Nä nu jävlar

Nu är botten nådd tror jag men vi får avvakta någon dag till. Men nu ska vi inte vara sådana. Saker och ting kan ju alltid bli bättre sägs det men ibland får man ställa frågan om det verklgien blir det. Det e kul att folk talar ner till en bara för att man e singel. Blir behandlad som pesten och dessutom talar man nedsättande till mig.
Men det e bannemaj inte lätt att ens träffa någon för att när man väl snackar med någon och finner någon samhörighet med någon så missförstår de en totalt eller så behandlar de en som skit.

Hade man kunnat välja så borde man kanske satsat på att bli homosexuell. Känns som det hade varit enklare. Men kanske har jag fel. Kanske bara det med förhållande som totalt stryper sig.

Ena människan vill inte att man ska yttra sig så rejält om va man tycker om människan, andra människan hör tydligen inte när man yttrar sig och tredje vill att man ska tala konstant. Men här e kickern, antingen säger de inte vilket de vil eller så säger de det de önskar att de ville och sedan fixar de inte det.

Varför engagerar man sig varje gång? Jo för att hoppet är det sista som lämnar människan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0