Sjuk i huvet

Efter varit nere större delen av dagen och likaså gårdagen så börja jag asgarva efter jag såg Max´s reklam med bigfoot när han först fångar en ekorre och därefter får nys om familjen som ska ha en pic nic. Men i det fallet hade jag nog käkat ekorren för jag tycker inte Max burgare är så goda.
Då satte det igång fy vad jag asgarvade. Slutade inte förrän jag hade tårar rinnandes, hostande och nära kräka.

Vård i Sverige

Vad har gått fel i detta land? Ingen trafikvett. Nekad vård och massa skit.
Efter morgonens debacle som var något jag aldrig varit med om e sjukt. Först ringde jag till en vårdcentral som ligger ca 400 meter ifrån mig (närmast mig!!) men tydligen skulle jag inte tillhöra dem utan jag ska ju till höra den ute på Jägersro. ( Ja för det är så himla logiskt) Men madame var iallafall trevlig och gav mig nr. Så nu skulle jag bara sitta i kö ett tag till. Bara för att höra att jag är en idiot som inte åkte till sjukhus direkt igår. "Ja men om jag inte känner någon smärta så bör jag väl inte åka till sjukhus direkt heller. Det kom sent igår först ju." " Ja men du vi behandlar inte trafikolycksfall så du får dra dig till akuten."  " Men det är kanske ju inte ens relaterat till det men misstänker att det skulle vara tack vare det."   " Ja men vi hanterar inte sådana skador." KLICK (hon lägger på luren) " öhhh jaha tack??"
Köss mig nånstans solen inte skiner kärring! Tänkte se om där var någon tidning som var intresserad av detta. Hoppas det för enda sättet att hämnas är att bränna dem hårt vare sig man vill eller ej.

Så dagen efter den stora smällen

Försökt sova men det har inte gått så bra. Dels för ryggen plågar mig och dels för alla morsans galna ur som tickar, joddlar och tjuter. Men mest för ryggen. Sitter i telekö till vårdcentral sedan 30 minuter tillbaks. Man tycker iallafall de kunde infört lite mjuk musik typ Lord Blackgöths darkest hits på panflöjt. Istället så ska man lyssna på en bitter tant skrika vilken placering jag har i kön. Och när jag väl kommer fram bemöts jag av en trevlig dam som tar mina uppgifter och slutligen kommer fram till att jag har ringt fel vårdcentral och att jag ska ringa en helt annan vårdcentral som ligger på Jägersrovägen.
Ja det var ju kul då satsar jag på en halvtimme till där och kanske få en tid då jag kan få snacka med någon om att de har tyvärr inga tider idag. haha Livet är underbart och solen tvekar på att komma fram och visa sig även bara för en liten stund och muntra upp oss alla som behöver det.
Fick en länk igår till en artikel om vår krock och när jag såg bilden fick jag bara en flashback om smällen. Men har sansat mig och kommit fram till att jag inte gjort något fel alls. Men vad hjälper det om inte hon är ok.
Vi får se vad som händer under dagen så kanske jag orkar göra ett inlägg iafton som kanske visar någon form av munterhet.

Crash, boom BANG

Ja som ni kanske märkte imorse så var jag ju jäkligt happy. Så för att förbättra min dag så skulle jag bort till Mobilia för att träffa Conny och sedan hem till mig för att flumma lite och bli höga på Coca Cola. Kan berätta för er att det verkligen inte blev så. Iomed att Eriksfältsgatan är avstängd mot Mobilia så får jag ta den jäkla omvägen via Ystadsvägen. Så när jag kommer ihöjd med Brandstationen/McDonalds Heleneholm så ser jag en bil som stod vid vägkanten och helt plötsligt blinka ut så jag tänkte inte mer på det iomed att jag ligger i vänsterfilen så tänker jag att hon stör inte mig när hon kör där i högerfilen för jag hinner ju köra förbi henne.
TJI FICK JAG! Hon ska göra en rundpall så jag klipper hennes bakända. Känner efter om jag har sabbat något och känner just då inget. Först förbannad men sedan ser jag att hon är helt hysterisk så jag kliver ur bilen och lugnt knackar på hennes dörr för att kunna snacka med henne och visa att jag är lugn. Hon gråter och är väldigt upprörd om att hon har ont. Ringer ambulans och som tur var de ju nära till hands. Och under tiden hinner jag reagera på att fan vad är det som hänt och som tur snappar ambulansförarna upp det och sätter mig i deras bil i värmen.
Efter förhör och så kom de fram till att det inte var mitt fel och att jag inte ska oroa mig. Nej jag skiter fullständigt i bilen och allt det materiella. Det enda jag ser just nu är hennes hysteri och smärta. Jag skiter fullständigt i min rygg som känns som två elefanter står på vars en sida. Vill bara att hon ska vara okej.

