Sikken smäll!

Bror fyllde 30 igår och det skulle ju naturligtvis firas med pompa o ståt. Kan säga att det svaldes heeelt för mycket sprit och öl under den dagen. Men gud vad trevligt det var. Alla bjöd på sig och vi hade riktigt skoj.
Roligt att han tjatat så mycket att han önskat sig en moccamaster eller vad maskinen heter och så får han två stycken. :P
Man ska aldrig gapa för mycket med andra ord.
Sen när jag skulle hem ringde jag taxi 232323 i en svag stund som jag vill kalla det. Men klockan var ca 03 eller så och madame svarar att jag ska vänta lite. Sedan visar det sig att de inte har en ledig taxi så hon ber mig återkomma. Till vadå??? E hon dum i huvet eller? ungefär det jag sade till henne men vänligare ord.

Idag var det bandymatch och det var jäkligt skoj. Skönt att få springa av sig lite bara synd att jag har problem med ljumsken och högervaden. Surt som attans eftersom det känns inte som om man får ut mycket av löpningarna. Men jag satte en balja iallafall.
Sedan gick jag omkring o gnällde allmänt på folk.

Whim Wham

Fredags så tog jag det lugnt, var rätt så trött efter en hård dag eller en tuff vecka. På lördagen var det ju Svensexa för Florre. Det började ju tidigare på morgonen men jag fixade inte att sticka dit så tidigt. Kände mig oerhört tvungen att få försöka sova ut lite. Sedan ringde C-boiiii mig och sade hur det skulle gå till så jag mötte upp de rackarna vid stadsteatern i den parken där. Där det spelades lite Dodgeball av högsta klass.
Sedan fortsattes det med total förnedring av Florre via gågatan där det skulle tiggas och månglas kalendrar. Och dansande på gatan där nån nisse kom och tog ett rejält tag om häcken på honom.
När vi väl kommit så långt som kanalen skulle det anordnas ett race av högsta rang som slutade med att Team Florre vann.
Sedan var jag tvungen att dra mig men senare på kvällen så förfesta Malin, jåååreeell och jag lite och mötte upp folket på Harry´s. Fasickens vad Florre var smashad aldrig sett pågen så packad men det var skoj. Så ryckte vi ut på dansgolvet oh visade hur det skulle gå till när riktiga män dansar :P

Jag tror jag rullade in på morgonkvisten (haha jag som e en Kvist) och däckade en liten stund. Var meningen att jag skulle lattja fuzzball med Jååreell men jag var heeeelt körd och däckade brutalt i soffan.

Obladi oblada

Hell week is over. Denna vecka har varit något jobbig och otroligt hur mycket skit som kan hända en. Tyvärr kan jag inte säga så mycket förutom en sak som en bara så löjlig så att jag vet ej om jag ska skratta eller gråta. Parkerade arbetsbilen utanför ett objekt och skulle gå bak i bilen med kollegan. Samtidigt som jag pratar i telefon med en annan kollega så ser jag i sidospegeln att en röd bil som stod parkerad bakom oss skulle köra ut. Och istället för att backa till och sedan köra ut så bränner hon oss rakt i häcken. Och hon stannar ju inte när sidospegeln flyger av. Utan bränner vidare tills hon hon fastnar i vår bil.
Hon blir så upprörd och börjar gråta.

Men nu e det över och helgen är här för att underhålla Herr Kvist. Florre har Svensexa idag och jag ska agera fotograf sedan blir att städa lite här kanske eller något. Blir kanske t om en powernap senare eftersom jag sovit så tokigt.

Ansvar

Kollade lite på nyheterna nu imorse och det var att Skåne leder statestiken över skolk i gymnasiet. Och naturligtvis så skylls detta på skolan. Varför kan man inte skylla detta på personligt ansvarstagande? Så fort det inte ser bra ut så måste det ju naturligtvis vara instutitionens fel och inte människan i sig. Jag kan erkänna att jag var inte den bästa och där finns enormt trista lärare eller korkade lärare.
Men det känns att så fort något sånt dyker upp så är det inte eleverna eller de utsattas eget fel utan klart att det är instutetionens fel.

