Svea rikes lag

Det är otroligt vad Sveriges lagsystem är i botten. Domare som är med i organisationer emot fildelning sitter i världens största fall av stämning emot sådant, Jäv I think not säger han. Jag säger Yeah Right. Han ville bara att hans namn skulle synas och få lite klirr i kassan. Dessutom är där så många brister i lagen att vem som helst kan utnyttja den.

På tal på domstol. Skulle varit i tingsrätten idag p.g.a den olycka jag var med i förra året, där jag inte ens har anmält den tjejen. Igår fick jag ett samtal om att det var inställt och ännu jävligare i det hela är att jag förlorar ju inkomst på detta så jag krävde ersättning, och jag får reda på att maxbeloppet är 700 kr! WTF detta är ju skandalöst ska jag bjuda på resten eller vad är det frågan om?
Jag har inte ens valt själv att anmäla denna tjej, hur kan de då få för sig att jag ska bjuda på den pengarna! Dessutom ställde de in det p.g.a att åklagare och försvarare inte kunde komma överrens, varför ska den vanliga människan lida ekonomiskt på deras oenighet OCH ovanpå det så har de ju sin vardagliga inkomst.
FÖR JÄVLIGT!

MFF

Var och kollade på MFF idag på den nya arenan. Arenan var faktiskt rätt så impad på planen och så men utrymmena bakom med kioskerna att de hade så dåligt utbud med sakerna, plus att de var jäkligt dyra. En korv och en läsk kostade mig 40 spänn. Sedan kan man räkna med 250 spänn inträde. Det e fan inte billigt tänk för en familj på 4 så kan du räkna 1200 spänn! Det e väl inget man gör så särskilt ofta då.

Sedan är jag inte så impad av de spelare som MFF´s hemsida promotar så mycket. Jimmy Dixon och Rickard Åhman-Persson var ju något utav det sämsta jag sett. Proffs spelare som de betalat dyra pengar för som inte kan slå enklare passar.

Rätt budskap?

Sitter och kollar på tv när reklamen för Max hamburgare dyker upp. Handlar om han som är vinnaren över tävlingen och att hans burgare inte kan hetta Mattes salami burgare utan ska heta Max salami burgare. Sedan uppföljaren så vill då han Matte ha ersättning och då får han helt enkelt bara en kaffe på köpet på den burgare de snodde ifrån honom.

Vad är det för signal de skickar ut på detta? Känns på något sätt som de skickar ut fel budskap om att de är giriga, snåla och oetiska? Tror inte de som gjort reklamen har tänkt igenom vad det är för signaler de sänder ut.

Mycket snack om hon tanten som suttit i finkan i 20 år nu i USA men som äntligen får komma hem och få sitt straff tidsbestämt bara för att hon kommer till Sverige. Varför ska vi ta över kostnaden för att ha henne i finkan? Svenska staten är ju de mest lättlurade som finns. Låter sig köras över av amerikanska tv/skivbolag för att infoga en lag som är rejält bristfällig och skapar luckor för oetiska drag om personkontroller o.s.v!
Löjligt och mesigt

Dividera dividerande

Hade avslutningsfest med bandyn igår efter en säsong som varit go som attans. Så vi samlades på Pub Vagabond vid 18, ja de flesta av oss iallafall.
Lite god mat och några öl senare så börjades det vankas massa dizzar till höger och vänster, Matte var nog den som var mest på hugget och högg på allt som lades fram. Mr Viper. Och hände ju även att herren satte foten i mulen. Bland annat med att racka på Filles fingerfärdighet och när detta skulle demonstreras så gick detta käpp rätt åt det mörka hålet på baksidan.
Och efter en och annan mun-lusing så kom det in på min blogg. (Jag har du missat den så är jag impad) Där mitt mest uppskattade inlägg någonsin är när jag mer eller mindre rackat ner hårt på Kim efter en hetsig diskussion.

Dagens lusing går till Matte " The Viper" för att han trampade i klavert några gånger. PS: Bloggify e crap ;o)

RSS 2.0