plus minus

Plus: Sol, fredag och öl

Minus: Korkade människor, ännu mer korkade människor och slutligen våld

ett steg i rätt riktning

Kollade på the golden compass igår. Förstod inte meningen med den. Skitkass story och helt för många karaktärer att hålla koll på och dåligt med info över vem alla var o.s.v.
Men man måste säga att fy fan vad Nicole Kidman är vacker. Fattar inte vad Tom Cruise håller på med att byta henne med Katie Holmes. Ja visst Katie är jäkligt söt men hon ligger inte ens i närheten av Nicole.

Kollar igenom mina South Park avsnitt som jag har hemma. Hittade ett skitball avsnitt där de lirar WoW. haha det är så himla ball.

Ronny Svensson is ALIVE

Min favorit recensent lever än. Efter ha försvunnit från Ronny´s rullar och bara dyka upp lite då och då så satt han med på tv4s nyhetsmorgon. Fan vad han är bra och bedömmer filmerna individuellt och efter filmens budget o.s.v! Till skillnad från hon oerhört inkompetenta tanten Suurna som brukar sitta där. För hon e verkligen blindstirrad på att filmen ska vara högt kulturell och vara på ett annat språk. Fruktansvärt att höra henne racka ner på filmer som hon inte har koll på. Hon har inte ens bevärdigat sig många gånger med att göra researchen som behövs. Ronny Svensson kunde dra hela bakgrunden till alla filmer han tog med och det är verklgien A och O för att det ska gå rätt till.

Dagens + att det är sol idag igen

Dagens - mitt element som e kört. ISKALLT!!!!!!

Triologi av vampyr

Jag är egentligen inte så värst för vampyr eller liknande filmer. Men triologin Blade är jäkligt sweet. Iofs jag var inte så glad i 2an för den gick in för mycket i att vara blodig eller slashig. Men de andra är sköna på det viset att de håller sig till att  vara actionfyllda. i sista delen har de fört in lite mer humor genom att ta in Ryan Reynolds.
Det är jäkligt skumt att se han så himla buffad efter ha sett han i sådana filmer som Van the man, just friends och andra sådana collegefilmer.
Sedan i den sista dyker Jessica Biel upp som Whistlers oäkta dotter. Även hon uppvisar ett bra register i denna filmen. Och som ultimate bad guy ser vi Dominic Purcell (prison break, John Doe). Som underhuggare ser vi Parker Posey ( Josie and the pussycats, Superman returns, you´ve got mail) och Triple H som är proffswrestlare.

Första filmen var något budget i vissa effekter sedan har budgeten ökat med filmerna där de kunnat utnyttja bättre effekter. Dessa filmer är något av Wesley Snipes bästa bortsett från Art of War. Sedan är bara Kris Kristofferson för jäkla skön som muttrande gubbe.


Aj Will Crash yå!!

Denna Arnold kan man aldrig hata. Bara lyssna på hur han snackar och att han e skitbrutal. Synd att det inte gjordes fler Conan filmer med honom för de var faktiskt bra och höll sig till konceptet även om vissa effekter var lite billigt gjorda.
Självaste handlingen börjar med att en by blir överfallen och barnen i byn blir tillfågna tagna och får slita som slavar. Sedan ser man att Conan genom åren går runt och runt i en kvarn och maler. När han är vuxen får han en fight och vinner där det fortsätter att han vinner och vinner. Och blir en välutbildad soldat och skötaren släpper han fri så att han inte är en slav längre.
I första filmen ser man bland annat James Earl Jones (rösten till Darth Vader) och Mako ( liten roll i Bulletproof Monk) upp, MEN framför allt svensken Max Von Sydow har en liten roll som kung i filmen.
I den andra filmen är det mer att Conan vill få tillbaka sin älskade som dog i första filmen och en trollpaka lovar honom henne tillbaka om han hjälper henne med ett uppdrag.
Uppdraget är att ta en princessa till en grotta där ett magiskt horn och tillbaka. Samma gäller med effekterna i denna filmen. Ännu en gång dyker Mako upp, Wilt Chaimberlain (mer känd som Wilt the Stilt ett namn han själv avskydde i NBA.) och Olivia D´abo.

