bland annat Karl Urban ( mer känd från Bourne Ultimatum och Riddick). Att man ens fick pengar till att göra denna filmen är ett under. Gridion gang har höjt han igen en liten bit sedan får vi se hur det blir när han dyker upp som seriefiguren Shazam!

Frankie Muniz vs Shia Lebeouf

Blir inte klok på någon av dessa personligheter. Shia har väl med åren lärt sig att agera men Frankie lever en hel del på sitt barnsliga yttre och att han kan hålla sig kvar i dessa stereotyp roller som han tagit. Det är inte så mycket skillnad på han i Malcolm in the middle och Agent Cody Banks.
Medans Shia har iallafall börjat visa sinne för olika rolltolkningar. Jag började lägga märke till honom i Constantine med bland annat Keanu Reeves och en så underbar rolltolkning av Peter Stormare som Lucifer. För att sedan hoppa på det stora projektet Transformers som jag trodde skulle totalfloppa men som verkligen inte var kass alls, tvärtom den fick mig att känna en period av min barndom som jag trodde inte fanns.
Sedan hoppade han på Disturbia som många inte vet är en remake av tredje graden så att säga. Gjordes en dålig version av den under 70-talet och innan dess gjorde den korpulenta herren Alfred Hitchcock den. Och behövs inte sägas mer än att han kunde ju fånga spänning och läbbiga situationer i en rulle.

För min del kan jag väl bara säga att Shia vinner med hästlängder. Dessutom får den jäveln limma på ett par granna tösasnärtar ju.

Perkele

Då var där match imorse kl 9 och då är ju alla som piggast om helgerna. NOT!!!! Dessutom sakna vi en ordinär målis så jag fick stiga in i holken och visa var skåpet skulle stå men tyvärr gick inte det så som man hade hoppats vi ledde med 5-4 när 30 sekunder återstod och då råkade en kamraten slå en dålig boll som de bara baljade rakt in. Ovanpå allt så fick jag en blödning i vänstertummen så den ser heeeeelfucked ut.

Sedan kollade jag på en lya ute i Husie. Fattar inte vad folk tror. Tror de att man e despo efter en lya. Han skulle ha 700 000 för den men den såg ut som det var en gammal crackfabrik. Fattar inte hur man kan sunka ner en lya så totalt.

Så nu ska jag hem för e hemma hos mor för hennes sambo fyllt gammal.

BAaaaaaaaaaaaj mofo´s

Film

Som ni kanske har märkt har jag börjat blanda in temat film i bloggen. Detta är mest för att jag ska väl hantera det ämne där jag är mästare utan tvekan.

Och sedan även för att jag börja tröttna på vissa människor som inte kan bete sig ordentligt och inte kan hantera sanningen.

Och slutligen iomed att jag inte har så mycket att berätta om dagarna när jag har jobbat. Dels för det mesta är lite känsligt och dels för att det är inte så intressant att lyssna på det lilla jag kan berätta.

Om ni har någon film ni känner att ni vill ha recenserad så kan ni dra iväg en rad.

Fotboll = Överbetalda fuskare

Sitter och läser på Text tv om matchen mellan Helsingborg och PSV Eindhoven igår. Såg det kvickt på sporten igår och hur tydligt han kastar sig så att de får en straff. Idag erkänner han sitt dåd och skäms ej över detta faktum.
Jag orkar inte ens kolla på vissa matcher för det är så tråkigt att se. Italienska ligan är helt förstörd p.g.a konstanta filmningar, osportsliga beteende, mutor och läktarvåld.
Det är tydligen så att många av dagens proffs tränar en massa på att lära sig så att det ser ut som om de får en smäll.
Det tragiska i historian är att den som filmar bäst och ser till att laget vinner får högre lön. Och att alla goda idéer röstas ner av gamla stofiler som inte tycker där behövs någon förnyelse. Sporten har förändrats lavinartat och många av tankarna är fast någonstans på 70-talet.
Inför kamerasystem att hjälpa till med bedömning, våga straffa kännbart, bestraffa filmningar och osportsligt spel retroaktivt om det missas i match.
Våga sänka de klubbar som fuskar med ekonomin. De spelare som tar mutor. De supportrar som inte kan förstå hur man ska bete sig vid matcher, efter och innan för den delen med.

