Richi´s Day off

Kanske var det dax att uppdatera lite. Ska se om jag kan komma ihåg något utav det som hänt. Spelat bandymatch som var ruff som fasickens. Vi var bara 6 utespelare. Och det innebär en massa springande, och jag har inte lyckats bli av min förkylning. Men vi vann efter mycket om och men. Trött på att folk inte sköter sig och hör av sig och kommer när de ska komma.
Lite handboll har det också blivit har två vinster och en förlust i bagaget sedan jag började igen. Men inte spelat så mycket. Gjort 3 mål också så det är väl okej med tanke speltiden och positionen.

Slutligen så är Richi klar som brandman och vi firade det med att kidnappa honom, festa här hemma hos mig och sedan stack vi ut. Var en rolig kväll. Bortsett från ett element. Men det behövs inte att tas här. Det var verkligen kul att se folk öste hårt.


Joels day off

På senare tid har det varit fullt upp med att festa och underhålla och annat skoj. Senast i raden var det igår för det var Joels dag. Vi började med att lira biljard på Interpool och det var rätt så slappt och skönt med lite öl på köpet. Efter det så letade vi pub och hamna först på Fagans men vi vände rätt så kvickt efter där var så smockat. Så vi stack och hamnade på Moosehead en stund iallafall. Sedan hamnade vi på Slitagé. Där jag och Joel öste sönder oss på dansgolvet.

Det var rejält skoj att bara släppa loss och ha det så gottigt. Så här skoj har jag inte haft på flera år.

På dagen så tränade jag lite handboll men har lite ont i foten efter en liten händelse som skedde på julafton när jag jobbade.

RSS 2.0