Dagens + Solen skiner

Dagens - jävla element som inte kan sköta sig. Varmt ena stunden för att vara iskallt nästa.

The new guy

Denna roliga film bör du se om du inte redan sett den. Börjar med att  Eddie Griffin (undercover brother, Deuce Bigalow filmerna) berättar en historia för en person som man iten får se överhuvudtaget sedan spelar den ut sig efter det. Huvudrollen spelas av DJ Qualls mest känd som tönten i RoadTrip. Där han utsätts för prövningar för att bli mer populär än vad han är just nu. Nånstans på vägen går det först fel och han hamnar i buren (nog samma bur som vår bandymålvakt hamna i) där han stöter på Eddie Griffin som hjälper honom att bli cool.
I rollen som süperhet tös ser vi Eliza Dusku som är en av mina favoriter, tyvärr så ser man inte henne i  så många filmer utan i stereotypa roller i serier.

Dagens + att jag fått sova lite längre än vanligt.

Dagens - var tog solen vägen efter en så underbar dag igår?

*Hick*

Denna herre begav sig ut med Herr Connyboi för att skaka på de lurviga och de lurviga skakades om rätt rejält med en hel del våld inblandat. Men ball som fan hade vi och öm om fussingarna är vi med. Och för att inte glömma jäkligt rund om fötterna. Är lite svårt att komma ut lite nu när Boullen införskaffat sig sitt samboskap i Svedala och alla andra e tofflar.

Men kontentan är en hård fylla då och då är jäkligt fint för själen, förutom dagen efter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crying

Crying freeman är en rätt så rejäl budget film med Mark Dacossos som alltid håller sig i budget facket. Lite synd iomed att han är en rätt så bra skådis och jäkligt bra martial artist. Och när han väljer hoppa med i storfilmer så hamnar han alltid i biroller där han gör roller som bad guy.

Angående gårdagens battle mellan Over the Hedge och Star Wars så vann Over the Hedge överlägset.

Dagens gåta: Om en cykel har punka och du pumpar den för att kunna cykla hem. När du kommer halvvägs så är det punka på cykeln igen. Efter ha monterat ut slangen ur däcket och kolla efter luftbubblor men inga dyker upp, vad är då problemet??

Dagens + Tack o lov för att jag har tv igen!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens - För mycket bra brudar som alltid tagna. DAMMIT!!!!!!!!!


Over the hedge vs Star Wars

Connyboi och jag sitte här och kollar på Numb3rs. För att sedan lira lite tv-spel och fortsätta över på den überballa filmen Over the Hedge. Sedan ska vi övergå till den mörka sidan och fördjupa oss i Star Wars. Och hoppas på en massa sjukt flummig ljudeffekter och dreglande över Nathalie Portman som är fruktansvärt vacker och man kan ju bara älska hennes ståndpunkt att bara välja bra roller och inte kasta ut sina tuttar itll höger och vänster.

Jag rekommenderar er som inte sett Over the Hedge att glutta på den iomed den e cool och fruktansvärt många bra skådisar som förser denna underbara filmen med bra röster.

Sanningen om Rödluvan

Denna animerade film får mig alltid att garva rätt så rejält. Dessutom är där många kända röster i den filmen.
Först och främst Anne Hathaway som går från klarhet till klarhet. Dessutom kan hon sjunga bra och viktigast av allt så är hon fruktansvärt vacker.
Glenn Close som brukar fixa det mesta.
Patrik Warburton som alltid är rolig och kan prestera på många olika nivåer.

Men det som gäller nu är en triologi i form av Cannonball run!! Klassiker med ännu fler kändisar.

