Syndabocken?

Vem i tidningarna är det som bestämmer vem i vilken match som ska bli syndabock. Igår kollade jag det sista av Sverige- England matchen. Där Sverige gjorde en makalös vändning och närpå klarade av att vinna matchen. När den går till straffar så bränner Engelsmännen första och sedan stiger Markus Berg upp. Han slår en straff mitt på som träffar målvaktens fötter. Och så går det till att det är omgångsutslagning. Där Guilermo Molins slår en straff som träffar utsidan av stolpen. Frågan är varför han blir utsedd till syndabock då? Vore det inte lämpligare att utse Markus Berg som syndabock som försöker en fräckis och totalt misslyckas med den.

Men som sagt tidningarna har ett underligt sätt att se på saker och ting. De nämde Lagerbäck som syndabock när Sverige förlorade mot Danmark men största syndaren var Micke Nilsson som gjorde en totalt hjärndöd grej och det straffade sig rejält. Istället heter det att " Micke Nilsson hade en oturlig rensning"

Vad sägs om att det var en idiotsak av en proffsspelare/landslagsspelare att göra?

Jackson is gone!

Det var verkligen inte menat att jag skulle få se Jacko. Först flyttar han konserten sedan så går han och trillar pinn! WTF!!!! Och vafan väljer de att intervjua äckliga alexander bard som har intelligens mindre än en skadad klackasko! Säger han att Jacko inte har influerat diddly! Ehh vad sägs om allt som har med musikvideo att göra? Eller med koreografi? Eller ännu bättre att skänka pengar till de behövande??
Sedan å andra sidan va fan har Alexander "Stupid" Bard lyckats med i sitt liv? Allt han gjort e ju betraktat som ett skämt! Och är det inte beraktat som ett skämt så är han mer sedd som ett freak!
Men kanske ska man skylla på TV 4 som väljer en av Sveriges största skämt att intervjua. Hade t om respekterat att de intervjuat Markoolio.

Summertime!

Sikken underbar dag det har varit idag.  Var ute i stan idag med Mixo och Kung Fu, strosande omkring och garvade. Förstärkte min fetisch för skor och hattar. Köpte en ny sommarhatt. Varför? Det är fint med hatt.
2 Dagar till innan semestern kommer. Hade det inte varit fint med konstant sol och så? Jo det hade varit jäkligt fint.
Vad ska man göra för att få bättre väder? Jo man får åka utomlands! För att svenska vädret kan man verkligen inte lita på. SUKKY!!!
Ha det skönt i vädret tills vi ses!

Trött

Snart semester tack och lov, haft många nya med mig i tjänsten och det blir mycket för mycket ibland. För sommaren är vår jobbigaste period.
Snart Jacko, jacko jacko. Ska bli jääkligt fett.
Kanske blir en rest resa ändå.

Raindrops keep falling

Sikket jäkla ruskväder vi har haft. Igår var det rent utav obehagligt på vägarna. Ena stunden låg man i vänster filen och så kom där en vindpust och efter det så låg man i vägrenen och försökte kämpa sig upp på vägen igen. Och trots detta så finns där dårar som gör idiotmanövrar i trafiken. Och det syntes på E6. Var en polsk Mazda och en svensk folkavagnsbuss som hade smällt reeeejääält. Det som var kvar av Mazdan kunde inte ens extraknäckt som bestick på bordet.
4 km längre norrut så var det samma historia och på vägen så är jag nära att smocka 4 bilar för de kastar sig ut framför mig när jag håller på att göra en omkörning. Folk är ju verkligen idioter! Värnar knappast om sina eller andras liv. Fattar inte vad 100 km/h kan göra om man smäller eller så.  Dessutom såg jag en idiot som inte alls kollade på vägarna för han satt och läste en tjock bok!!!!

The countdown

Hur kan det komma sig att när man vet att man ska gå på semester snart att man börjar räkna och hoppas att dagarna ska gå snabbare? Dessutom tappar man lite fart på jobb. Och för min del har jag alltid haft oturen att antingen jobba helgen så innan jag går på semester eller ha en lära och ha en massa att göra så att man fått jobba övertid. 

Stora funderingar på att ta en restresa får dock bli ensam eftersom de flesta är fattiga eller inte har semester samtidigt som mig. Svägerskan rekommenderade Barcelona och det verkar fett men kostar massor så jag får väl se vad som dyker upp billigt på tabellen.  

The Sinner, but no saint

Satt och kollade på fotbollen igår med Jorel och Joney. Producenterna för matchen hade nog inte alla pluringar i börsen. Visa repris över hur det blev straff medans straffen läggs. Ehh ja! Sedan att Kim Källström påstår att det är en bra straff kan man alltid diskutera. Det är väl knappast dagens bästa men visst inom målramen.
Att sedan folket skäller på Lagerbäck förstår jag för att match efter match ta ut Micke Nilsson måste ju någongång straffa sig. Denna rejäla flopp ska inte spela i landslaget. Han ska hålla sig i grekland och fjompa omkring i lala-landet. För att ens röra bollen i det läget som han gjorde är hjärnblödning. Att dessutom välja att klacka den är rätt så hög mångofaktor. Dels för att Micke Nilsson är knappast känd som en tekniskspelare, dels för att där var inte en endaste spelare i närheten av honom så han hade kunnat låta den gå ut till inspark.
När Lagerbäck ÄNTLIGEN vågar satsa är det helt för sent. Det blev ett helt annat spel när de kastade in Viktor Elm och Sebastian Larsson. Elmander på högerkanten gör ingen nytta egentligen men visst han gjorde något som inte de andra gjorde emellanåt. Kämpade och jagade boll.

Lucky Luke, Lucky Puke

Satt och kollade lite på tecknat och känner mig illa tvungen till att köra en " Det var bättre förr" referens. För det jag har sett i tecknat väg som görs idag är ju löjligt dåligt tecknat och dålig story. Som t ex disney´s slagskepp Kim Possible som de lägger och jag skojar inte MILJONTALS dollar på! Och det värsta är att det är datoranimerat, där möjligheterna är oändliga.
Jag kan sitta med bror min och räkna upp hur många serier som helst som hamnar på topplistan utan konkurrens från dagens nya serier. Och då har vi räknat bort nostalgi känslan. De hade en bra story var bra tecknade och mycket eftertanke.

Jag är en ensam cowboy


Val till ehh va?

Nu e det tydligen snart val till Eu-parlamentet. Och de har slagit upp massa plakat med de gamla hederliga slagorden: Trygghet, Förändring o.s.v
Det är väl trevligt med allt vad de försöker kräka ut på alla posters och reklamer på tv. De har t om lyckats släpa in Marit Poulsen i en reklam och dessutom göra den rätt så fyndig. Men i slutändan så betyder de slagorden inte ett jota. Speciellt eftersom de orden inte bidrar till annat än att fylla på deras plånböcker och bankkonton.
Kan avsluta detta inlägg med att säga att jag tänker rösta på mig för jag vill fylla på min plånbok.

RSS 2.0