Finally!!!!!!!

Äntligen har det kommit ännu en ljusglimt i Herr Nookie´s liv. Idag hämtade jag nycklarna till den nya lyan. Dock har jag inte varit där än eftersom jag har hållt på med viktiga förberedelser så som att försöka hitta ett Foosball bord men fan det är inte lätt det tydligen. Det finns några på blocket men känner inte för att lava upp 3000 spänn för det. Vill ha något sånt som de hade på Stadium innan som var lagom dyrt tror det låg på 1000 kr eller liknande. Sedan har jag diskat en hel del av mina glas, tallrikar o.s.v eftersom de blev rätt flottiga från gamla lyan som inte hade en fläkt över spisen och därmed kom allt os från matlagningen in i alla skåp och flottade till sakerna rejält.

Men dock ska han snart sticka dit och kasta in några lådor och lampor.

Kollat på två filmer på sista tiden som var väl helt okej men inte toppen.

Wanted med B la Angelina Jolie och Morgan Freeman. Handlar om en yngling som tror sig vara mentalt sjuk på det vis att han tror att han stressar sönder sig. Och visar sig att han e har rätt genetik för att vara en lönnmördare. (korta versionen för de som inte fattar) Kan bara säga att denna filmen var något utav en besvikelse och måste för en gångs skull säga att Angelina var inte värst snygg iomed att hon var heeelt för smal. Morgan e alltid Morgan. Stabil som attans.


Mumien drakkejsarens återkomst. Handlar om att uppvaknandet av Drakkejsaren ( Jet Li) och familjen O´Connells som ska rädda dagen. Denna filmen var även denna något utav en besvikelse eftersom den levererar så lite jämfört med vad de visar på trailers. I rollerna ser vi Brendan Fraser ännu en gång som var rätt så tam, Maria Bello hade ersatt Rachel Weizs som frun och då Jet Li som bad guy. John Hannah dyker ännu en gång som komedi inslag.

Förresten så ska man nagga på sin bror som tror man e neggo för man frågar vart det är man ska köra någonstans. Ursäkten att man kör som i körskolan: " Det är rakt fram som gäller tills något annat anges" Funkar inte speciellt när man är transportör.  Minuspoäng bror!!!!!!!!

Mannen utav Järn

Tänkte jag skulle komma igång med att snacka lite film någongång.

Först och främst tänkte jag på filmen Iron Man med Robert Downey Jr. Normalt sett tåler jag inte denna herre eftersom jag tycker han alltid spelar en battiboi men han har fantimaj ryckt upp sig rejält inför denna film. Gwyneth Paltrow är som vanligt oerhört vacker och charmig. Att dessutom se Jeff Bridges flintis e lite scary. Han ser riktigt läbbig ut och bad ut. Skulle vilja påstå att detta är en av de bättre filmer som gjorts baserat på serietidningar.

Hellboy är en film som nyligen släppts som också härstammar från serietidningarnas värld. Första filmen de gjorde hade sin onekliga charm och sköna story. Nu känns det väl lite mer att de dratt in disney på det även om det kanske inte går i Disneys signatur. Men i allmänhet är detta en okej film om du inte har något bättre för dig att göra om dagarna.

Hancock är den sista filmen jag tänkte joddla om. Jag vet inte riktigt var jag ställer mig till denna film. När jag såg den på bio blev jag fascinerad av början och verkligen älskade filmen men ju längre filmen gick desto mer vemodig blev jag. Tyckte att det var en bra film men var helt för svängig mellan genrérna. Ena studen komedi, nästa drama och mellan ska de försöka pressa in komedi. Det blev nästan för svajigt.

Nya tider och nya tag

Mörkare tider närmar sig och då snackar jag inte om att ondskans makter närmar sig ( den gör det säkert men inget nytt som jag vet) menar snarare så att det är vintern närmar sig. Märks när man e ute och att det e beckmörkt kl 19.
Man får hitta nya sätt att få ny energi och orka med att stiga upp när det e mörkt om morgnarna. Man får ny energi att kunna hålla sig vaken en stund extra på kvällen så att man inte snarkar in kl 20.

Nej men trots att det låter deprimerande det jag skriver om ovan så tillkommer det mycket som e bra. Tror jag iallafall. Jag känner mig iallafall bättre och på gladare humör än vad jag har gjort på länge.  Nu ska folk bara sluta med sina tant/gubb uppmuntringar för att man e singel. Standard svar:" Det löser sig, Det kommer när du minst anar det" haha Man blir behandlad som om man har pesten bara för att man e singel.

Seg som banan

Varit mycket rännande nu på senare tid så jag börjar faktiskt bli lite seg i kolan. Simmat en del, jobbat en massa och festat lite.
Lite trist bara att jobb tar upp så mycket tid. Det känns som det men det e kanske bara för att jag har väl skärmat mig ifrån världen lite. Känns som jag blir irreterad på alla för de drar sig mot "Svensson" livet. Är det så bråttom egentligen? Måste jag skaffa mig allt det?
Hade en diskussion med bror för ett tag sedan där jag mer eller mindre fick en rejäl hyvling för att jag yttrade något i stil med att kanske kommer jag inte ha barn eller skaffa barn. Varför ska jag det? Ingen kan tvinga mig heller. Finns ju inget nöje med att tvinga sig själv till något så stort steg som MÅSTE  ha min uppmärksamhet. Ja det hade varit skoj att ha en Junior kutandes omkring. Men känner inte att det är ett illa tvunget.

Kroppen håller bättre numera men det e som sagt nog mycket tack vare att jag simmar en del. Det hjälper som attans förutom när man får en kallsup då o då :P

Sorry dudes and girls

Jag har varit lite off här på senare tid men det beror ju på att jag har lämna gamla hederliga adressen på Eriksfältsgatan. Och för tillfället bosatt mig hos GG där jag kommer tillbringa en lååååååååååååååång månad fram tills jag får flytta in på min nya adress.
Men lite uppdateringar ska ni väl kunna få??????
Packade som en tok och lassade in allt här hos mor efter mycket blod,svett och en massa tårar. Sov som en stock den veckan som jag höll på med det. Sedan på söndagen så flyttstädade jag och kom underfull med att det e jävligt trist att göra detta.
Bandysäsongen har börjat. Vi inledde den första matchen med lika tyvärr eftersom vi hade ledning fram tills det var sekunder kvar där han får till en dängare som går som en missil rakt upp i krysset.
That´s about it väldigt kortfattat! Men det kvittar för ni e ju rätt kassa ändå på att kommentera.

RSS 2.0