The Crow

Jäkla mögens väder. Igår när jag stack till jobb så var det sol och varmt så jag tänkte då jobbar jag i kortärmat! Dummaste jag gjort för när vi väl lämnat stan så börjar det snöa och temperaturen sjunker. Nåja det var ingen fara med det. MEN när jag kommer till kontoret så visar det sig att jag har punka på bakdäcket. Försöker pumpa det men det läcker sakteligen ut. Plus att det går inte så bra att cykla när det är så halt ute. Det blev då en underbar promenad som tog mig 1 timme p..g.a att det var kraftiga vindar, halt och behöva leda cykeln. Tur att man inte rakat sig men när jag kom hem hade jag bokstavligen istappar i skägget.

Måste rekommendera filmen The Crow som är lite äldre på filmhyllan. Det är Brandon Lee´s sista film. Han dog under inspelningen av den och det är en av de legenderna hur han dog och så vidare. Men tillbax till filmen, i filmen dör Lees karaktär samt hans hustru blir våldtagen o.s.v av ett gäng. Lee återuppstår för att hämnas sin och främst hustruns död. Han är odödlig så länge hans kråka är oskadd. Jag vet att det låter löjligt när jag beskriver det här men filmen är verkligen bra.

Ska byta min kassa tv idag. Hoppas det går smidigt.

Kebabmonsters hämd i Lagos

Jag vet inte vad jag ska säga om det dåliga materialet på filmer som dyker upp ibland. Sämsta jag sett var faktiskt Alone in the dark med Christian Slater. T om de skådespelare som blev dödade helt plötsligt sätter sig upp och kollar klockan.
Christian Slater får ett slag över näsan och det börjar blöda. Han vänder sig hastigt och helt plötsligt så är där inget blod. Samma person i en jaktscen. Stund ett är han orakad och stund två så har han rakat sig slät. hmmmm ooooooops??

Dagens + 2½ men

Dagens - Tv fan

New TV

Denna herren har skaffat sig en ny tv som jag tyckte var bra. Enda problemet är att jag försöker fixa ljudet det är lite kört med det. Försökt ställa in ljudet och så men fan blir ändå brummigt när det är låg nivå på volymen. Och tror du man hittar rätt inställningar på herz och kh.

Börjat fastna för serien Numbers. Den är rätt så bra men tyvärr glömmer jag alltid när den visas. Ska se till att "låna" den när jag kollat klart på 2½ men.
Det är lite dåligt med bra filmer nu så jag ska väl kasta in en gammal film i afton för att glo på något jag kan skriva om.

Lite dåligt med förslag på musik jag kan lyssna på ju

2½ Men

Äntligen har jag fått "låna" 2½ Men från säsong 1 till 3. Iomed att kanal 6 har försvunnit från sortimentet hos MKB så har jag saknat denna serie plus My name is Earl men sistnämda har jag sett till början av säsong av 3. Så där har jag inte missat något. Ska väl börja kolla på det efter jag är klar med 2½ Men.
För er som inte visste det så har vi lite kuriosa kommandes. Han som spelar Alan i serien (bror till Charlie Sheens figur) har tidigare spelat emot Charlie Sheen i en film. Denna film var då Hot Shots där han spelade en pilot från början men han blev förbjuden att flyga lite senare i filmen iomed att han är ballögd.

Gårdagen var något seg iomed att jag slutade först vid 22.30, där dök upp en del saker som vi var tvugna att hantera trots att det var en annan bil som slarvade. Och igår hade jag ju värsta motvinden naturligtvis bara för att jag var helt slutkörd.

Rock your sox off!

När jag nu cyklar så ofta så har jag tack och lov mp3 på telefunken för att ha lite underhållning, det är ju sååååå himla kul att bara cykla juu! NOT!!! men mitt problem nu är att jag efter ett tag tröttnar på musiken även om det är bra låtar. Sedan är där många låtar jag nu förknippar med dåliga saker som jag egentligen tycker om. Skulle behöva lite förslag till bra låtar. Det som inte är bra är opera, rave och riktigt jäkla dödsmetall där man ändå inte fattar vad de jiddrar om.

Idag blir det en sen jubbedag men får väl bita i det sura äpplet för jag får lite mer cash för detta passet. Och just nu behöver denna herren cash med tanke på att det blir en hel del utgifter just nu. Fan att det ska komma allt så på en gång.