Tacka vet jag Handboll där tar man smällen reser sig och går därifrån.

Roughneck

Hade glömt hur bra filmen Walking Tall är. Det enda som stör mig i filmen är dock att han knatar omkring med den jäkla träpåken som om han är en grottmänniska. Men måste säga Dwayne Johnson har börjat visa att han faktiskt kan göra annat än att fighta.

Sedan diggar jag Ashley Scott fett. Tycker det är konstigt att hon inte fått fler roller än vad hon har. Hon är fruktansvärt vacker och dessutom väldigt sexig. Om du inte kan placera denna madame så klicka på länken helt enkelt.

http://www.imdb.com/name/nm1008709/

Dagens specialare

Det är roligt hur folk som förstår att de är i en körd situation ska försöka dra upp att de ska stämma, anmäla osv en. Roliga är att genom att säga de sakerna så sätter de sig i en rätt så riskig sits för oftast är det de själv som begått ett lagbrott.

Har en som igår som hotade mig med detta och denna person är i väääldigt prekär situation iomed att det är personen i fråga som stått för trakassierna, kränkingar, olaga hot och förtal.

Person två är någon galen cyklist i Lund idag som tyckte att vi skulle ha bilen blinkandes när vi parkerat iomed att såg inte oss ju. Ehhh ja just det då borde ala bilar stå och blinka konstant ju. Och snacka då om köra slut på batterier.

Nä nu ska jag kolla klart på Jeopardy sedan måste jag fixa lite mat.

Sådär tankar innan man går och lägger sig

Det är intressant hur många tankar som dyker upp innan man går och lägger sig.

* Varför föds där så många nötter.

* Ekonomiska saker. T ex bil, lägenhet och levnadskostnader.

* Hoppas det är lugnt på jobb imorgon

Men den mest spännande är om man kommer överleva för i en stad som Malmö så vet man inte. Där händer så mycket som man inte kan kontrollera över. Säger det att det har varit en så bra stad men den börjar ruttna inifrån så som Landskrona har gjort och man kommer inte vakna som vanligt förräns det är försent.
Men tror samtidigt att det är ett vanligt problem och det är väl främst därför man går i tankar att flytta ut på landet då höjer man nog sin överlevnadsprocent.
Nä nu får jag rulla ner i sängen.

Intriger

Vad är det med människor och skapande av intriger? Varför känner man ett starkt behov att skapa intriger eller ljuga för att starta lite kaos.
På jobb har vi en massa skitsnack gåendes och fick lösa en intrig med en kollega jag anser vara en god vän. Tydligen har någon förvrängt en lapp jag skrivit totalt. Kollegan blev ju rasande eftersom det lät ju som jag högg henne i ryggen. Men det har löst sig efter jag talat med henne.

Sedan har vi ju den oändliga historian om ärkenöten uppe i Sigtuna som inte kan fatta vinken även om jag skulle skrika en i ansiktet på henne. Förstår varför du freakar Glenn. Bry dig inte om henne och Carro du är en bra tjej vad än hon falskliraren försöker sig på. Du är en go tösabid som vi säger och inte en RABBA som hon är. :P

Sluta skapa intriger för saker ni inte har en aning om, har förlorat eller är sura över. Ni tjänar inte något på det för sanningen bränner er alltid!

Skånskt vokabulär

När jag satt och krängde min slibbiga burgare på Stippes så läste jag något intressant i en av gratistidningarna. Det var vilka skånska ord som ska åka in i ett lexikon. Jag säger då helt enkelt skit i lexikonet här får du orden du behöver!!!

