Aj Will Crash yå!!

Denna Arnold kan man aldrig hata. Bara lyssna på hur han snackar och att han e skitbrutal. Synd att det inte gjordes fler Conan filmer med honom för de var faktiskt bra och höll sig till konceptet även om vissa effekter var lite billigt gjorda.
Självaste handlingen börjar med att en by blir överfallen och barnen i byn blir tillfågna tagna och får slita som slavar. Sedan ser man att Conan genom åren går runt och runt i en kvarn och maler. När han är vuxen får han en fight och vinner där det fortsätter att han vinner och vinner. Och blir en välutbildad soldat och skötaren släpper han fri så att han inte är en slav längre.
I första filmen ser man bland annat James Earl Jones (rösten till Darth Vader) och Mako ( liten roll i Bulletproof Monk) upp, MEN framför allt svensken Max Von Sydow har en liten roll som kung i filmen.
I den andra filmen är det mer att Conan vill få tillbaka sin älskade som dog i första filmen och en trollpaka lovar honom henne tillbaka om han hjälper henne med ett uppdrag.
Uppdraget är att ta en princessa till en grotta där ett magiskt horn och tillbaka. Samma gäller med effekterna i denna filmen. Ännu en gång dyker Mako upp, Wilt Chaimberlain (mer känd som Wilt the Stilt ett namn han själv avskydde i NBA.) och Olivia D´abo.

Dagens + Solen skiner

Dagens - jävla element som inte kan sköta sig. Varmt ena stunden för att vara iskallt nästa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0