Scheisse

Igår så hade vi herrmiddag med lite folk från jobb. Dagen började borta hos Alex där vi satt i lokalen och njöt av sällskapet. Därefter drog vi till T-bone för att käka. Gudars vad de har god mat och mysig atmosfär. Jag kan rekommendera denna sköna restaurang. Den ligger vid Davidshall. Och när du väl är där så måste du testa deras vitlöksbröd till förrätt. Fortsätt sedan med deras T-bonesteak eller ryggbiffen. Å andra sidan var inte deras burgare så sjaskig men känns inte som man vill äta den där.
Sedan stack vi till B&B och satt där och njöt av några iskalla öl. Henke och Mange drog iväg någnstans. Vi andra ville in på Slitagé men där var för lång kö. Vi hamnade på Breeze som förr hette Heartbreak. Där kände vi oss rejält malplacerade på grund av åldern.
Sprang på Anna där en jättego tös från det förgågna. Kul att det går så bra för henne.

Kollade tysklandsmatchen tyvärr så gick det ju inte värst bra för dem men man kan bara säga så att spanjorerna gjorde sig förtjänta av den segern. Next time

Pulsen saktar ner tills döden välkomnar mig i sin famn

Jag har haft den titeln på min msn någon dag nu. Det roliga är att folk blir ju förbannade på en bara för att man är i en svacka. Får man inte vara negativ någongång?? Måste man alltid vara så himla glad och peppy?
Jag vet att den texten är rätt morbid och mörk. Men så känns det när man gång på gång blir kastad i den svarta avgrunden av brända känslor och evig olycka. Jag vet mycket väl att turen någongång kommer vända. Men det här vanliga skitsnacket alla godwillare ( människor som anser sig vara hobbypsykologer och tror att de få fraserna så som att ryck upp dig, det löser sig, du är en god människa och såvidare) kommer med ska göra en gladare. Det gör en snarare fruktansvärt irreterad.
Jag har läst psykologi på egen hand i 10 år nu och har rätt så bra pejl på hur känslor och tankar kan bedra en. De som känner mig väl vet att jag mer eller mindre kan läsa av vad de är för personer och vad deras svagheter är. Jag vet mycket väl vilka som är mina svagheter, brister i tankegångar och vet att på vissa fronter är jag fruktansvärt svag.

Att kräva att jag ska blotta mig för dig främmande människa är bara ren naivitet, att visa mig avklädd gör jag för de som gjort sig förtjänt av det. Mina känslor är för de som jag håller kär och är mig nära.

Ni tycker kanske detta är oartigt och ologiskt att skriva så. Men alla är vi OLIKA och det är det som folk har problem med. Lär er acceptera att de bredvid dig har ett annat tankesätt. Det finns inget som heter normal. Normal är ett ord som aldrig kan specificeras. Det går aldrig att sätta fingert på vad som är normalt eftersom det är en norm som är väldigt omskiftande.

Banka skallen mot en vägg

Har ni någonsin haft en sån svacka där man efter för mycket negativitet bara känner för att ösa skallen allt vad man kan mot en betongvägg? Att där kommit för mycket oförtjänt skit på en och samma gång att man emellanåt känner sig förtvivlad och förvirrad.
Efter en tillfällig uppgång så fick jag då idag sista stöten. Att kasta ut sig varje gång utan att det i slutändan bränner mig. Det verkar vara min vanliga gång. Att kämpa, kämpa och kämpa mer för att sedan bli nertryckt i marken, trampad på, bespottad och slutligen lämnad för att försöka bygga upp människan som kallas för Mats igen.
Och det projektet tar lång tid eftersom personligheten hos denna modell är fruktansvärt komplex. Jag är en människa som innehåller många mörka hemligheter och många som inte känner till denna person.
Jag har försökt vara ärlig men många klarar inte av att hantera dom aspekter av mitt liv de ändå vill känna till, och har man undvikit att berätta om de delarna så är man en lögnare.
Fin balansgång skulle jag vilja kalla det för.
Och en sak till som tar udden ur livet lite är SVENSKA SKITSOMMAREN. En månadssemester varav knappt en vecka av bra väder. WTF!!!!!!