Klydderöv = Strulpelle, strulig person
Abekatt = Härmapa
Ålahue= Dumhuvud, idiot
Stolpapäror = Pommes Frites
Rabba= kålrot eller så kan man kalla en sur kärring för det
Träbonnar = Trätofflor
Balle= skinka, baken
Batting = Påg = pojke, unge
Bengalo = dum, galen
Bissing = tand
Blaga = loska. När används som uttrycket " vad blagad jag är" ändras betydelsen till; Vad full jag är
Böjsor = byxor
Cockabonnar= glasögon, referens till gamla coca cola flaskor
Fitt = flott, fett
Fjälla = flickvän, flicka, fästmö
Flabb = mun, Flabba = skratta
Fubbick = fuskare, idiot
Gadd= tand
Glokitta= nyfiken kvinna
Glytt(a)= löjlig, barnslig
Himm= hem
Hoe= huvud
Hunnajävel= byracka
Håsa= strumpa
Kadong= kondom
Knudor= potatis
Korvalua= korvkiosk
Köbetänner= löständer
Lomma= ficka
Mackapär= apparat
Nylle= ansikte
Pilleknarkare= en sup
Plida= finne
Pryl= prygel, stryk
Pågaprylare= lärare
Rollebör= skottkärra
Ränneskit= diarré
Skidhus= toalett
Smocka= en träff i ansiktet
Snuda= Snok = näsa
Spåga= trästicka
Subba= nedsättande benämning på kvinna
Tollor= tofflor
Tosig= tokig
Trellholla= Trelleborg ( fotbollsstadion Tjongavallen = vångavallen)
Tösabid= Tös = flicka
Aadu= skojar du? lägg av!
Asa di hit= släpa dig hit
Ei du rent tönn= är du dum eller?
Fula sej = göra sig till
Haj po= vara duktig på
Har du slåed huet? = är du dum i huvet?
Ja blir så lack= jag blir så sur
Kiolt = coolt
Mög= skit, elände
Nåck= nog
Runn om tofflorna= berusad
Sicken= vilken, sådan
Sören= fan också

Det är de viktigaste som kan tänkas användas i det skånska språket.


I´m singing in the rain

Man får börja gilla skitvädret och försöka hitta positiva saker med det men det är bannemaj svårt. Jag längtar verkligen tills värmen och solen kommer då man kan hålla på med saker utomhus istället för att frysa häcken av sig. Och denna herren vägrar verkligen att skruda på sig ett par långkallingar för det är ju bara rent utav obekvämt och ugly.
Hade nog hellre haft på mig string kallingar.
Rekommenderar filmen Balls of fury starkt. Fan vad den är ball.

Kolla efter fyrverkeriet.

Kom nyss från Fååård efter jag var tvungen att tömma den rackaren. Tror nog jag hade en rejäl pers med denna smällen. För nu när man ser den så kan man inse att det var en jäkla smäll. Tog några bilder men har inte lagt in dem på datan än och kommer nog bara radera dem blir ju helt tokig av att se dem.
Tråkigt att Fååården ska dö för den har tjänat mig väl.

Nu blir det skattjakt på en ny automobil. Kanske har jag lite tur men vi får se vad händer för så i retrospekt så var cyklandet inte så farligt.

Sajko

Jag kan inte för guds skull förstå hur en människa som verkat vettig men sedan visa sig totalt bäng i huvet. Jag har klartgjort för en kompis ex att jag inte vill prata med denna. Blockat henne på msn, och andra medium. Sedan nu för en stund sedan så försökte hon att adda mig på Facebook. Jag nekade med ett vänligt mail om jag inte har intresse av att ha kontakt med henne.
Fortsättningen är att jag tydligen inte kan bestämma saker själv iomed jag tror på allt han skulle ha sagt och samma sak gäller hans nya tjej.
Roliga är att hon försöker adda mig på en ny adress. Idiot!!!!
Förstå att jag inte vill beblanda mig med ditt sjuka spel. Sök vård för vad du än har för du behöver det


Flumm

Kebab är gott och ännu godare att ha en massa vitlök på den så att man stinker av det. Bara för allmänt onödigt vetande.

Fården R.I.P

Idag fick jag det tragiska beskedet att FÅÅÅÅRRRRDEEEEN ska gå i graven. Denna bilen som hållt både mig och Boullen torr och rullat så fint. Så många fina minnen och äventyr har du stått för. Allt tack vare att någon tjej inte kan det här med att kolla över axeln innan de rullar ut på en gata ordentligt.

Nu får jag kolla efter en ny bil istället och var faktiskt sugen på en Peugeot 206 den var naaajs men får se vad spargrisen säger först.