Dagens + Julio Iglesias är mycke coolare än sonen sin Enrique

Dagens - pissvädret håller i sig.


Alvin and the Chipmunks

Denna nya film med Jason Lee var bannemaj inte mycket att hurra för. Det enda i den filmen som var riktigt bra var fröken Cameron Richardson som är en väldigt vacker pingla. Det känns dessutom helt jäkla galet att se Jason Lee helt utan sin Earl murre! Naket på något vis men det är iofs som att se Tom Selleck helt utan murre. Bättre att ni kollar på Björnes magasin helt enkelt.
För den gamla tecknade serien hade mycket mer charm än vad denna dåliga jäkla remake. Det är tragiskt att de ska kasta ut massa skit som inte ens är värt att ägna en tanke åt.


Dagens + går till att lattja xbosch 360 med Connyboi


Dagens - är ju definitvt det jäkla skitvädret vi har haft idag. Cyklade till bror min och var genomsur. Blääää


B film

Kollade på den nya animerade filmen Bee Movie. Egentligen borde den heta B Movie. För något sämre har jag inte sett men tror den hade varit ok om det inte varit Jerry Seinfeld som haft rösten. För han är egentligen ingen bra skådis. Inte ens i hans egen serie. Men måste ge han plus för att han har rätt så roliga skämt.  Tycker att det spottas ut för mycket animerat som inte håller måttet. Dessutom massa uppföljare på första filmen som bara var ok.

Kollade på Alvin and the Chipmunks. Det var inte världens bästa film men den är ju iallafall bättre än Bee Movie.


Dagens + Malin mår lite bättre


Dagens - Tror jag inte ens behöver nämna några namn om ni läst mina inlägg.


Under ytan

Fan vad jag börjar bli riktigt jävla pissed på idioter som flippar ut.

Först och främst en vännina som gör den oerhört korkade antagelsen att jag skulle vara sur för att jag inte grattar henne för hon fått jobb. Ja det är slarvigt av mig men fan man orkar inte allt när man har mycket shit på ingående.

Numbero 2 är en tjej som jag tyckt om så jäkla mycket och hade aldrig en tanke på att såra flippar ut för att hon tror att inlägg jag skrivit här handla om henne. Sedan antar att jag skulle mena något med något sms som jag inte har någon koll på vad jag ens sagt. Och nu vara så jävla kall. Tack och lov att du visar den äckliga sida nu som du gjorde för jag vet inte vad som hade hänt annars. Otroligt vad man kan ha fel om människor. Högfärdigt jävla kräk som tror att jorden cirkulerar runt dig. Våga inte komma i närheten av mig mer. Det enda du kommer få ut av det är hånfullt förakt om ens det. Du är inte ens värd toapappert jag använt.

Ska fan kasta in Benchwarmers nu för det behövs bannemaj när folk verkligen inte kan bete sig. Med andra ord dra åt något håll där jag slipper se er

Infedel

Det är roligt att lyssna på en okunnig människa. Då snackar jag om den ena kommentatorn de satt i handbollsstudion för kvällens match. Det enda han kan joddla om att är att Per Carlén har uttryckt sig dumt och att Malmö är ett dåligt lag och att det är dussin spelare och bla bla bla bla bla. Och att det är så roligt att det är 3 Skånelag som ligger i botten av serien. Haha okunnig idiot egentligen som försöker sig kommentera något han inte har en koll på. Under hela matchen har hans kollega räddat honom från fler pinsamheter.
Kanske dax att sätta in någon som kan referera handboll istället??

Väntar på att nya Mario Cart ska släppas så att man kan lira det. Det brukar alltid vara ett perfekt fyllespel :P Ne får väl se vad filmhyllan kan erbjuda idag. Något förslag kanske?????

Flyktingars flykt

Mycket snack om flyktingar nu. Ta hand om dem bara och försök anpassa de som har kommit tidigare innan och inte är verksamma . Försök att få hem dem till sitt hemland som är i behov av hjälp av att bygga up landet. Kanske lät något rasistiskt men inte så menat.