Så vad säger ni ska vi lägga bud om vem som får dela ut nästa spark mot mina kulor? Ska vi börja med ett bud på 10 kr???


Svinga yxan

Jag vet inte vad som hänt med mig på senare tid men vid vissa människor tåler jag inte längre. Jag klarar lixom inte av dem alls. De kräver min fulla uppmärksamhet, ställer orimliga krav och framförallt så ger de inget tillbaka. Och det retar mig till döds. Vem tror de att de är att kräva det av mig??

Där var en som var rolig som inte kunde tåla att jag har den förmågan att jag kan läsa dem så pass bra så att jag kan säga deras svagheter och problem. Och därmed var jag ett kräk och psykiskt sjuk.
Jaja människor är roliga varelser.

Ut och njut av dagen.

Midsommar

Igår var nog en av de bättre dagar jag har haft på länge. Vi var hemma hos Jårel och firade lite. Trevligt och mysigt som attans. Som vanligt har jag alltid skitroligt med Gag, Jårel och C-boi. Knasten var där också och som vanligt är hon heeel vild :P
Vi hamnade till slut på Slagt som jag inte har varit på hur länge som helst. Men kom på varför jag inte riktigt uppskattar det stället. Rena rama köttmarknaden och massa snorungar och annat klientel som inte är min smak.
Sovit tokbra med.

Nu när jag vakna så blev jag supersugen på att se Pulp Fiction. Det jag diggar med den är att den allmänt är bra och sedan sköna citat. De flesta Tarantino filmerna har klockrena citat. Här följer några:

"I'ma call a coupla hard, pipe-hittin' niggers, who'll go to work on the homes here with a pair of pliers and a blow torch. You hear me talkin', hillbilly boy? I ain't through with you by a damn sight. I'ma get medieval on your ass."

"The path of the righteous man is beset on all sides by the iniquities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he, who in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee."


Frånvaro

Ja vad finns där att säga om livet?? Den kastar verkligen en i råtthålet när allting går snett. Kan säga att på senare tid så har jag verkligen nog varit och slagits om delar som inte varit värda värst mycket ens för en dyngbagge.
Och emellanåt blir jag inte klok på vad jag ska göra med livet. Det finns tillfällen jag känner att jag inte ens orkar bemöta människor. Sedan finns där människor som inte släpper in en i livet när man frågar eller svarar dumt på frågor. Varför anstränger man sig? Finns där inte nån jävla vanlig människa? Var är den som man verkligen kan lita på?

Det som är det lustiga att jag snackar ju med vänners flickvänner och de är ju hur normala som helst. De visar sig bara bra tjejer men förmodligen är det väl karma som sparkar mig i kulorna för mitt tidigare dåliga leverne.
Roliga är att de tjejer jag snackar med från början verkar så bra men de ger ut en bild av att vara den som de ÖNSKAR att vara. Sedan kommer en rejält ful sida fram. Nästan som Dr Jekyll and Mr Hyde. Tragiskt.

Jag vet mycket väl att jag har många sidor jag inte visar men det är mest för att den människan inte visat sig vara värdig att få se de sidorna.


Ljuva hämd

Jag tog det sjukt lugnt igår. Fattar inte att en jäkla ljumske behöver så lång tid på sig att läka. Det har ju tagit evigheter att ens få lite lugn på det men just nu har jag ändå fortfarande problem med det. Det vill inte med sig fortfarande jäkligt och visa.

Jag håller fast vid att Ballack är nog det mest överskattade som finns. Jag kan inte fatta att Chelsea har pungat upp så mycket pengar för honom och dessutom matchar han så mycket. Jag håller fast vid att fotboll är en tråkig sport ändå de spelar fult och filmar en massa.
Roligare var det att Polen blev straffade för de försökte maska och så när de ledde med 1-0. Sedan när klockan tickar på 93e minuten så får Österrike en straff och gör mål på den dessutom.

