Scheisse

Igår så hade vi herrmiddag med lite folk från jobb. Dagen började borta hos Alex där vi satt i lokalen och njöt av sällskapet. Därefter drog vi till T-bone för att käka. Gudars vad de har god mat och mysig atmosfär. Jag kan rekommendera denna sköna restaurang. Den ligger vid Davidshall. Och när du väl är där så måste du testa deras vitlöksbröd till förrätt. Fortsätt sedan med deras T-bonesteak eller ryggbiffen. Å andra sidan var inte deras burgare så sjaskig men känns inte som man vill äta den där.
Sedan stack vi till B&B och satt där och njöt av några iskalla öl. Henke och Mange drog iväg någnstans. Vi andra ville in på Slitagé men där var för lång kö. Vi hamnade på Breeze som förr hette Heartbreak. Där kände vi oss rejält malplacerade på grund av åldern.
Sprang på Anna där en jättego tös från det förgågna. Kul att det går så bra för henne.

Kollade tysklandsmatchen tyvärr så gick det ju inte värst bra för dem men man kan bara säga så att spanjorerna gjorde sig förtjänta av den segern. Next time

Kommentarer
Postat av: Jennie.K.

T-bone..där käka jag härom veckan..Håller med verkligen SJUKT goda vitlöksbröd! Jag åt visserligen kyckling (inte så het på kött :P) men de va super gott =) Verkar som du haft en trevlig kväll allafall =)

2008-06-30 @ 09:59:25
URL: http://jennieklang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0