Nej nu fixar jag inte mer mår krasst.


Crappy weather

Fy fasickens vad det är trist väder, vi skulle behövt en massa sol och värme. Känns i kroppen att jag behöver det osså för att ryggen och knäna är stela som attans. Humöret är även det sämsta iomed att man har just nu inte mycket flyt.
Vissa aspekter i livet blir jag inte klok på men försöker undvika att gå in på analyser om det. Jävligt svårt dock iomed att det är något man stöter på varje dag plus att man blir påmind varje gång.
Jag behöver någon ball person i mitt liv som kan gaska upp mig när jag kommer hem om dagarna. Känns väldigt ensamt när jag kommer hem på kvällen. Bara någon som är där behöver inte vara något mer än det.

Folk sluta vara så ytliga ni borde väl lärt er efter att ha blivit så illa behandlade.

Förtrollad av ett barn

Jag var hos bror min för att umgås lite och träffa min älskade brorsdotter. Det är otroligt hur man smälter när en liten figur bara kan få en att smälta genom att titta på en och ge en ett skevt leende. Och får man ett rejält skratt av dem så kan man verkligen inte hålla sig själv från att le och göra sig till fullständigt åtlöje.
Folk snackar om att hur söta hundvalpar eller andra djurungar är men ingen kan någonsin matcha ett barn som ler.

Kommer hem till lägenheten och inser därefter hur ensamt livet kan vara. Man vet exakt vad man vill ha men det är förskaffandet som är svårt och man måste vara redig för man kan ju inte ta vad som helst. Man får tippa fram på tår och undersöka grundligt.
För att toppa allt så är det ju jävligt kallt i lägenheten tror mitt element har gett upp hoppet om att skapa värme och inser kanske att den tjänar mer genom att extraknäcka som kylskåp för så jäkla kallt är det.

Nej nu får ni sansa er för där finns ju trots allt en dag imorgon där jag kan kladda för vilt efter en hetsig natt med massa konstiga drömmar om vad jag vill helst i livet.

Laaavvv

Upp med tuppen och stryp den jäkeln

Även om jag är ledig så vaknar jag så förbaskat tidigt. Vad ska man göra på den tidpunkten av dygnet?? Vette fan men jag brukar sätta igång och läsa lite och försöka väcka kroppsdelarna som har svårt att vakna. Som t ex idag läste jag om de antika underverken som t ex de hängande trädgårdarna i Babylon och fyrtornet på faros. Det som är tragiskt med de underverken är att där bara finns ett som står idag och det har människorna också varit på och pajat lite. Vissa av underverken har ju tyvärr gått under p.g.a jordbävningar.
Har bestämmt mig att jag måste buffa mig lite så jag MÅSTE  gå in på gymmet annars så tappar jag väl den här tyska respekten och glinen kanske inte är rädda för mig längre om jag börja komma med en kanon kula på magen istället för den här stenhårda väggen jag har nu.
Kan man inte uppfinna någon jäkla manick som blåser bort dom här trista molnen mot ryssland eller något där är inte mycket att hurra över där ändå i dagens läge. Man känner det på sig själv och känner det även på andra att man måste få lite sol och värme.


Nej nu får det vara nog med er speciellt du där ute på höger sidan. Sluta pilla i näsan det är ju inte vettigt att skjuta kråkor på hon snälla tjejen till vänster om dig.