Men den enda rätt flyktingen är Snake Plisken :P Ska ta och kolla på de gamla klassiska Flykten från New York och Los Angeles. Det är utan tvekan Kurt Russels bästa filmer! Fan vad det bara är coolt när han säger : " Call me Snake"
Sedan att Lee Van Cleef e halvt badguy (som han förövrigt bara passar till med sin uppsyn) gör ju bara filmen bättre. Synd att han gick bort något tidigt tror att det hade varit en skådespelare som hade lett dagens marknad till hur man spelar bad guy.

Mario

Hittade några avsnitt av Marios tecknade serie som gick för en herrans år sedan. Haha fy fasickens vad kasst det var. Får nog kasta igång en ordentlig film eller något. Eller kolla på Family guy som är en höjdare. Ball med deras 100:e avsnitt att de driver med sig själv och intervjuar folk  som riktigt dizzar serien och anser at den borde förbjudas.
Om ni ska se något sjukt så rekommenderar jag filmen Baseketball som är med skaparna bakom South Park och massa annat smått och gott.
Tyvärr börjar min tv gå åt skogen så får nog investera en del pengar på en ny. Fan mycket pengar som ryker nu måste se till att dra ner omkostnaderna runt omkring. Sugit värre.

Spy game

Nu släpper jag alla etiska saker så som namngivning JENNY du e helt f****** pantad och körd i huvet om du tror att jag skulle förväxla dig med någon annan. Spyr på sådana falska människor som dig. Hade ju fan t om med min bästa kompis som du har träffat flera gånger och han kan med 100% säkerhet säga att det var du. Andra kompisar som jag också hade där sade att det var du.
Det här med att inte nämna namn på internet är helt jävla galet nu har en tjej jag tyckte bra om gått och blivit lack för att hon trodde att ovanstående handla om henne. Orkar heller inte värja mig för att människor inte tror på vad jag säger och att det inte handlar om dem. Vill de inte tro mig från första början när jag inte gett dem orsak att tro annat (ger folk aldrig orsak att tro annat) så kan de verkligen ta och packa sitt skit och fara åt ett ställe där de vantrivs.

Satt med Connyboi och lattjade lite xbosch 360. Efter en stund var det lite vila som gällde så vi kastade igång danmark 2 där de visade filmen Spy Game med Robert Redford och Brad Pitt. Denna Redford diggar jag allmänt oftast är det bra filmer han hamnar i, även om jag inte är så stark fan of chickflikz så var Mannen som talar med hästar en bra film.
Brad Pitt däremot börjar jag smått tröttna på. På senare år så upprepar han bara sina roller bara med andra namn och handlingar.

Dagens + är att det ÄNTLIGEN börjar märkas att det blir längre dagar och att värmen börjar sätta i

Dagens -  De människor som inte kan lita på en trots man aldrig har ljugit för dem.


Paw rhiktiht

Det är fortfarande ett jäkla tjafsande om Carola. Denna människa har för längesen passerat toppen och enbart fungerat som syfte åt dreglande postrar och fantasier åt kåta tonårspojkar. Men hon ska verkligen klistra sig fast på Sverige scenen. Jag tyckte att Gert Fylking (en person som jag normalt har svårt för) gjorde så rätt att uttala sig på det vis han gjorde. Cred till honom för det.

I stora drag är jag emot schlager och allt som rör sig omkring denna tillställning. Det är bara en anhalt för avdankade artister att försöka blåsa liv i sin karriär. Den borde komma med en varning om att för mycket tittande på schlager kan göra dig något sinnesslö.

Rekommenderar Jacko´s jubileum skiva!! Den e bra som attans!


A dirty shame

Kollade på en film jag har förundrats över ett bra tag som bland annat innehåller Selma Blair där hon har gigantiska tuttar (normala fall får man nog kräva bevis på att hon e tjej). Sedan ser vi även Johnny Knoxville som sexguru av något slag. Men för att komma till denna bedömning så låter vi rollerna vara besatta där för denna filmen är nog något utav det sämsta som någonsin sats på en filmrulle och borde ge skaparna bakom filmen Dredds vrede.
För att handla om sex enbart så var där väldigt lite riktig sex med till att börja med. Det som kom närmast var att man visade då Selma Blairs fejkade boobs som e roliga att se för det är bara komedi. Det var mest ombeskrivningar för att leka med den enögde ormen, toss the sallad och leta efter ljus i grottan.