Good bye my love

Bio suger

Jag har länge varit motståndare mot bio. Iallafall när man går och ser det i Malmö för folk verkligen inte respekterar att det faktiskt är andra i salongen som betalat ca 100 spänn för den filmen. Sitter och snackar i lur, kickar sätet och sitter och babbalar med varandra sinsemellan. Det är samtidigt ytterst sällan jag bryr mig om att det smäller högre med ljudeffekterna i biosalongen än hemma. Faktiskt bara en film jag någonsin varit nöjd med att se på bio och det är Transformers. Men sedan hade jag faktiskt låga förväntningar på den filmen men hoppet var att den skulle vara bra. Där var små saker som störde mig t ex att de bytt namn och vissa bilmodeller.

Nej nu ska jag garva åt My name is Earl

Blod, svett och tårar

Jag beslutade mig imorse för att testa det här med att cykla till jobb. För jag är så jäkla trött på att ta bussen till jobb dels för att det kostar en massa men mest för att det är bökigt.
Så jag tittade in det positiva i hela historian och det är ju att jag sparar pengar, får motion och kanske går snabbare.
Bussen tar sammanlagt ca 40 -50 minuter beroende på hur mycket tur man har med parering av bussar. Cykling tog 30 minuter och då slöcykla jag.
Så när jag kommer till jobb så lackar svetten och folket börjar ju asgarva för jag ser ju ut som jag har blivit jagad av en tysk pansarvagn. Så jag tar en snabbdusch för kan ju inte komma till kunder och stinka svett.
Hem kände jag bara i benen hur trött jag var men det är väl mest för att jag är otränad får härda mig lite ett tag till. Bilen lär nog dröja ett bra tag till innan jag får den.
Kom på en positiv sak till med att cykla och det var att jag inte stötte på en endaste cykel på hela vägen till jobb medans jag får tuppjuck på alla idiotiska trafikanter jag stöter på bara den lilla sträckan på Ystadsvägen och inre ringvägen till jobb.

idioti

Kollar på worlds greatest sports disasters eller vad det heter. Herregud vad där är många idioter som inte bör få vistas ute bland människor. De hade störe delen av programmet om huliganer på fotbollsplanen. De flesta sker i sydamerika och italien. Samtidigt när man tänker tillbaks en liten tid i historian så var där en hel del fusk, mutor och  sådant och tydligen bestraffas bara sånt med litet slag om fingrarna. Varför är de som sitter i toppen fega för att bara stänga ner serien? De förtjänar tydligen inte att se sådan fotboll och driva en förening. Stäng ner dem och sluta var så mesiga. Det enda som hjälper är att stänga ner seriesystemet några år för de måste lära sig att det är bara en lek som blivit för pengastinn och folk bryr sig för mycket om vad som sker på planen.

Sedan är ju många av de här typerna för pengakåta och glömt allt som heter heder, stolthet och lojalitet. Där jag tjänar mest pengar där är jag temporärt lojal.
Samma kan man ju säga om politiken nästan. Varför sitter fröken Mona Sahlin kvar i toppen trots att hon gång på gång tabbat sig? Där massa moderater gjorde mindre tabbar och var så illa tvugna att lämna sina poster!

Waky waky

Ja då var man äntligen hemma igen. Det gamla ordspråket "Borta bra men hemma bäst" stämmer så fruktansvärt fint.
Vi åkte igår förmiddags och resan upp tar ju ca 4 timmar så det blev ju en hel del kacklande och garvande. Framför allt så tar det ändå lite energi av en trots att man känner sig pigg. Det kommer oftast efter ett tag dock. Vi hade köpt en fjärrkontroll Piiders kommande PS3a och presentkort på systembolaget. Tyvärr får dock han med en fjärris till PS3 han köpt. Festen var jättegemytlig och en hel del garvande förekom.
Sedan så somnade jag som en hussa på soffan, blev ju inte så mycket sovande dock. Sedan kollade vi på en film jag aldrig har hört talats om vid namn Balls of fury. Den var sjukt ball. Efter filmen så fick vi bege oss hem till Malmö igen och jag vill lova att vi var alla jäääkligt sega.
Så nu blir det soffan och förhoppningsvis en bra film.

Ta ta

Inför resan

Kunde inte sova något som vanligt. Så jag läste en hel del om Machiavelli eftersom man hört talas om denna figur ju. Sedan tvn igång men jag har ju inga speciella kanaler vägrar betala för MKBs box och kanaler. Det är tur att man kan "låna" en massa filmer och serier. Annars hade livet blivit alltför segt att bara läsa hela tiden.

