So this was Christmas?

Det e roligt att se hur alla nojar sig över julen, bygger upp overkliga förväntningar. Stressar halvt ihjäl sig, det räcker ju inte med att jobba va? Bränna massa pengar på skräp som personen aldrig skulle vilja ha. Taskigt läge för plånboken.

Jobbade på julafton (igår) och trampade snett som attans. Foten känns heeeelt knas. Men cash e grannt. Nu e jag även hungrig som attans.

Idag e jag bjuden till en sjysst puma vid namn Malla ska väl festa litta där.


Men man kanske skulla önska er en Go Jul!


Oroliga tider

Senaste dagarna har jag knappt kunnat sova. Vet inte vad det är. Igår så somnade jag först vid 5 tiden för att börja jobba kl 9. Inatt vaknade jag till och från när jag väl somnade så vaknade jag utav jordbävningen.

Börjat spela handboll igen. Kan faktiskt säga att jag saknat det rejält. Dock e det tragiskt att se hur dålig kondis jag har. Men tror att min förkylning har en liten bit i det. Har varit sjuk länge nu. Febern vill inte försvinna riktigt. Dock känner jag mig inte sjuk.

Skulle iväg idag och klippa mig och bänger i tån något så fruktansvärt. Började blöda som attans men hade inte tid att sätta plåster på det.

Nej ska väl ta tag i projekt städa.

Why should I worry

Undrar varför folk e rädda att säga vad de tycker om andra människor. Människor jag har tröttnat på säger jag rakt av vad jag tycker om dem. Oavsett hur mycket det kan tänkas svida hos dem. De har säkerligen gjort sig förtjänta av detta.

Det finns för kort tid för att ens orka umgås med falska, fega och allmänt äckliga människor. Livet är för kort enbart för att ägna dem tanke att man är irreterad på dem eller ens bara att ha dem i tankarna.

Det är därför jag är övertygad om att internetdejting är inte rätt sätt att gå till väga. För att folk som lägger ut sina profiler där och ska beskriva sig själva, beskriver inte vem de är utan vem de önskar att vara. De skriver en CV så som man gör när man söker ett jobb. Man skriver det man önskar att vara men inte alltför överdrivet.

Man blir intresserad av människan för sina unika drag och det kan inte människan redovisa via en en ihopskramlad CV.

Walk of life

Där har ni en musikvideo som verkligen är värd att se. Den är lika skön varje gång när man ser dessa proffs inom de olika idrotterna tabba sig rejält. Det enda jag inte förstår är varför han ena gitarristen är barfota. Något skumt om jag må säga det.

Varför känner folk att de måste säga världens dummaste mening när man förklarar att man inte letar efter brud för det leder inget vart? Meningen undrar du då? " Det kommer när du minst anar det" Annars har vi: " Den rätta finns där för dig"

Det e nog de två mest uttjatade meningarna när man e singel. Det är verklgien en sliten skiva vid detta laget och faktum är att de meningarna hjälper knappast tvärtom de gör så att man känner sig som en rejäl looser!

Men det e e rätt så vanligt att folk inte tänker efter innan de öppnar mulen!

RSS 2.0