Enkelt

Jag undrar varför människan alltid ska göra saker mer komplicerade än vad de är? När man lyssnar på barn så är de så fruktansvärt smarta och enkla sedan pajar vuxna genom att blanda in massa annat i ekvationen.
Ett dilemma som löses relativt enkelt kompliceras genom att man lägger till tänkbara lösningar eller möjliga händerlser om man gör ditt eller datt.
En så simpel sak som att älska eller hålla fast vid någon man tycker om är ju väldigt svårt bara för att man inte är ärlig från början. Det är därför jag anser att man bör tala sanning vid alla tillfällen även om det svider rejält. Det ordspråk jag vill gå efter är: " Bättre lite temporär sveda än en dolk i ryggen av någon man håller kär" och det håller jag fast vid.

Dagen har varit relativ slapp jag och Connyboiii stack upp i stan och härjade. Det är tur att vi alltid kan underhålla oss själva. För gudars vad folk är surmulna tack vare det skånska skitvädret. Man blir ju verkligen nere, skulle t om hellre haft snö för det gör iallafall så att det verkar vara ljusare.

Monday morning

Varför  är det alltid så jäkla segt att stiga upp på en måndagmorgon vare sig man är ledig eller inte. Sedan har jag ju sovit som en kratta. Var så himla trött igår när jag kom hem från jobb. Skulle egentligen vara ledig igår men det krisade på jobb så jag fick gå in. Och skulle jobbat till kvart över tio men slutade först klockan 11.
Lördagen var vi på Let´s go och käkade skön buffé där. Tror nog det var spetsat med något konstigt eftersom alla som var med fes som tokar. Men sedan hade vi två som nog var elitklass för fy fasickens vad de stank. Vi fick nästan utrymma lokalen efter dessa två individer släppte loss gaserna. Sedan så lirade vi något som kallades äventyrsgolf. Det kan man nog bara hålla med om. De barnorna var något helt annorlunda, sikka backar och höjder och bulor över hela banan. Det är nog därför jag vann. haha
Nu är jag tack och lov ledig t om torsdag så jag ska väl ta tag i livet och göra lite vettigt.

Krigsförklaring

Härmed vill jag utlysa en krigsförklaring mot Glenn. När jag äntligen har chansen att sova ut så skickar han mig ett sms om att han är uttråkad. :P Detta innebär att jag kommer ringa honom varje morgon klockan 06! Sedan när vi träffas kommer jag trycka upp hans mobil på ett ställe där solen aldrig skiner och se till att den ringer och sms:ar konstant!! :P
Men gudars vad skönt det var att gå rakt in i duschen imorse. Behövdes verkligen men fan behöver få hit vaktmästaren för jävlar vad här är kallt hela tiden.
Jag funderar på om jag skulle hoppa över att köpa en lägenhet nu och skaffa en bil som håller ett tag för att sedan spara ihop en skitfin buffert. Men men får ta mig en rejäl funderare på det här.
Nej nu ska jag till Mobilia och panta lite flaskor, för att sedan sticka till Dressman och köpa en rock.


Kapputskij

Efter ha jobbat två dagar där det varit rejält slitigt speciellt nu precis då folk har fått sina löner och blir heltokiga. Detta märks bara man tittar ut genom fönstret. De kör som idioter, går utan att tänka sig för och beter sig som kräk. Sedan kommer alla tunga lyft på minst 100 kg.
Sedan att bilen strejkade i torsdags morse hjälpte inte till. Den vägrade att starta så jag fick ta en kebabtaxi och när jag säger adressen så blir han förvirrad så jag försöker förenkla det för honom, detta faktum hjälpte inte honom så jag fick dirigera honom hela vägen dit.
Så idag har jag bara suttit och häckat framför tvn. Jag undrar vad som har hänt med filmhelgerna.Vill minnas att man ofta satt inne på fredag och lördags kvällar och alla kanaler bara bombade folk med en massa filmer. Nu kan man knappt hitta något vettigt att se på. Man får kolla igenom hela samlingen gång på gång. Och i slutändan så tröttnar man lite på sakerna ju. :P
Imorgon blir det någon form av Herrafton med några kollegor från jobb. Ska sticka ut till Let´s go och röja helvilt där. Får se hur ballt det blir.
Nu är det sängen som gäller för ni är liiite väl bulla och bra att ni snokar mycket. Tell your mother

