Lita aldrig på en karl med hockeyfrilla

Sitter och läser på Aftonbladets sportsida på internet och snubblar på en artikel där det står att Barcelona inte skulle vunnit Premier League. Döhh Barcelonas spel är ju först och främst anpassat efter spanska ligan men sedan tror jag även om dom har anpassat sitt spel så hade de vunnit Premier league. Ett lag som lyckas göra så att Manchester united ser så bleka ut bör nog se till att krossa lagen i engelska ligan.
Ni kanske undrar vilken tränare det var som utalade dessa orden?? Stokes tränare Gerry Francis


Här har ni en bild på honom   http://www.aftonbladet.se/sportbladet/sportchansen/article5258500.ab

Så frågan är borde en kille som ser ut som han tillhör en trailorcamp få uttala sig på det viset???


Fejk

Trött på att allt omkring en är en så falsk fasad av att livet är så bra. Samma sak gäller på tvn alla dess talkshower där de talar så högt och stolt om att de lever grönt, friskt och världsmedvetet sedan ser man dem en timme sedan brumma iväg med en rejäl Escalade som spottar iväg soppa som en tjeckisk gammal skoda eller en östtysk Trabant.
Mycket av det vardagliga livet när man träffar kollegor eller annat är också en total falsk front. "Hur e det?" " Vi har fullt upp kan inte hjälpa er" Så sitter människorna och fikar och tror att de är gömda någonstans.

Varför inte säga som det är så hade man kunnat acceptera det enklare. Bättre vara känd som lat än lögnare

I want to break free

Nyss kommen från dentisten och 4000 kr fattigare men det är väl underbart att bli av med pengar. När man har så vettiga saker att slösa pengar på så att man inte bränner dem på totalt hjärndöda saker så som resa, bilreperationer och annat skit.
Men sarkasmen åt sidan så är det iallafall skönt att ha blivit av med denna omgång eftersom jag har gått och fruktat detta lite. Men 2 timmar senare och presto så ser man ut som en kung av kräk.

Men varför är det så jäkla dyrt med tandläkare? Mest för att någon ska lida eller? För sjukhuskostnader så har du iallafall ett tak varför har man inte det på tandläkaren?

Vill leva som Al Bundy och sälja skor hädanefter!

Snart fattig

Ja snart ska jag till tandläkaren igen för att roligt och glatt nog bränna 4000 kr. Det är ju tur att man verkligen skiter pengar. NOT!
Jag funderar på vad jag ska göra med framtiden med jobb, just nu känns det som att jag står och trampar vatten. Vill verkligen få bevis på mina mödor. Och det är ju så pass löjligt nu att t om kollegor påpekar att jag jobbar för långt ner på stegen.

Jag hade gärna velat försöka satsa på handbollen en gång till. Det finns ju tyvärr inte tid för detta faktum men jag tänker iallafall försöka träna mig i form. Ibland kan man sitta och fundera på var man hade hamnat om man inte råkat ut för den grymma skada som så många gånger hånat mig. Att jag lyckats köra karriären på halvfart med sargat knä i div 1 och 2. Dock sedan kännt att kroppen inte har fått återhämta sig ordentligt och tagit uppehåll för att sedan få några farthinder på vägen som fått mig att ta rejäl time out.
Frågan man ska ställa sig då är ju om man någonsin kan vara för gammal för att lyckas? Man kan ju titta lite i statistiken för att se att livslängden på en handbolls spelare är ju att de kan spela tills de är ca 40. Det hade inneburit att jag iallafall med lite tur hade kunnat ösa i 12 år.
Återstår att se om kroppen håller.
Pöj Pöj

Guitar hjälte!

Knegat som en galning idag för att kunna smita undan jobb lite tidigare. Orsaken??? Jo för att idag släpptes Guitar Hero Metallica! Dregelfaktorn rätt så hög av längtan. Jo jag e faktiskt 28 år men man kan väl ändå vara som en galen Vellinge unge på julafton när det kommer lite underhållning.
Snabbt hem efter jobb för att hämta presentkort och spel att byta in, dock blev inte spelet inbytt skulle bara fått 5 kr för det! Det är sant! Men vidare i historian så hem snabbt för att kasta in den i boxen.

Det infriade alla mina förväntningar deluxe.  Dock så dyker där upp en hel del flummlåtar men man får stå ut med det. Jag sparar Nothing Else Matters till imorgon när jag e piggare i sinnet.
Rekommenderar starkt detta spel!!

BAD JACKO BAAAD!!

Bror och jag hade bokat biljetter till Jacko konsert i Juli och av alla de jäkla konserter han ska hålla ska han flytta på de fyra första. Bland annat vår!!! Fan vad man lackar på sånt. Tror de att man skiter pengar eller? Tur att vi inte bokat flyg än. Fruktansvärt att man kan göra något sånt.

Då kan de bannemaj se till att betala ut ersättning för vår resa då med ju. Det måste ju finnas någon form av garanti eftersom han byter datum p.g.a att hålla kvalitén av showen uppe!!!
ILLA!!!

Lögnare är som skit, jäkligt sköna att.....

