Finally!!!!!!!

Äntligen har det kommit ännu en ljusglimt i Herr Nookie´s liv. Idag hämtade jag nycklarna till den nya lyan. Dock har jag inte varit där än eftersom jag har hållt på med viktiga förberedelser så som att försöka hitta ett Foosball bord men fan det är inte lätt det tydligen. Det finns några på blocket men känner inte för att lava upp 3000 spänn för det. Vill ha något sånt som de hade på Stadium innan som var lagom dyrt tror det låg på 1000 kr eller liknande. Sedan har jag diskat en hel del av mina glas, tallrikar o.s.v eftersom de blev rätt flottiga från gamla lyan som inte hade en fläkt över spisen och därmed kom allt os från matlagningen in i alla skåp och flottade till sakerna rejält.

Men dock ska han snart sticka dit och kasta in några lådor och lampor.

Kollat på två filmer på sista tiden som var väl helt okej men inte toppen.

Wanted med B la Angelina Jolie och Morgan Freeman. Handlar om en yngling som tror sig vara mentalt sjuk på det vis att han tror att han stressar sönder sig. Och visar sig att han e har rätt genetik för att vara en lönnmördare. (korta versionen för de som inte fattar) Kan bara säga att denna filmen var något utav en besvikelse och måste för en gångs skull säga att Angelina var inte värst snygg iomed att hon var heeelt för smal. Morgan e alltid Morgan. Stabil som attans.


Mumien drakkejsarens återkomst. Handlar om att uppvaknandet av Drakkejsaren ( Jet Li) och familjen O´Connells som ska rädda dagen. Denna filmen var även denna något utav en besvikelse eftersom den levererar så lite jämfört med vad de visar på trailers. I rollerna ser vi Brendan Fraser ännu en gång som var rätt så tam, Maria Bello hade ersatt Rachel Weizs som frun och då Jet Li som bad guy. John Hannah dyker ännu en gång som komedi inslag.

Förresten så ska man nagga på sin bror som tror man e neggo för man frågar vart det är man ska köra någonstans. Ursäkten att man kör som i körskolan: " Det är rakt fram som gäller tills något annat anges" Funkar inte speciellt när man är transportör.  Minuspoäng bror!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Sara

Gratulerar till nya lägenheten!

2008-11-01 @ 17:49:43
URL: http://lillazara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0