idioti

Kollar på worlds greatest sports disasters eller vad det heter. Herregud vad där är många idioter som inte bör få vistas ute bland människor. De hade störe delen av programmet om huliganer på fotbollsplanen. De flesta sker i sydamerika och italien. Samtidigt när man tänker tillbaks en liten tid i historian så var där en hel del fusk, mutor och  sådant och tydligen bestraffas bara sånt med litet slag om fingrarna. Varför är de som sitter i toppen fega för att bara stänga ner serien? De förtjänar tydligen inte att se sådan fotboll och driva en förening. Stäng ner dem och sluta var så mesiga. Det enda som hjälper är att stänga ner seriesystemet några år för de måste lära sig att det är bara en lek som blivit för pengastinn och folk bryr sig för mycket om vad som sker på planen.

Sedan är ju många av de här typerna för pengakåta och glömt allt som heter heder, stolthet och lojalitet. Där jag tjänar mest pengar där är jag temporärt lojal.
Samma kan man ju säga om politiken nästan. Varför sitter fröken Mona Sahlin kvar i toppen trots att hon gång på gång tabbat sig? Där massa moderater gjorde mindre tabbar och var så illa tvugna att lämna sina poster!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0