Förakt

Hade en person på min msn för ett tag sedan som kommenterade om att det inte går så bra på handbollen (personen är en sportsjournalist och tydligen så är de världsbäst på diskutera och har full kunskap) och jag svarade nej men det är väntat tyvärr är detta laget inte tunga nog och har inte samma antal top lirare som vi hade för några år sen där vi hade ett x antal av världens bästa lirare. Och att vi ska framför allt vara nöjda med om vi hamnar på en top 6 placering som känns rätt så realistiskt. Där så börjar det att rackas ner på mig. "Vad hjälper en top 6 placering?? Vi ska ju till OS o VM då måste vi komma bättre bla bla bla bla bla" Där svarar jag att personen för Chilla sig. " Chilla dig? Är det det bästa du kan komma med?"
Orka med sådana nötter? Sedan börjar personen yra om jag inte kan hantera diskussioner o.s.v! Jo jag kan hantera diskussioner men det är inte en diskussion när personen fortsätter och angripa mina åsikter och tankar OCH dessutom min personlighet.
Jag kan bara säga att jag hyser enbart förakt mot sådana personer som anser sig vara bäst på något och inte ha uns av insikt i att man kanske inte är bäst egentligen och vägrar ens acceptera någons åsikt. Och dessutom se ner på personen.
Det är bevis på att personen ligger i botten av stegen. Försöka göra en analys på någon de inte känner eller kan läsa av hur de är som person. Skärpning spoling och bli torr bakom öronen Det roliga är att personen under tidens lopp har kommit och beklagat sig över hur svårt det är att hitta någon bra kille och hon bara hittat sådana som e gifta. Konstigt??? Knappast!

Ny vecka

Nya veckan har börjat rätt så bra. Lugn dag på jobb idag och lutar mot att det ser likadant ut imorgon. Jag hoppas på det iallafall. Men på något sätt så har jag väl hamnat lite off iomed att jag känner mig konstig i kroppen. Inte så ont utan snarare som om något är helt off. Vissa rörelser känns helt flummiga. Men det går väl över snart.
Jag skämms fruktansvärt att jag missat så mycket handboll som jag har. Ändå älskar jag att kolla handboll över alla andra sporter som visas på tv. Skärpning Herr Nookie.
Fundera på om det är dax att panta lite flaskor med, har 4 svarta sopsäckar fyllda!!! haha Men det e en bra budget att ha om det skulle knipa till i slutet av månaden.
Ska kolla lägenhet på onsdag, även denna gång ute i Svedala. Får se om den är något att ha. Vill egentligen komma här ifrån men tänker inte kasta mig in i något som jag känner inte är mitt. Har redan panikvärvat lägenheter två gånger och det slutar som att jag skiter egentligen hur de ser ut iomed de inte känns som mitt hem.
Helgen börjar faktiskt ta form även om jag inte brukar planera i förväg kanske vuxenfaktorn som börjar gro inombords på denna yngling. Fredagen är öppen men det är väl bara för att jag jobbar, lördagen ska vi ha en herrafton på kvällen med lite folk från jobb. Ska bli trevligt med lite mat, bowling, biljard och sällskap.


Kenny Bräck

Jag diggar Kenny Bräcks nya program men hade väl kunnat tänka mig att ge Victoria Silvstedt. Herregud vad hon e töntig. Hon kan flytande svenska och ändå ska hon försöka spela cool med att blanda in lite engelska och dessutom låter hon som en dålig tecknad figur. Men tror knappast hon är korkad men hon spelar rollen bra. Men tror hon tjänar en massa cash på att spela den rollen som hon presterar.
Försöker komma på om jag tycker att hon är ful eller om hon funkar. Men jag håller fast vid att hon e rätt gräslig i allmäna lag.
Tycker det är fett att se David Duchovny i den annorlunda rollen som han har i Californication. Men serien har även blivit stämda av Red hot chili peppers iomed att detta band har ju släppt ett album och en låt med detta namn. Och de vill inte att deras musik ska bli förknippat med en serie utav det slaget. Vet dock inte om frågan har lösts än.