Så istället kasta jag igång en ball film vid namn Benchwarmers. Jag rekommenderar denna så jäkla rolig. Finns så många filmer man kan se på bara för att slö titta på.
Nej om man skulle kasta sig i duschen för att kroppen ska vakna till liv och undersöka så att alla lemmar sitter kvar.

Verkar bli fint väder idag så jag anser att ni ska njuta av det. För så ofta har vi inte sett solen, har ju bara varit regn, moln och storm.

Damn you Adam Sandler

Den herren vid namn Adam Sandler är bannemaj inte en dum människa han vet vad folket vill och ha dessutom tar han lite vad han själv vill ha. Få leka så med en så underbart grann tös som Jessica Biel får mig att tro att jag har gått in i fel bransch. Borde fan blivit skådis i Hållywådd. Och ovanpå tjäna en jääääkla massa cash. Man kan ju se ut som en schmuck och hooka liiide väl heta chickaderos.
SPOILER

Men bästa med Chuck and Larry är faktiskt the original  bad ass Ving Rhames som spelar psyco i början och sedan visade sig vara en flaming homo. Det måste man ge cudos för. För den killen som Sam Jackson skrämmer the living day light från mig. haha

Freitag

Varit en jäklig dag på jobb men så är det ibland så jag o Conny bokade att chilla och snaska en massa onyttigt och dessutom dricka brunt glädjevatten. Vi lirade litta Wii som är rätt ball och sdan efter vi vunnit en cup så kändes en film rätt lagom så vi kastade på den här i pronuce you Chuck and Larry historian. Måste gå emot vågen som klagar på den och säga att den är faktiskt är hyfsad.

Ska även passa på att säga att lismande av så hög grad som jag såg på denna blogg om min lilla sida här på världshörnet ska inte gå obelönat. Det är Carro från Sigtuna som är liiide väl foxy. Dock sorry dudes hon e hooked av Glenn (ja den jäkla Albinon).

http://canaroli.blogsome.com/


Nu är det slut  för denna dagen med men förmodligen kommer där nog inte bli så mycket skrivande över helgen så jag lämnar er med denna tanke:
Vad du än gör så gör inte det jag hade gjort för vi vet hur det slutar

MÅSTE BARA

Jag hade tråkigt och zappade och hamnade på gaygalan. Det var när Peter Jöback sjöng med nån tösabid. Men va fasickens hade människan på sig?????????? Har nog inte sett värre sedan 80 talet när man klädde sig i plysch eller något sånt. Påminner om någon jättedålig skurk på något barnprogram. Och dessutom med en jättefluga.
Tror nog Fab 5 får rycka in och ge denna människa några hurringar.


All work and no fun makes Nookie go

Shit vad det är konstigt ibland att så lite kan bli så mycket på ett jobb. Hade egentligen inget att göra idag men blev helt plöstligt en hel del när saker och ting bara trillade in. Och ibland blir det så mycket att man nästan somnar direkt när man sätter sig i soffan hemma.  Fan man måste laga mat också.

Sprang på mitt ex idag när jag var uppåtlandet. Var faktiskt kul att ses igen för egentligen har vi inget emot varandra men enligt rykten tog hon det hårt och jag förstår henne. Vem hade inte sörjt förlusten av mig? :P

Jag måste för en gångs skull rekommendera en länk. Det är Jenks blogg som handlar om MMA

www.mmabloggen.se

Kasta sten i tegelhus

Läste lite i någon av kvällstidningarna idag iomed kollegan köpt en sådan och vi hade gott om tid. På samma sida hanterar de nr 1 det övertragiska att de kastade ut hon tösabiden från balkongen. Den historian i sig är sjuk. Nr 2 är då en 25 årig tjej tröttnade på sin dotter och kastade in dottern i microvågsugnen. Kan inte ens förklara hur jäkla sjukt det är. Vad får en människa att kasta in en liten försvarslös flicka i micron. Sista historian var att han Christer Sjögren typen hade kollapsat. Vem bryr sig om Christer när man ser de två tidiga historierna.