Nej tacka vet jag att jag ska kolla på Hipp Hipp live på olympen. Det är roliga typer som sköter det. Jättetalangfulla och kan grina mig till tårar.

Dagens + går till Hipp Hipp gänget keep the comedy coming!

Dagens - Dolkstötande falska typer som inte kan vara ärliga och tala ur skägget!

Bubba

Igår var jag hemma hos Boullen och Catti för att fira att herren blivit ett år äldre. Det var jäkligt mysigt och med god mat. Gästerna bestod av Boullens far Don med tant, Boullens mor och avslutningsvis Connyboi och jag.
Sedan vid 12 snåret började någon känna av åldern och halvznooza. :P
Då tar Connyboi och jag bussen hem och går hemifrån Södervärn. När jag kommer hem så blir det soffan och film som gäller. Och i brist på att veta vad jag ville se så satte jag igång Forrest Gump.

Denna film är en som ligger på favorittoppen. Tom Hanks gör en prestation utan desslike. Men denna gamle herre har gång på gång visat att han är en toppskådis. Gary Sinise (känd ifrån C.S.I New York) spelar rollen som Lt Dan och gör han även denna lysande.
Bästa rollen är dock Mykelti Willamson som spelar Bubba, med rejäl fläskläpp visar han att en mörk man behöver inte vara värdelös i en film trots att det tydligen är deras öde att vara bland de första som dör. Och viktigaste av allt är alla sätt man kan tillreda räkor på.


Big Trouble

Satte igång en gammal film idag vid namn Big Trouble med bland annat Rene Russo, Tim Allen och unga Zooey Deschanel och Ben Foster.
Det är en rätt så rolig underhållsfilm med underliga situationer. I gästspelade roller ser man Patrik Warburton och Janeane Garofalo.
Som korkade bovar ser man Johnny Knoxville och Tom Sizemore. Jag garvar oftast när jag ser de är så svettiga och riktigt ollade.
Som hemlös periodvis hjälte ser du Jason Lee. Rekommenderar den om du vill ha ett enkelt garv och bara driva tiden.

Är det ens lönt att förklara sig till folk? De tror vad de vill och vägrar ändå lyssna på en.
Har jag nånsin gett anledning till att få er att tro annat? Nej ni har t om blivit sura för att jag varit så pass ärlig. Skärpning nu!!!!!!!

Viktiga citat:

Det bästa en kvinna kan göra är att gifta sig med en arkeolog, för ju äldre hon blir desto mer intresserad blir han.
- Agatha Christie

När jag brände min behå tog eftersläckningen fyra dagar.
- Dolly Parton

Jag har allt jag hade för tjugo år sedan, allt är bara lite längre ner nu.
- Gypsy Rose Lee

"640 kB borde vara tillräckigt för vem som helst"
Bill Gates, Microsoft, 1981


"Vem tusan vill höra skådespelare tala"
H M Warner, Warner Bros, 1927


You disgust me

Efter en riktigt jävla dålig dag med mycket skit och annat mög som man måste stå ut med så har jag fått komma hem och sedan få huvet avbitet av min bror för tydligen är jag hemlighetsfull och talar inte ur skägget. Istället för att redovisa varenda liten rörelse jag gör.

Danny som just nu är aktuell i Let´s dance stör mig som fan. Var får folk ifrån att han skulle se bra ut förstår jag ej. Han e ju rätt så rälig rent utseende mässigt. Om man nu ska digga nån där så är ju bara Tony Richardsson numero uno!! Sedan kan man ju inte klanka ner på töserna där. Denna Mat- Tina klagar de på att hon ler för mycket men hur jäkla vackert är det inte när en tjej ler?
Nej domare skärp er.

