The Sinner, but no saint

Satt och kollade på fotbollen igår med Jorel och Joney. Producenterna för matchen hade nog inte alla pluringar i börsen. Visa repris över hur det blev straff medans straffen läggs. Ehh ja! Sedan att Kim Källström påstår att det är en bra straff kan man alltid diskutera. Det är väl knappast dagens bästa men visst inom målramen.
Att sedan folket skäller på Lagerbäck förstår jag för att match efter match ta ut Micke Nilsson måste ju någongång straffa sig. Denna rejäla flopp ska inte spela i landslaget. Han ska hålla sig i grekland och fjompa omkring i lala-landet. För att ens röra bollen i det läget som han gjorde är hjärnblödning. Att dessutom välja att klacka den är rätt så hög mångofaktor. Dels för att Micke Nilsson är knappast känd som en tekniskspelare, dels för att där var inte en endaste spelare i närheten av honom så han hade kunnat låta den gå ut till inspark.
När Lagerbäck ÄNTLIGEN vågar satsa är det helt för sent. Det blev ett helt annat spel när de kastade in Viktor Elm och Sebastian Larsson. Elmander på högerkanten gör ingen nytta egentligen men visst han gjorde något som inte de andra gjorde emellanåt. Kämpade och jagade boll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0