Donnerwetter

Ja så dagen efter en hård svira så är man rätt så sliten. Jisses att man ska behöva hålla sig i form för att kunna festa ordentligt. haha Men inga skandaler och inga pinsamheter. Jättetrevlig sällskap, go mat och skön stämning överlag. Sedan stack vi ut på Etagé och röjde livet och sprang på Andy och Conny. Det var rätt flummit men mest för att jag inte väntat mig att träffa dem.
Kom hem efter en Orvar´s special. Ett under att jag kom in i lägenheten kände mig så vimsig när jag stod framför dörren. Sedan så hamnade jag på soffan efter mycket kämpatakter med att få av kläderna.
Ska man äntligen ta tag i att kolla handbollen?? Känns jäkligt mysko att se massa killar man spelat emot på tv och anses vara stjärnor. Undrar hur långt man hade kunnat gå om man inte smällt sönder knäet eller rättare sagt fått det söndersmällt av en idiot.
Trött på att behöva hålla skenet uppe i vissa fall. Ja jag är en glad människa men är inte lycklig inombords emellanåt. För att man vill vara ärlig mot alla men vissa människor tåler inte sanningen och därmed har jag mer eller mindre behövt bryta med dem.

För er som ska besöka skåne så glöm inte gå in på denna sidan

http://www2.sbbs.se/hp/erson/scanian-embassy/visum.htm

Slem Deluxe

Kan man inte utnyttja snor och slem till något samhälls nyttigt? Asså som återvinnbara sopor kan produceras till pet flaskor och så. För just nu så får jag upp allt det ovanstående 24 / 7. Sedan att det tar så förbaskad lång tid att bli av med det.

Blir nog inget med den senaste lägenheten som jag kollade på i Svedala det är för dyrt i slutändan att buda för högt med tanke på att den har så hög avgift att börja med. Men där har inkommit en annan som jag ska kolla på som tyligen låg lite närmare dit där Boullen o Catti ska flytta.

Lirade match idag men förlorade tyvärr trots alla kämpade. Andra laget var helt enkelt mycket bättre än oss. Vi måste dock lära oss att skjuta snabbare och välja lägena bättre men det kommer bara lite mer tålamod och mod. Men vi har blivit betydligt bättre sedan vi började och man måste komma ihåg att det är vår första säsong vi spelar ihop och ingen av oss har egentligen lirat bandy särskilt länge.

Ska snart sticka till Catti´s 30 års fest. Men måste först hämta min skjorta som jag har hos mossan. Men just nu känner jag mig något sliten av en tuff vecka, sjukdom och sedan matchen idag.
Nä nu får det vara nog med kladdandet här för idag. :P Have a nice one
Yours truely

Noooooookiiiiiiiiiieeeeee

Wrestling

Jag har varit och klippt mig inför lördagen sedan har jag äntligen införskaffat mig en ny lur. Började lacka rejält på den gamla eftersom den bara höll på att strula.
Nu har jag börjat sätta mig in och börja fundera på var jag ska resa i sommar. Det lutar emot att jag får resa själv iomed folk är antingen panka eller ska iväg med sina respektive. Tänkte om man skulle slå sak i saken att resa till de större städerna i Europa så som London, Rom, Paris, Amsterdam eller liknande. Får se om jag kan komma till ett vettigt beslut.
Något förslag???

Feminism

Kollade lite på nyhetsmorgon på tv4. Undrar hur jäkla nervikt man får vara som man om man försvarar feminister som så pass sjuka att de mer eller mindre anser att man ska avliva ALLA män? Någonstans där på en hörna börjar han yra om Nazism. Och att alla tyskar vara sjuka i huvet som trodde på Hitler. Denna person kan verkligen inte läst på sin historia. Finns ju hur många tyskar som helst som gick emot Hitler. Men i varjefall så hade det ju inte med saken att göra. Nej vill tjejer har jämställdhet? Ja då ska det vara total jämställdhet och inte något snack om hur tjejer blev behandlade förr och att det är för jävligt bla bla bla. Ja det kanske var förjävligt förr men va fan kan många av oss göra åt saker o ting som folk gjort innan vi ens varit födda??
Nej det är väl dags att bege sig till jobb för orka att jiddra om folk som har skygglappar och inte ens kan diskutera utan att börja gå på personangrepp.
Stick och brinn säger jag till dem.