1000 tankar och få svar

Igår var på något sätt en rejält tung dag. Har så många tankar men känns bara som något abstrakt. Något jag inte kan röra vid eller analysera närmare. Som jag beskrev det för Malin igår att det är som lite ketchup effekt på det. Det sitter fast i korken men kan inte komma ut riktigt. Men när det väl kommer då kommer det i sådana mängder att man knappt kan förhindra det.
Igår var första dagen jag inte kollade på någon fotboll så jag tänker inte gå in närmare på detaljer om matcherna.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Lite så halvdarrigt väder men får väl gå och handla behöver dassapapper och smör.

Otroligt vad man kan hitta människor att bråka med. Folk har verkligen svårt att acceptera ens åsikt eller ståndpunkt. Många är dessutom så roliga att de vill påstå sig vara förstående och öppen för folks åsikter. Patetiskt bara.

Till Jääännnieeeyyy varsego


To be or not to be....

Igår var man ju rätt så tvungen att se Sverige matchen. Annars hade det förekommit en hel del våld från alla håll. Jag och familjen då gjorde som vanligt vadslagning och jag måste erkänna att de flesta vara negativa till Sverige skulle torska till det men iofs var ju Grekland en rejäl besvikelse. Med uruselt spel och fruktansvärt dåligt engagemang i spelet.
Men jag håller fast vid att jag tror att Sverige kommer nog ha problem med tanke på att de har problem med skador och det blev ju inte värst bättre av att Chippen sabbade låret.

Nu faller regnet utanför mitt fönster och semestern har gått halvvägs nu. Det som just nu ligger på agendan är att jag förmodligen tar en liten tur till tyskarnas land och den förtrollade staden Hamburg. Sedan får mormor även bli våldgästad en dag.

Kul, kulikulkul

Nu är det en massa snacka om EM runt omkring och jag kan inte hjälpa att bli drabbad av detta iomed att jag inte har så många kanaler och alla matcher visas på tv4 så är det ungefär det jag kollar på.

Första matchen är jag nog glad över att missa men jag håller fast vid att Frankrike kommer ha det svårt kommande år iomed att deras förbundskapten påminner en hel del om Lagerbäck som vill klinga fast vid spelare som börjar vara internationellt utgångna. Rumänien spelade smart efter sina egna resurser.

Andra matchen mellan Italien och Holland var en underbar match och tycker det är så skönt att domaren (svensk för övrigt) inte gick på italienarnas filmningar eller kastningar för att få frisparkar till höger och vänster. Sedan tycker jag om hollands sätt att spela fotboll på att lösa situationerna med smart passingsspel. Och skönaste att holland verkligen krossar dem!!

Själv spelade jag också för den delen. Och vi vann med 1-0 efter bra spel och hade bud på flera mål. Det är kul att spela när alla spelar bra. Funderar nästan på att börja spela aktivt

Överskattat värre

Efter kollat på EM så har jag kommit till följande lista

Tjeckien är gravt överskattade de är inte så slagkraftiga som de en gång i tiden varit.

Kroatien behövde filma till sig en straff för att vinna över Österrike!!!! Föga imponerande rent spelmässigt borde Österrike ha vunnit den matchen.

Michael Ballack förstår fortfarande inte hur han kan vara betraktad som en "klasspelare". Jag undrar fortfarande vad han är bra på. Visst han har tryck i dojan men det har t om jag men ni ser väl inte mig i varken tyskarnas eller svenskarnas landslag.

Dessutom är det löjeväckande man redan vid 28 års ålder är "för gammal". Detta var ord från Deportivo La Coruna angående Christian " Chippen" Wilhemsson. Fotbollen är för focuserad på åldern än kunskap.

Teddy Sheringham spelar fortfarande och spottar mål. Ålder??  40 +!!!!! Nicklas Lidström lagkapten i ishockey (tuffare sport än fotboll vill jag mena) är mest minuter på isen varje match och sällan borta och dessutom utsedd till bästa back år efter år!! Ålder?? Runt 40 strecket.