Till personen som skriver från samma ip nr som Veronica (eftersom V förnekar att det skulle vara hon) Du kan lägga av att skriva ni är blockade och era (din) kommentarer kommer inte postas och allt som skrivs från er blockas direkt. Ni tråkar mig och har ingen lust att beblandas i ert tråkiga sandlåde krig.

You need to get laid

Jag har fått en filosofisk uppenbarelse deluxe. Tror att alla de här diktatorerna hade glömt att vara så grymma och tyranniska om de hade fått avreagera sig lite. Att de är så sviniga måste bero på att deras fruar inte släpper till tillräckligt ofta. Kolla på den stora Bill Clinton startade han några galna krig eller mördade någon? Nej han är betraktad som en bra president.
Adolf Hitler nekad en massa sex. Vi vet hur det slutade.

Så alla världens största problem kan lätt lösas med att de här galna människorna kan få spela på den fina golfbanan så att säga.


Dj Bunghåle

Det är segt att alltid komma igång på jobb efter en helg som inte varit desslike. Eller rättare sagt att man känner sig sliten som fasickens. Det är konstigt att det kvittar vilken dag du börjar jobba för det är ändå lika jobbigt att få upp ångan ändå.

Det är otroligt vad folk verkligen kan gå långa längder för att undvika att ta på sig skuld. Man skyller på ditten och datten men aldrig är det en själv som skriver, gör eller säger saker. Speciellt när man blivit påkommen med att det är ens skuld. Har några stycken nu som jag tyvärr inte blir av med i mitt liv som är falskspelare, hycklare eller rent utav sjuka i huvet. Vissa har jag iallafall kunnat blocka iväg via deras ip nr, msn och så vidare.

Till helgen blir det en liten road trip. Piider fyller 30 bast och firas måste det då. Fan vad tiden går. Snart är det vi som är över på mörka sidan. haha

Ajajajajaj

Det är ju så löjligt med brännsår som man får via att glida på ett golv eller så. Fått ett på knäet och joddlade rätt fint när jag duschade.

Vet inte men förstår mig inte på folk i Malmö, det är otroligt vad denna stad håller på att flippa ut något rejält. Folk kastar annat folk ut genom balkongen. Hotar för bara man tittar på dem och sedan ska vi inte tala om trafiken överhuvudtaget. Tror att staden kommer att ruttna innefrån. Det har redan börjat. Men allt är inte förlorat ibland glimtar den till i vissa avseenden. Ibland dyker där upp en pärla som visar att inte alla är helt ruttna.

Har resonerat med en vän om vad som verkligen är familj och det är alltid lika spännande vi förstår varandras argument jag håller fast vid att familj är inte alltid i blodet men förstår vännen  att man måste ändå hålla fast vid att man vill i slutändan hålla fast vid det lilla man har kvar det som man kan kalla för hoppet.

Dags att vända livet

Sitter här med Connyboi och garvar åt Achmed the dead terrorist. Fan vad man mår bra när man garvar måste fortsätta i detta spåret.

Funderar på om jag ska kasta in en good flik. Fan dax att jobba imorgon igen. men som tur är det sovmorgon.

Tänkte jag måste säga tack till Malin för att vara en sådan pudding. Tycker att alla tjejer som finns ska försöka eftersträva att bete och resonera så eller....... så är hon egentligen en HAN!!! NU fasickens kom jag på det det är därför du är så smart :P


Get a grip

Ja ni som läser kanske ser att där pågår en diskussion med en tjej som fejkat sitt namn och spelat någon hon inte är för att "lura" mig att Glenn och hans nuvarande bättre hälft har gjort slut. Vad denna människa inte fattar är att jag ser hennes ip nr och kan spåra det till den exakta adressen. Haha och den adressen är samma hemadress som hon har konstigt nog. Hmmmm NOT konstigt. Ge dig nu. Du behöver inte spela dum för du är redan dum.
Sedan kan jag bara garva åt det svenska sjukhus systemet. Nu går jag bannemaj med ryggont istället för att söka vård för det är ju en jävla omöjlighet att få hjälp nånstans! Jag blir så förbannad att det bubblar i mig.

Undrar hur jag ska fixa jobb nu när jag är så F**ked i ryggen. Speciellt med tunga lådorna. Men men det får gå helt enkelt.
Sjysst väder det blev nu, varit och handlat bullar till frulle. Så nu får ni snoka vidare ska tjöta lite med Cattio och se om jag hittar en bra film att glutta på.