Har investerat 50 spänn på en Slitz för att kolla 100 hetaste brudarna men vissa brudar förstod jag mig inte på. men sedan är ju faktiskt smaken som baken som några tonåringar hojtar på gatan.

Dagens + är till en iskall Coca Cola

Dagens - till denna jävla dagen och folk som reagerar på fel sätt.

Sol, vind och vatten

Kollar på något freaky shit på Dr 1. Massa flummiga djur och annat hadnlar det om. Typ dinosaurier som vaknat till liv igen.

En serie jag rekommenderar starkt är Californication som startat nu med David "X-files" Duchovny. Den är vass och jäkligt underhållande. Där ser ni även en VÄLDIGT  ung Madelaine Zima som spelade den minsta flickan i serien Nanny. Freakish att se hur stor hon blivit.
Serien låg dock rätt så risigt på det iallafall namnmässigt. De blev från första början stämda av gruppen Red Hot Chilipeppers. De ansåg sig ha fulla rättigheter till det namnet. Och ville inte bli förväxlade med en billig skitserie som det var uttalat i tidningarna.

helande krafter

Kollar på private practice för andra gången försöka ge det en ärlig chans men jag kan inte påstå att den serien är något att hurra över. Det är en jäkligt dålig version av House Vs andra läkareserier. Som om de rippar allt.
Det enda som är bra Amy Brenneman för hon e vacker som attans.

Fan vad det alltid ska krämas på en massa skräp.Och det har inte slutat med det än de håller på massa spin-offs och allt shit.

Snart helg bara slappa och så. För ni som har glömt det så fyller Boullen gammal idag.

Dagens + går till mig för att jag är så himla glad

Dagens - går till det skitkrassa vädret.

Pling Plong

Tog tag i att lira mitt Guitar hero. Det är så himla ball men tyvärr har jag lånat ut de två första delarna av spelet och inte fått tebax det än. Ni som inte lirat det rekommenderar jag det starkt. Skitroligt och kan ha det som sällskapsspel för man gör bort sig rätt så rejält.

annars sitter jag mycket nu tack vare Connyboi och lirar tribal wars en gratis version av age of empire typ.

www.tribalwars.se

Pling Plong

Tog tag i att lira mitt Guitar hero. Det är så himla ball men tyvärr har jag lånat ut de två första delarna av spelet och inte fått tebax det än. Ni som inte lirat det rekommenderar jag det starkt. Skitroligt och kan ha det som sällskapsspel för man gör bort sig rätt så rejält.

annars sitter jag mycket nu tack vare Connyboi och lirar tribal wars en gratis version av age of empire typ.

www.tribalwars.se

Jorden runt

Efter att kräkt över hur dålig Elektra var så tänkte jag att jag fick varva det med någo som jag vet är bra, så jag kastade in Jorden runt på 80 dagar. Denna tolkning av Jules Verne´s bok av Jackie Chan är en rolig och underhållande film. I rollerna bortsett då från Jackie Chan ser du Steve Coogan som är uppfinnaren, Luke och Owen Wilson som bröderna Wright (flygplansbyggarna) och sedan dyker även Arnold upp som en turkisk Sultan. Det är rätt roligt att se han gå in som turk med sin österrikiska brytning på engelska.
Denna Steve Coogan ska tydligen vara ett rejält rötägg i verkliga livet. Och dragit ner Owen Wilson i knarklivet.

Dagens + är det fina vädret vi har haft idag

Dagens - är ju haft snö det är MARS och vi har inte haft någon snö innan dess förhelvete!!

Elektriskt

Tänkte att jag skulle ta tag i att kolla den ultimata kalkonfilmen Elektra. Jag har inte hört något positivt om denna film. Inte en kotte har gett bra betyg till denna. Men roliga är när man är i videobutiken och kollar på fodralet på dessa filmer så är där alltid någon tidning eller annan journalist som har gett filmen bra betyg och citat.
Det måste ju vara någon som har blivit mutad deluxe att ge denna film bra kritik och stå för det.  Det är nästan så att de borde hamna i den elektriska stolen för att de använder sig av dessa billiga marknadstrick.
Men sedan å andra sidan så är USA dubbelmoralens land.