Jo blev inkallad till Chiefen idag. Visade sig att vi har en jag kallar han för mini-himmler mest för att han e falsk plus att han ser ut som honom, har iallafall gått till chefen och hittat på massa saker om att jag sprider rykten om saker och ting.

Jag kan inte fatta va fan han tjänar på detta faktum förutom att han bränner sig själv. För det påståendet förlöjligar bara han själv. Märker även att där är fler och fler som börja avsky denna människan för de märker att han e falsk som Pamelas tuttar.

Men vidare till bättre nyheter. Snart helg och då ska jag se till och se Änglar och demoner. Hört mycket gott om denna filmen.
Vidare goda nyheter är att jag fick besked idag om att vårt bandylag har fått sin sponsring nu. Alla pengar är klara och dräkter är på väg ner.

Schlagerfrossa

Jag har genom åren inte fattat denna fanatism av Schlagern. Att ha tävling i framförande av låtar kan aldrig bli rättvist. Speciellt med tanke på att folk röstar på ett land oavsett hur bra låten är. Hade fest igår dels för att fira att  jag hade fyllt år och dels som inflyttningsfest. Och att folk sååå gärna ville se Schlagern förstod jag inte. Men det är väl någon form av tradition så som att se Kalle Anka på julafton eller att det ska serveras Sill och nypotatis till midsommar.

Dessutom att de ska vara så töntiga de som framför låtarna. Flörta billigt med kameran och publiken som ett gammalt, töntigt och föråldrat dansband. Jag tvingades se den svenska finalen där det beslutades att Malena Ernman skulle vara Sveriges bidrag, och förstod inte varför juryn röstar när det ändå avgörs i folkets röst. För det var ju trots allt Måns som ledde fram tills folkets röst och då ledde han övertygande och helt plötsligt skulle vinnaren få typ 140 poäng istället för 12 poäng. Fullständigt ologiskt och idiotiskt!!! Och att dessutom folk slänger ut massa pengar på detta kan jag inte förstå.

Hata Wahlgren syskonen

Igår så tog jag det lugnt och lira lite xboxsch och valde att kolla på säsongsfinalen på Så ska det låta. Där de deltagande var Wahlgren syskonen och sedan Rennie Mirro och syster. I normala fall kan jag stå ut med Wahlgrenarna, men igår var nog något av det sämsta jag har sett. Pernilla yrade omkring på låtarna, kunde inget utav texterna och sjöng som en tonåring som nyligen kommit i målbrottet. Det som var värst var att de skulle sjunga Elvis Presleys Suspicious Minds. En av tidernas finaste låtar. Och att då höra Nicklas (hur nu hans namn stavas) försöka sjunga den och sjunga fel på texten och sedan höra henne försöka hoppa in och som denna tonåring i målbrottet som ovan beskrivet.

Att dessutom Nicklas lyckades hooka upp med hon fine Laila Bagge, kan jag inte förstå. Men men sedan verkar ju tydligen kärleken vara totalt blind.

Bond = Bonde

Kollade på den senaste i raden av Bond-filmerna. Kan säga att jag har dratt mig väldigt länge för att se den eftersom jag blivit mer och mer besviken på hur de gjort filmerna nu när Daniel Craig övertagit rollen.
Dels har du strykt alla komedi-aspekter av filmerna. Förr var det iallafall ett litet inslag av komedi speciellt i form av Q (senare filmerna R), ryska bad guysen, riktigt lama kommentarer. Dessutom hade filmerna en hel del charm. Nu känns det bara som en slaskig version av Mission Impossible filmerna.
Nej tack inte flera filmer med honom som Bond och återfå den gamla charmen.

Ska iallafall försöka se den nya Wolverine filmen och sedan även Änglar och Demoner. Hoppas de lyckas fånga spänningsmomentet av denna bok. Den var jäkligt bra den boken, Da Vincikoden var också bra. Dock missade de mycket utav spänningen i filmen.

CHUCK!

Har senaste tiden kollat på tv-serien Chuck. Från början så tyckte jag inte om den värst mycket men den har växt på mig som mossa på en sten. Det var faktiskt C-boi som fick mig helt tokig i den. Två riktigt granna töser är där också med. Både tjejen som spelar Chucks syster och sedan agenten som är tilldelad att skydda honom.
Att tänka på är att han även delar namn med Hollywoods genom tiderna viktigaste snubbe: Chuck Norris.

Kan bara avsluta detta: Don´t fuck with Chuck

Ers Majestät

Satt och flummade omkring på internetvågorna. Och kom över en artikel i aftonbladet som handlade om Linda Bengtzing som tydligen hade duat Kronprinsessan Viktoria.
Jag kan som svensk tycka att det är rätt fräckt att vi har ett kungahus  MEN de ska inte behandlas som de vore värda mer än en vanligt Svensson i detta fallet en Bengtzing. Och att folk blir så förfärade över att en vanlig människa tilltalar en royalitet med du istället för ni är bland det löjligaste jag vet.
Och min mor förbannar mig väl en hel del eftersom jag tycker att ni-formen är något utav det dummaste som finns, speciellt eftersom den praktiseras i tyskland.

Om kungahuset ska behållas och mina skattepengar går dit så ska jag få säga du till Knögen!

RSS 2.0