Pilutta dig

Tänk om

De två orden har så mycket inflytande i vår dag. Tänk om jag hade gjort så, tänk om det hade hänt, tänk om det blir så och så vidare.
Där är så många tänk om som jag vill uppfylla, hoppas händer och samtidigt är där ännu fler som jag fruktar.
Ord med en hel del kraft bakom. Ord vi älskar och ord vi fruktar


Söndagsnöje

Sitter här nu efter ha blivit mer eller mindre tvingad till att sticka till mor men det var väl en nödvändighet som jag egentligen inte ville hantera. Var tvungen att fixa med papperna efter krocken. Jeeeez vad där är många frågor och dessutom många skumma frågor.
Jag undrar om folk verkligen tänker efter vad de skriver eller frågar. När jag förklarat för dem att jag har blivit nekad vård av läkare så blir första frågan om jag varit på akuten. Ehh ja det är väl rätt så självklart egentligen om jag blir nekad vård på Vårdcentral efter de säger att jag inte är välkommen där.

Planen för sommaren börjar ta form nu, har snackat med en vän i England om jag kan stanna hos henne under tiden jag är där. Så då är den biten löst. Men inget definitivt än.

Peace, lööööve and buttkicking


Ömhet

Igår kväll kände jag redan hur öm jag är mer eller mindre över hela kroppen. Så när jag då vakna imorse hade jag hoppats på att det skulle vara bättre men tji fick jag. Fy fasickens vad jag har ont rakt igenom. Måste verkligen få tag på en läkare och se vad som är fel på mig. Men jag orkar inte med om det är någon långtidsskada igen. Har senaste året haft förmånen att få vara relativt skadefri.
Förstår inte vad det är med min kropp eller med min tur det känns som detta är mitt liv att väl komma igång åka på en stjärnsmäll. Det är tur att jag har styrkan att aldrig ge upp men kan väl erkänna att jag vid tillfällen varit jäkligt nära att bra skita i det. Speciellt denna gången när jag känner att jag är trött i ryggen konstant. Och att jag har blivit nekad vård till höger och vänster tar ju bannemaj på krafterna.
Men fy fasickens vad jag är tacksam över de som ställt upp till fullo. Extra till Boullen, Catti, Conny och Malin som har varit rejäla klippor i vardagen och stött ut med mitt brölande (ja inte bölande) dag in och dag ut.

Vad sägs om några öl?

Nej nu har jag bestämt mig istället för att sjåpa mig lite så ska jag bannemaj dricka mig något så när dyngrak. Snackade med Connyboi och han är på.
Fixade igår så att jag är ledig någon dag innan 1 mars ska upp till Sigtuna då och kicka Glenn i nossarna. Tror han behöver tyglas och läras upp hur man ska vara en tysk soldat. :P

Ryggen är seg och jag är så jävla trött på att bli runtkastad till olika jäkla institut. Får väl jaga på som en galning på måndag.

Livet känns ibland ensamt men tack och lov har man bra vänner.

Snart åker nån på en propp

Ja vad ska man säga om den svenska sjukvården. Den är hopplös kommer man med huvet under armen så kanske man kan få lite vård.
Var på Las i Hbg igår och försökte mig på en fuling att ta tag i akuten där. Fick snackat med en jätterar sköterska där och förklarade situationen. Efter att hon frågat om jag kände avdomningar och sånt liknande förklarade hon för mig att akuten hade inte tatt in mig om jag inte känt sådana smärtor. Jag förklarade för henne att jag blivit nekad vård av min distriktsläkare. Hon blev verkligen eld och lågor.
Så nu ska jag försöka boka tid hos en privatläkare och se vad de säger. haha
Igår blev det lugnt med en powernap på soffan och torsk på tallin. Jag vet att Conny kommer sparka mig hårt på smalbenet för att jag inte kollade klart på det. haha Men soffan var bara så skön.
Idag ska jag spela match men vi får se vilken position det slutar på iomed att vi fick en sista minuten från vår målvakt att han inte kunde stå idag helt plötsligt. Jagar Boullen men luren är avstängd (jäkla apa :P) men förstår varför han har det egentligen.

RSS 2.0