Återkomsten

Tisdag och en dag till sedan får jag vara ledig lite. Sitter och smurfar och hoppas på att något skoj ska hända.Men det lär nog inte bli något mer idag förutom att jag kommer tvinga mig upp och laga något att käka.
Börjar bli mer frisk bara bli av allt slem som ligger i systemet. Kollar på Cops och det är bara att säga att invånarna i USA i allmänhet är korkade som attans iallafall de som är kriminella men sedan kanske de redigerar en del. Sedan är ju inte snutarna där värst sjyssta mot vissa individer.
Jag fick mail om att vi kanske ska starta upp vårt korpenlag i fotboll igen. Det skulle vara skoj bara bull att man jobbar så udda som man gör. Men satsar på att göra en comeback eller som det heter på dålig svenska återkomst :P


Betraktas som förlust

Var och kollade på en lya i Svedala idag som var funky fresh. Måste bita i det sura äpplet och inse att jag kommer nog inte finna något finare. Sedan begav vi oss till ICA Maxi på Cypressvägen för att käka en stabil frulle, pölsemannen kan sitt shit!
Dumpade av Boullen o Catti vid deras bil för att sen köra o ställa upp på matchspel. Tragiska är ju att jag är så förkyld så jag kunde göra en rush sedan var jag tvungen att vila i 10 minuter. Och ännu mer tragiskt är att vi ledde med 7-1 i början av andra för att sedan bara tappa totalt så att det blir 7-7!!!!! Allt på grund av att alla blev nojiga och slutade tänka försökte bara rensa bollarna hela tiden. Synd att man inte var mer fit, för isåfall hade jag lirat sista bara hållt i bollen hela tiden och försökt täcka bort de andra lirarna.
Kvällen spenderades med att glo på National treasure och snörvla ihop med Boullen o Catti. Sen när Rocky 4 börja så drog jag hem för ska jobba imorgon och pallar inte sega mig hem när jag e trött blir man bara ändå vaken utav att behöva kånka sig hem.
Inte för att låta despo eller något men när man umgås med vänner eller är ute och festar så är det sällan det är någon singeltjej med. Undrar var alla dessa människor har tagit vägen? Kanske en utdöende ras :P
Well nu får det vara nog för dagen eftersom jag pallar tji skriva mer.
Have a nice one


Sportens prioteringar suger fett

Sitter här och är uttråkad till historians slut. Ser att Sverige spelar match i handboll och inte en endaste kanal visar matchen. Och ändå ska de snart spela mästarskap snart. Och på text tv så ligger handbollen låååångt bak i indexsidorna. ÄR NI SERIÖSA????  Det står t om efter dambasket, dambandy och ändå går de ju inte ens bokstavsordning för då borde ju hockey vara efter handboll.
Hur många mästerskap har de inte vunnit?? Hur bra publiksport är det inte? Ja de är inte på topp nu men shit människor fattar de inte att de går miste om många tittare??
SKÄRPNING ALLA KANALER!!!!

Buttgoblin

Gårdagen spenderades med att ömka mig över mina leder. Så fort jag får en förkylning så blir lederna som en 88 åring som blivit våldtagen av en lederhosen homo. Bara komma upp på morgonen tar mig 1½ timme. Men var tvungen att ta mig till en lägenhetsvisning jag hade bokat ute i Husie. Lägenhetens uppbyggnad är jäkligt naajs men shit vad den var nergången tuggummi intorkat i disken som om det legat där i två år! Alla köksluckor var så jäkla äckliga dessutom.  De ville ha 795 000 kr för den och fått ett bud på 740 000 på den. OCH TACKAT NEJ!!!!!  De tog det budet iseriöst som attans. Bror och jag gick därifrån garvandes, den lägenheten var inte ens värd 600 000 kr.
Otroligt vad de försöker övervärdera lägenheterna i Malmö eller huvudtaget i Skåne. Så jäkla lukrativt är det inte att bo här. T om lägenheterna ute på Rosengård är snordyra. Hade defenetivt inte lagt en spänn för att köpa en lya där. Så mycket skit som händer där. Får ju boka in dygnet runt bevakning på sin bil bara och då har man ju redan smällt halva sin förmögenhet bara på det.
Idag kommer fortskrida som gårdagen. Kanske kommer jag gå ut en liten runda med lite tur, får se hur lederna känner sig.