Blues Brothers Vs. Blues Brothers 2000

Iomed jag och Connyboi nyligen lade vantarna på att Blues Brothers 2000 så var jag tvungen att kolla på första filmen. Och utan tvekan kan jag säga att första filmen var bättre och hade mycket bättre musik med. Det som störde i tvåan var att de hade med en brat och sedan massa dåliga trickfilmningar med helt plötsligt. Visst i ettan var det ett o annat sånt men det var bara småsaker.
Stora skillnaden var även komedi momenten. Bland annat en riktigt vapentokig Carrie Fisher som Jake Blues ex-flickvän. Denna Jake Blues som spelades av vår sena John Belushi som gick bort helt för tidigt är en bättre skådis och mycket roligare än John Goodman. Ska dock inte racka ner på John Goodman jag blev förvånad över hur väl han sjunger. Vad som dock är förvånande är att de inte plockade in Jim Belushi i uppföljaren som är känd för att vara väldigt blues medveten som han visar i sin sit com Accordinig to Jim.

Blues Brothers + : Cab Calloway, Ray Charles, John Belushi

Blues Brothers 2000 + : B.B King, Eric Clapton och hela sista ensambeln.

Brunögats hämd

Sov som en kratta, dagen börja bra men gick åt skogen och kommer hem för att njuta av min 6an kväll. MEN VA FAN HAR INTE KVAR DEN KANALEN!!
Då har jag kommit underfull med att MKB e svin som plockar ut sådana rövar priser på att man ska ha box och allt annat bara för att bo där. Projekt lägenhetssökning har verkligen ökat markant nu.

Tog tag i projekt Marshall Bravestarr nu. Måste se det. Var såååå längesen jag såg det kollade lite snabbt på det igår. ohhhh gåsahud.

Dagens + går till: Carro i Sigtuna för att hon har ju skitbra musiksmak.

Dagens - går till: MKB utan tvekan för sina höjningar på allt och uttagandes av avgifter på allt. Massa svindel och man får ju egentligen inte så värst mycket tillbax.

Blues

I brist på annat så kastade Connyboi o jag in Blues Brothers 2000. Någonstans har den bra musiken försvunnit. Det görs för mycket negativ, deppig och våldsinriktad musik. Jag kan inte minnas sist det gjordes en glad låt ( nej Dr Bombay räknas inte)
Nu e det dessutom ett jäkla gnatande om Schlager. Ge er Schlagern är bara något sätt att försöka pumpa igång en redan avdankad karriär. Nu har t om Sveriges folkkäraste artist kastat sig in i leken och hon lever verkligen på sista lågan.
Charlotte Perelli som folk vill få till att hon e het o.s.v, då ställer jag frågan Var då??

Ass invaded

Var ute med Connyboi och skakade på de lurviga. Fan vad skoj vi hade och jag var så himla slut dock.

Och helt plötsligt så går Hon förbi. Jag har varit så jäkla sjysst och gett henne utrymme för att andas och få lite lugn och ro. Så som man gör för att vara en gentleman.
Och så håller hon på med en ny kille!!!! Nej shit säger jag fy fan vad äckligt gjort. Inte ens hört av sig till mig när jag skrivit sms till människan och bara ignorerat mig.
Nej f**k nu så ska jag sluta med att vara gentleman för att när jag back in the days var stenhård och fick de töser jag ville ha.
Shit vad besviken man kan bli på människor som man trodde var okej.

Dagens tecknat

Satt och kollade lite på Disney dags. Jag är inte så värst impad av dagens tecknad. Mycket dålig tecknat skit och ännu sämre underhållningsvärde.

Kim Possible är totalt åt skogen. Helt värdelöst tecknat och sedan finns där inget som är speciellt roligt i den.
Sedan är där en hel del annat skräp.
Ska man se något så ska man se något enligt följande:

He-Man GAMLA
Transformers GAMLA!!!
M.A.S.K vad kan man annars säga om flygande bilar?
Fragglarna
Mupparna
Marshall Bravestarr

RSS 2.0