Jag måste be om ursäkt!

Ja faktum är att det är faktiskt en hel del som suttit och trånat igenom min sida har jag sett, trots att jag inte har skrivit ett ord sedan hur länge som helst. Detta för ni ursäkta mig för. Jag har haft fullt upp och försöka lösa alla lösa trådar och se till att lyckas på jobb.

Vad är nytt i Herr Nookie´s liv??? Jo han har lyckats införskaffa sig ett fordon i form av en fin blå Peugeot 206. Nej det är inte en cabbe då hade jag naturligtvis skrivit 206 CC som de då heter.
Han har fyllt gammal och firat det med dunder och brak. Bästa presenten kom från C-boi i form av en helikopter som man faktiskt kan flyga! Fräckt som attans.
Ehh han har nyss flyttat över från Nordea till Swedbank.
OCH sist men inte minst!!!!!! En dag till sedan är det bannemaj SEMESTER!!
Sedan är det en helt annan femma vad Herren ska göra med sin semester det vet han ikke. Men möjligen dyker där upp något extravagant och då hoppar han på tåget direkt!

Jag vill härmed detta inlägg lova att försöka vara lite mer aktiv och lite mer underhållande och framförallt lite mer gnällig!!

Skrällarnas Skräll

Jag har varit en hård anhängare att låta Henke pensionera sig i lugn och ro och sluta gnälla på att han ska göra comeback. Men när EM truppen igår presenterades det att han skulle vara med. Tydligen hade Teddy Lucic också blivit frågad men helt försent och därmed tackade han nej.
Jag tycker dock inte att Marcus Allbäck skulle bli uttagen för han har inte presterat värst mycket istället sätter de den hetaste svensken just nu på reservbänken (Marcus Berg). Denna Berg har imponerat en hel del i Holländska ligan.

Dagens  + Ännu färre dagar kvar tills semester.

Dagens - Blev skitkallt igår.

Mörkman

Kollade på en klassisk film igår. Darkman där man ser en ung Liam Neeson göra det han brukar göra. En skitbra insats. Filmen regisseras av Sam Raimi som på senare år har gjort sig känd för att göra filmerna Spiderman filmerna. I filmen dyker ju som vanligt Sam´s bror Ted upp som skurk som får smaka på en rätt besk medicin. Och i sedvanlig ordning dyker även Bruce Campbell upp.

Filmens handling är att Liam Neeson är en forskare som försöker göra konstgjord hud men det lyckas inte så bra och efter 100 minuter så smälter det. De har sin forskningsanstallt i ett område där en byggherre vill bygga upp ett snyggt område och försöker ta över det med alla medel till hands. De spränger då deras forskningsanstallt och Liam Neeson blir vanställd och rejält skadad. Efter en lång tid på sjukan så vill han hämnas och finna sin väg till sin för alltid älskade flickvän.

Dagens + Snart  Norges nationaldag :P

Dagens - Solen borta

Förtrollande

Satt hos Boullen igår och kolla på filmen som heter Enchanted. Där man bland annat ser Patrik Dempsey (Can´t buy me love) James Marsden ( X-men filmerna) och Susan Sarandon ( Thelma & Louise). Handlingen är något av en sagofilm/prinsess film. Den börjar som tecknat för att sedan övergå till vanligt så att säga.

Marsden spelar prinsen som ska finna sin prinsessa och rädda henne, Sarandon försöker bli av prinsessa och förkastar henne till den riktiga världen där Dempsey till en början motvilligt räddar henne.

Dagens + Gott gottigott gottigt väder

Dagens - Vart tog den söta lilla flickan vägen?

Religiösa galningar

Låg och snarka rätt intensivt och njöt av vibrationerna som jag skapade när det plötsligt ringer på dörren klockan 07.00!!!!  Jag yrvaken och i boxershorts stiger upp och öppnar dörren med en knüllerufs som inte går att beskriva ens. Där står det två Romanitanter och har Jehovaspapper me sig. Blev så jävla förbannad på dem och skrek på dem, det var inte långt ifrån att jag satte en fot i röven på ena av de kärringarna.

Se filmen Dogma så har en bra film om hur man driver med Religion och ska uppskatta det. Ha religion som en idé över hur ni skulle leva ert liv.

Filmen Dogma är gjord av Kevin Smith och avhandlar religion och att många har helt fel tanke på hur de hanterar sin tro.

Dagens + Skön vecka och bilköp idag

Dagens -  För många dårar i livet

Wild Wild

Kollade på Wild Wild West häromdagen. Fan vad den filmen är kalkon men den har ju faktiskt sina höjdpunkter. Diggar Kevin Kline han är en bra och rolig skådis. Sedan kan man inte hacka på Salma Hayek som är en av världens vackraste kvinnor överhuvudtaget. Denna madame är nog också något av det hetaste jag nånsin sett när hon spelar strippa både i Dogma och From Dusk to dawn.

Dagens + Ledig!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens - Jävla dåliga utbudet på tv

Cry Baby

Där har ni en riktigt flummig film som nog kan räknas till en av Johnny Depps tidiga filmer där han nog inte hade mycket koll på vad han gjorde. En musikal film där man ser lite kända ansikten här och var.

Bland annat ser man Iggy Pop som Depps styvfar, Ricky Lake som hans gängmedlem, Traci Lords (fy skäms på dig om du inte vet vem det är.)
Kan nog säga att du ska nog inte ha för höga förväntningar på denna filmen med tanke på att den verkligen bara gjordes för att utnyttja Johnny Depps kändisstatus. Men det är ball och kolla på den för där e en massa shit med där som man bara kan garva åt.

Dagens + är att det närmar sig semester och snart blir man ju ett år äldre.

Dagens - För mycke tankar på pengar, ingen aning vad jag ska göra på semestern.

RSS 2.0