Blir inte klok på min jäkla ljumske. Har haft problem med den så länge nu och det känns alltid så det är ju jäkligt konstigt.
Lirade bandy i söndags för att testa den och den höll i 40 minuter sedan gick det inte längre.

Don´t mess with me

Boullen, Jååååreeel, C-boii och jag var o kollade på Adam Sandlers nya film Don´t mess with the Zohan. Eller om man ska välja den mer sthlmska tönt titeln jiddra inte med Zohan. (ja jag vet) filmen i sig var rätt så stabil. Typisk Sandler film.

Ni töntar som sitter och väntar på IPhone. Ni kommer sluta upp som loosers inlåsta i föräldrarnas garage. DORKS!!!!!!!

Jag ska be och ställa upp

Snälla och rara helt underbara och deras saga berättas igen. Hörs deras sånger som för många gånger djupt in i skogen där lever de än. Hipp hora! oj fel det blev där.

Vad är nytt?? Det ska jag ta och berätta för dig som e så himla nyfiken på mig tydligen. INGET händer här inte. Slapp idag tack o lov känner mig något sliten men så är det när man e lite kass i systemet.
Men vet ni vad som e gott som fan??? Taco´s hade kunnat döda någon utrotningshotad art för lite taco´s.

Catti skicka mig en länk av en artikel som handlade om folk börjat blogga ihjäl sig. Det var väl att de kände sig så pressade till att skriva något så de pressade nerverna så pass så att de bara lämnade in sin garanti och däckade.
Snacka om veklingar :P

Tur att jag e så butcho. C-boi e bara halvt butcho och ni andra e wuzzyz och kommer förbli det för ni gnäller och kommer gnälla.
Brudar e iofs rätt gnälliga överlag så man hade kunnat döpa om dem allmänt till Wuzzyz?? Jag tänker nog köra på det.

Hubba Bubba

Ja vad finns där att säga. Att en människa kan visa sig vara så förvirrad, otrevlig och jag skulle vilja säga lögnaktig. Vilja skylla uttalande på någon "sjukdom". Att man har sjukdomar som gör en förvirrad kan jag köpa en inte att klämma ett citat som är så vidrigt och lågt det finns inte.
Tror inte jag varit så pissed på länge. Det är skrämmande hur en människa som från början verkar vara underbar bara under en period kan sjunka mer och mer i ögonen.
Sedan försöka säga att hon inte är äckel p.g.a att hon bara sade de sakerna för att hon har en sjukdom. Du är och kommer att fortsätta vara äcklig i mina ögon.

Det är mycket jobb nu eftersom jag har en förmåga att gräva ner mig i det för att tänka på annat som inte är lika jobbigt att tänka på. Sedan har jag blivit schemalagd på övertimmar plus att det blivit övertid vare sig jag vill eller ej.
Uppehåll i fotbollssäsongen men kanske e bra för att min ljumske är inte riktigt 100 än. Har relativt nyligen betalt in avgiften för vinterns bandy. Det som retar mig är att folk inte kan betala i tid. De yngsta betala i tid medans de äldre t om vissa som inte ens betalar. Hur gör de med sina egna räkningar??? "Tjena Telia, kan ni ligga ute med pengar sålänge??"


Nu är det nog

Jag är något trött på människor och nu lägger jag vissa projekt långt in i frysen. Efter ha fått enormt mycket skit och blivit riktigt körd av ingen given anledning. Med detta vill jag mena att allt som har med människor vissa människor att göra kan fara åt en sväng som e rejält pipig!

Annars har helgen varit ball som fan. Jag var ute hos Boullen i Sweetvalley och röjde. Vi hamnade på något flummigt uteställe där. Heeelt för många öl.

En tanke

Tänkte jag skulle ägna en tanke åt Jennie! Världens snällaste tjej som inte har det lätt just nu. Tycker att du förtjänar det bästa av livet eftersom du är en jättego tjej. Ni som är vänner med henne snälla ställ upp för henne och visa er vara de goda vänner hon förtjänar.  Jennie vill du prata så är det bara att lyfta på luren så lyssnar jag.

Det är det enda jag hade att säga idag. Nu ska jag däcka i säng lång och tidig dag imorgon.

RSS 2.0