Starka funderingar på att bli smashad

Om man skulle bli rejält smashad? Vore inte det en bra idé? Löser inte det de större problemen i världen? Jag ska vara ärlig och säga att jag e trött på saker och ting nu att jag inte ens orkar dra iväg något roligt här.

Nej, som den store filosofen borde sagt: " To smash or not to smash, that´s the big question"

Nä nu jävlar

Nu är botten nådd tror jag men vi får avvakta någon dag till. Men nu ska vi inte vara sådana. Saker och ting kan ju alltid bli bättre sägs det men ibland får man ställa frågan om det verklgien blir det. Det e kul att folk talar ner till en bara för att man e singel. Blir behandlad som pesten och dessutom talar man nedsättande till mig.
Men det e bannemaj inte lätt att ens träffa någon för att när man väl snackar med någon och finner någon samhörighet med någon så missförstår de en totalt eller så behandlar de en som skit.

Hade man kunnat välja så borde man kanske satsat på att bli homosexuell. Känns som det hade varit enklare. Men kanske har jag fel. Kanske bara det med förhållande som totalt stryper sig.

Ena människan vill inte att man ska yttra sig så rejält om va man tycker om människan, andra människan hör tydligen inte när man yttrar sig och tredje vill att man ska tala konstant. Men här e kickern, antingen säger de inte vilket de vil eller så säger de det de önskar att de ville och sedan fixar de inte det.

Varför engagerar man sig varje gång? Jo för att hoppet är det sista som lämnar människan.

Huvudet orkar inte längre

Har försökt hålla mig glad på senare tid men det är inte mycket som har gått min väg. Många saker som dykt upp om folk bara snackat med mig och inte antagit saker. Säger som jag alltid säger att det e bättre att ställa en fråga som irreterar lite än att det blir totalt fel.

Det är många sådana situationer som uppstått och de flesta utav dem har varit hjärtskärande. Varför engagerar man sig i saker som bara slutar i besvikelse?
Folk får tycka att jag är elak eller så men jag tänker bannemaj inte bara svika mig själv och ändra på mig bara för att folk inte kan vara lika respektsfulla mot mig som jag är mot dem.


Titanic

Känner mig verkligen som Titanic som håller på att krocka. Det mesta jag försöker bara kraschar ihop med isberg och klyver mitt skrov och sänker mig totalt.

Måste hålla mig uppåt för tänker inte sänka mig totalt

Kassa ursäkter

Är så trött på att folk påstår sig inte ha tid för att höra av sig. Det är inte så att man kräver att det ska vara ett samtal på 1 timme eller så. Jag hade nöjt mig med ett sms. Om nu människan mittemot mig gång på gång på påstår sig tycka om mig eller bry sig om mig så hade man kunnat tro att de borde höra av sig några gånger eller åtminstone skicka ett sms. Faktum är att  jag kan rabbla upp minst 4 personer som e världssämst på att höra av sig.
Ska dock inte peka ut någon här för denna gång.
MEN man kan skicka sms samtidigt som man sitter på toa, lovar blir inte arg för detta och faktum e att jag inte kan lista ut det såvidare ni inte säger det. Så vad e det för ursäkt och påstå att man inte hinner. Kräk på det!

RSS 2.0