Snörvel deluxe

Shit vad jag mår snor. Bara jag snytit mig så har blodet flödat som en 14 åring som hittat Jenna Jamesons bästa samling dreglar. Funderade på tanken att ringa på någon granne här för att låna några tamponger och köra upp i snoken. Folk hade nog garvat en massa åt mig.
Som tur är det att man kan få låna filmer från min bästa vän Piraten. Så nu ligger jag och garvar åt Bill Murray, old school style. Fan vad han var bra back in the day men idag e han för seg och ska försöka vara filosofisk.
Fan ha feberfrossa och ovanpå en sjukt kall lägenhet är ingen bra kombination. Men skönt är att tillbedjandet av Ulrik har sansat sig.


Be till er nya gud Ulriiiiiik

Vaknade imorse med tjock hals, illamåendes och hulkningar men trots detta beslutar jag mig för att sticka till jobb. Under dagens lopp så mår jag sämre och sämre, tills jag måste springa och tillbe den vita porslinsguden Ulrik. Jag tänkte kanske lite lunch löser det här. Känner bara hur Ulrik fyller mig med en speciell känsla inombords och jag springer till altaret ännu en gång.
Det hela slutar med att jag får avsluta mitt pass och köra hem för att jag blir för kass. Så nu koncentrerar jag mig på att dricka en massa för att inte torka ut.

Ge mig en lgh

Jag har börjat en intensiv sökning på en lägenhet men det är inte lätt. Det som just nu är aktuellt är en köpelägenhet eftersom det är väl det enda som är värt att ha i dagens läge om man vill ha lugn och ro. Sedan för att ha något som är prisvärt får det bli det också. Förvisso har jag sökt en lägenhet ute i Bunkeflo som är hyres men den e rätt saftig i prisklassen.
Annars kanske jag måste införskaffa mig en ny bil. Har en förnimmelse om att den kära Fåååårdeeen inte kommer hålla länge till. Jag behåller dock mitt hopp om att den ska hålla något år till så att jag kan bygga upp en buffert till en bra bil och kanske t om köpa en lya på köpet.

Snödårar

Intressant att folk alltid blir helt jäkla tokiga i trafiken så fort de ser en snöflinga singla ner sakteligen mot marken. Det är som att de tappar bort all vett och etikett. Jag fruktar inte halkan men fruktar min medtrafikant. Sedan är iofs jag guds gåva till trafiken. :P Gör aldrig fel och har första rätt för allt.
Har verkligen blivit förälskad i serien Dexter. Den blir verkligen bättre för vart avsnitt som kommer och fröken Julie Benz e ju verkligen vacker. Rekommenderar den starkt!!!!!!!


Känslig

Vet inte vad det är som sker men på senare tid har jag blivit något känsligare på det sättet att jag blir irreterad för minsta lilla som jag i sinnet anser vara fel emot mina principer. Speciellt eftersom jag är i en period där jag konstant har ont. Vissa perioder så orkar jag verkligen inte med att vara mig. Från att alltid ha idrottat, älskat idrotta och aldrig bangat för att sticka ut o sporta. Var duktig på de flesta sporterna dessutom. Till att som idag behöva dra mig ifrån handbollsscenen, konstanta idrottande och känna att kroppen är så trasig att bara gå upp ur sängen på morgonen gör så ont att jag ibland gråter.
Och när jag dessutom har en dålig dag och någon driver, skojar eller allmänt är sarkastisk mot mig så blir jag så himla arg. Att man själv alltid ska vara förstående och snäll mot dem när de har en usel dag eller period är viktigt men skulle jag göra så mot dem som de gör mot mig så gudars vad man åker på en blåsning och man är inte ett lingon värt.
Tror att människan saknar självinsikt att kunna inse om de själv gör fel eller kanske komma på att man inte kanske bör driva med någon när de har ont.

Soffan e min bästa vän

Sikket väder vi hade på menyn igår. Conny tittade förbi och vi drack litta öl och snackade old times. Som vanligt hade vi det skitskoj, med mycket garv och sedan massa tårar av garv.
Nånstans vid 4 tiden var det dax att gå och lägga sig så jag kastade på Josie and the pussycats filmen för att glo på och det tricket funkar tydligen alltid att sätta igång en film för jag tror att det inte ens blev 10 minuter sett av filmen. Tror att sedan jag flyttade in i denna lägenheten så har jag nog sovit mer på soffan än i sängen.
Idag så står schemat öppet ska väl se om jag kan leka med bror lite och låta Ella trampa sönder mina nossar.