Skvaller

Det är otroligt att folk kan vara så förälskade i skvaller. Vissa nästan lever för det. Där jag jobbar är det en hel del. Speciellt efter vi har firma fester eller liknande tillställningar. Ett gott råd bara. Bry er om det som gäller för er och enbart er så kan jag lova att ert liv kommer helt plötsligt bli mycket bättre.

Kollade lite på fotbolls EM igår trots att jag inte var så värst intresserad av matcherna. Första matchen mellan Schweiz och tjeckien var ett tillknäppt tillställning. Kan väl säga att det var faktiskt Schweiz som förtjänade att vinna där. Synd att de fick sin bästa spelare skadad, Alexander Frei.
Match nr 2 mellan Portugal och Turkiet var desto snabbare. Jag tror att portugiserna går långt men jag tror tyvärr inte att de kommer vinna EM dock de är defensivt för svaga.
Det är för tidigt att avgöra en vinnare vill se iallafall Tyskarna och Holländarna som jag tror är de som kommer vinna EM.

Nej ut med er och njut av vädret

Skrämmande

Var och kollade på nya Indiana Jones med C-boi och Gag igår. Filmen i sig var rätt så okej gick i samma spår som de gamla förutom slutet som var något flummigt. Harrison Ford stod som vanligt för en stabil insats. Sedan såg man Shia Lebeouf som en mini indy. Cate Blanchett dök upp som bad russian och man ser John Hurt som helflummig vetenskapsman.

Det som retade oss var jävla snorungar som inte fattar att de ska hålla truten. Flera gånger sade vi åt dem att hålla truten och andra med. Redan innan vi gick in i salongen såg vi att de inte skulle var lugna. Vad fan är det med dem ingen jävla hyfs har de. Hade man inte varit så jäkla vänlig så hade man gett dem en lusing rätt över huvudet men det hade väl bara slutat i att de kallat på alla sina släktingar som mött upp oss utanför biografen.

Det är fan dax att föräldrar tar sitt ansvar och uppfostrar sina barn. Så himla svårt är det inte att lära dem etikett och en jäkla massa vett men de bryr sig inte. Jag har svårt att se att framtiden skulle bli bättre. Speciellt eftersom det tyvärr blir fler och fler föräldrar vid tidig ålder som inte ens själv lärt sig etikett.

Välbehövlig vila

Nu när semestern har börjat så har jag försökt vila upp mig men det är svårt när det är så här varmt som det är. Bara man tittar mot fönstert så börjar man svettas.

Ikväll ska jag kolla på den nya Indiana Jones filmen så vi får se om den lever upp till de gamla filmerna. Det enda problemet jag ser nu i förhand det är att Shia LeBeouf ( Transformers, Disturbia) är med i den. Jag vet inte men det är något med honom som retar mig. Lite utav en Leo DiCaprio på något sätt men något mesigare.

Det verkar bannemaj jäkligt svårt att snacka med någon vanlig och vettig tjej. Jag har slutat räkna hur många jag nu slutat prata med. Speciellt många som verkligen behöver växa upp och man blir knappast förvånad över hur illa de blir behandlade iomed de själv är urusla människor.

Köttbänken

Efter en riktigt jävlig fredag på jobb så kollade vi på Iron Man som var en okej film även om jag och C-boi tyckte att man kunde kastat in låten Iron Man lite tidigare. Annars tycker jag att Robert Downing Jr är en battyboi men här var han ball.

Lördagen hade vi grillfest med jobb och det slutade i en riktig dängafylla. Hamnade på Cuba café och fråga inte mig men jag lyckades hamna på Stippes och tryckte i mig en vitlöksburgare för att sedan komma hem och krypa upp mina 5 våningar. Vid 3-4 så ramlade Boullen in för att snarka fett på min soffa. För på söndagen skulle vi lira bandycup och det var rufft. Vid något tillfälle så höll jag på att spy i min målvaktshjälm. Sedan när vi väl blev utslagna så var jag bara så jäkla hungrig och fuska mig hem till mor för att trycka in en kebabpizza och gurgla med Ella.

RSS 2.0