Jag lovade

Jag vet att jag lovade att komma med en uppdatering men just nu känner jag att jag försöker suga ut varenda sekund och minut av mina sista semesterdagar.

Idag kommer boullen och Catti förbi så ska vi dumma oss en del och måste göra slut på ett flak öl. Viktigt viktigt.

Imorgon så blir det party party för hela slanten.

Home sweet home

Efter tre dagar i storstaden London så var det jäkligt skönt att komma hem. Borta är bra men hemma är bäst under alla förutsättningar.
Första dagen var jag så mör i hela kroppen eftersom jag inte fått sova något natten till onsdag. Klampade omkring större delen av london och såg nästan större delen av sevärdheterna. Sedan hem till Petra för att däcka på hennes soffa och aldrig har en 2 manna soffa varit så himla skön. Dag 2 fortsatte i samma anda och mina fötter fick blåsor, kramp och sedan skavningar.
Dag 3 så var och kollade in lite kända platser och kända människor. Orkar inte skriva så mycket nu eftersom jag passade min brorsdotter igår som var hyper :P

Toodels Malmö, God day London

Nu försvinner denna herren några dagar. Även om det är med vemod jag åker dit, för att grundtanken var ju att se Michael Jackson men ja det går ju inte så bra nu. Men bror och jag lär nog hitta ett och annat att göra annars kan man ju skryta med att jag var dyngpackad i London med. :P

I brist på något att skriva så lämnar jag er med orden:   "Jag ifrågasätter, därför tänker jag och därför finns jag"

Och det är så citatet ser ut från början, sedan har det förvanskats av människan genom tiderna

Toodels!

Festivalblunder

Var på Svedalarocken igår och blev lagom besviken eftersom kvällens bästa band blev intryckt i ett varmt tält. Joddla med Siv som vanligt levererar grymma toner och ännu grymmare tryck! Backyard babies (barbies som jag kallar dem för) var en total besvikelse de kunde lika bra spelat i det lilla skittältet. Sorry men detta 08 band kan inte leverera förutom fjollig publicitet tack vare att de får täckning av de större tidningarna.  Dessutom började yra om att Svedala festivalen är den bästa! Ehhh vaaa vilken festival??

På tal om festivaler så kollade jag igenom Malmö Festivalens grymma program. Vad sägs om NOT! Herregud vilka usla förmågor de har lyckats dra fram. Bästa artisten de fått med sig är Veronica Maggio och denna lilla blomma har inte lyckats få med för många hits så det känns som man skulle gå och se två låtar eller möjligen tre.
Total flopp kommer inte ens slösa parkeringspengar eller busspengar på detta evenemang.

RSS 2.0