Senare samma dag

Shit vad otroligt mycke onödigt man kan hålla på med. Sedan jag skrev senast så har jag bara lirat lite FIFA på min Wii, snokat omkring på wikipedia gällande myterna omkring dracula, vampyrer, varulvar och mumier och sedan varit lite på facebook och lirat lite travel iq. Snackat lite med Boullen om dagens agenda men det lutar åt att det kommer bli en lugn afton då väl eftersom alla andra verkar vara puzzy´z. Undrar var alla fester tog vägen??? De fester man blir bjudna på är hos folk man inte vill vara hos.
Fick rejäl utskällning av en vännina för att jag vägrade gå på fest hos henne och hon krävde en förklaring. Lade upp förklaringen på det sättet att hon blev stum. " Jag pallar inte gå på en fest där folket bara är bortskämda snorungar, Stureplans wannabe´s och fjortisar som nyligen fått smak för alkoholen"
Kan nog ha roligare utan sådana trista människor. Har faktiskt inte hört från henne sedan dess. Undrar varför? (NOT)
Nej om jag skulle få för mig att hasa mig ner till något hak och trycka i mig massa skräpmat eller ska jag verkligen orka handla något att laga?? Och va i bövelen ska jag orka handla med tanke på att jag känner att jag inte orkar mycket.

Får se om jag lyckas få till ett till inlägg senare men det är ju under förutsättning att något vettigt dyker upp eller rent och slätt jag orkar skriva något vettigt.


Sleepless in Malmö

Ja då var ännu en dag här och knappt sovit något som vanligt. Och det som är värst e att jag börjar få en huvudvärkskänsla. Men men det är ju inget som några öl inte kan bota :P

Denna veckan har varit hård att jobba iomed att man haft ledigt så mycket innan man gick på nu igen. Men tur att det är helg så at man kan få andas ut.
Men man hinner tänka mycket när man väl är ledig. Det enda som är jobbigt just nu är att alla runtomkring sig binder sig djupare i sina förhållande medans jag är den enda som är singel. Och finna någon är svårt iomed man jobbar så mycket eller att man bara umgås med de som är par.
Enda positiva är att jag hinner läsa en massa och lära mig en massa nytt.

Brrrrrrrrr

Fasickens vad kylan biter hårt i kroppen. Knäet är segt och trögt i kylan sedan rygg och slutligen nu har jag nog lyckats bryta tån med. Humorn i hela historian är att jag inte ens vet hur jag har lyckats med detta uppdrag.

Har äntligen sett klart på säsong 1 av Heroes men jag är fortfarande inte övertygad och det som är sjukt är ju att man måste ju verkligen se alla avsnitt för att veta varför de spinner vidare i det kommande avsnitt. Och självaste plotten i serien är lite krass. 
Bättre med simpsons de leverar alltid. Samma gäller Family guy men ändå så har de slutat visa detta. Fattar inte varför de slutar visa det.
Istället visar de mitt i nyllet eller yippie kyeah mother f**ker. Verkliga skitserier som jag inte fattar att de investerar pengar i. Och människor verkligen investerar tid att kolla på dett skitet, har folk verkligen inget liv än att kolla på sånt, skicka onödiga kedjebrev och skicka massa inbjudningar på facebook.

Nytt år, nya förhoppningar

Jo vad önskar sig då Herr Nookie och tänker göra med detta år? En sak är säker vad han ska göra. Och det är att banta och verkligen få bort kulan som ligger och hänger på buken.Plus att försöka komma igång med att träna lite i veckorna kanske ska jag börja träna med något handbollslag för det verkar vara det enda som lockar är att springa efter en boll. Pallar inte träna när jag bara ska in på gymmet och cykla eller så krävs mycket motiverande.
Sedan ska jag komma på hur jag ska göra med min semester vill resa till nån rejäl storstad typ London, Rom, Paris eller liknande.
Och slutligen så ska han köpa sig en sjysst lägenhet förmodligen utanför Malmö. En fin tvåa ligger i tankarna så känner ni till något till humant pris så hojta!

Gott nytt år


RSS 2.0