Årets lista

Ja som alla andra så slår även jag på en lista med lite blandade saker

- Transformers! Äntligen en film som inte lämnar en besviken när man lämnar biografen. Boullen och jag satt med gåshud när "ljudet" kom.
- Svenska landslaget i fotboll. Kan ett svenskt lag någonsin varit så överskattat? Floppar till höger och vänster.
- MFF det fanns faktiskt ett lag som kunde vara mer överskattat än Sveriges landslag. Snacka om att ha bra material men att materialet inte ens kan prestera att hamna i topskicktet av tabellen är horribelt.
- Idol. Varför kollar folk på det? Vad är besattheten med att se det? Marie Picasso som såg ut som en nystoppad korv i dessa klänningar hon bar. Dessutom det man hört av henne är ju så trist och enformigt.
- Heroes. En serie som duger att titta på men man måste verkligen se avsnittet innan för att hänga med på vad det handlar om.
- Dexter!!! Där snackar vi en serie som levererar mer än de har lovat.
- Hyreshöjningar. Brutala höjningar som MKB lagt in som rabatt i hyran. Sluta förolämpa och säg istället som det är. Ni kommer höja för vart år som går. När ska man få en sänkt hyra?
- Ella. Vad skulle farbror annars gjort om dagarna om du inte varit sånt charmtroll.
- Hairspray. Slappfilm där man dessutom får se en Travolta i kvinnokläder.
- Bruce Springsteen. I intervju med denna rock morfar så sade reportern: Du har en förmögenhet på över 100 miljoner dollar, varför fortsätter du turnera? Bruce svarar iskallt: Ja varför inte med tanke på att publiken diggar det, jag har skitskoj och framförallt jag tjänar mer pengar för att göra reportrarna glada som håller koll på min förmögenhet.
Och viktigast av allt just nu!!!!! Snart en sommar på väg förhoppningsvis med en del sol.

Nyårsafton

Ja dagens evenemang är uppspikade på väggen. Men först måste det handlas en jääääääklaa massa snask så att man når viktgränsen på ca 200 kg. Sedan blir det en massa annat i flytande form så att det rinner ur öronen. Fy fasickens vad de senaste dagarna har flugit iväg nu när man för en gångs skull är ledig. Man kommer inte på vad det är man hittar på egentligen.
Funderar på att sticka in på gymmet och bränna lite fett i förväg så att viktökningingen inte kommer alltför drastiskt. Frågan är dock om jag pallar det. Jag hoppas att ni få som läser min blogg får en underbar afton och inte smäller av alltför många fingrar.

Early morning

Idag är nog den första gången på länge som jag känner mig nått så när utsövd men ändå vaknar jag skit tidigt. Är detta tecken på att man börjar bli gammal? Det är väl ett steg till att man börjar bli gammal att man vaknar tidigt eller inte behöver lika mycket sömn.
Känns som jag ska behöva göra lite idag iomed att jag mer eller mindre varit utslagen den senaste veckan. Allt e förbisett och jag måste verkligen kanske se till att få igång kroppen lite. Tryckt i mig massa skräp som jag kanske inte borde.
Jag tackar för de underbara kommentarerna som ni lämnar in och är så värdefulla.


Nyskapande

Undrar när det ska tas tag i att göras orginell musik det är sällan det kommer fram och gör det nu det så fortsätter artistet bara antigen kopiera sitt eget material eller så samplar de alltid något från andra. Detsamma kan sägas inom filmbranschen det är många remakes och spin-offs på allt nu.
Där görs så mycket nytt så man har knappt chans att hänga med och känns som många filmer hade kunnat bli bättre om regissören och alla som jobbar i filmerna (Ja, det är ju en jäkla massa ju) bara hade focuserat på filmen i fråga istället för tänka på vad som e nästa projekt de kan spotta ur sig.

"Adventure, excitement... a Jedi craves not these things. "
Star Wars Episode V - The Empire Strikes Back

Vem av er gav mig på truten?

Vet tji vad det är men högra sidan av mitt ansikte känns helt förlamat och ömt överallt. Känns som någon har stampat mig över hela ansiktet till och med att blinka smärtar mig en hel del. Hur ska jag kunna flörta med alla goa töser när jag e handikappad? :P Vad folk e vilda nu när det är mellandagsrean. Beter sig som vilddjur.
Kanske har ni fått massa goa klappar och är mätt på julematen. Men nu är det dax att inrikta sig på vad som händer på nyårsafton. Just nu ser planen ut som myspys men kan ju hända att det blir vildt som attans.

Galenskapare

Då var julafton överstökad. Alla klappar uppslitna, mat frossad och nubbar slukade. De flesta har nyss vaknat upp ur bakfyllan och insett att det var en mysig afton och nu väntas nyårsafton.
Själv så är jag öm i högra sidan av ansiktet men det är väl några konstiga nerver som inte sköter sig. Men det gör så att jag har en väldans huvudvärk.
Men skönt nog så är jag ledig fram till fredag hoppas jag på iallafall. Ska väl försöka hitta tid att titta på en lgh i Svedala. Sugen på att shoppa men aldrig i livet att jag går ut i detta krig där galna människor rycker från höger till vänster för att få tag på en vara som sänkts lite. Finns säkert något man skulle vilja ha men orkar inte köerna och bråkande.

Idioten

Nu har jag lyckats som jag brukar och göra något idiotiskt som att såra någon jag tycker om jättemycket. Och detta genom att inte tänka efter vad jag skriver om och sedan yttra mig på ett väldigt oförsiktigt sätt.
Inlägget som hette helt fel var syftat på en person som jag har pratat med som är i en känslig situation och hela dagarna ältar detta. Vad som blev fel i denna situation var att jag uttryckte mig så fruktansvärt luddigt så det kunde uppfattas att jag syftade på en person som även har en tuff sits men inte riktigt inkluderad där. Det enda jag kan säga är förlåt. Jag tänkte inte utan ville bara lufta tankarna lite.
Fan vad man är idiot ibland. Varför ska jag skriva det jag tänker på och vara så fruktansvärt jag???? Om saker och ting inte kunde bli värre. FAN!!!!!!!!!

Förlåt min vän jag hoppas att du nån dag ska finna i ditt hjärta att förlåta mig för mitt fruktansvärda misstag och du kan finna att du kan fortsätta lita på mig.

Så här dagen innan

Ja då satt man här igen. Var ute igår och skakade på de lurviga med Boullen o Catti på Etagé. Skoj som fan hade jag också. Iallafall tills det blev för många som hoppar in på en och mer eller mindre tacklar en.

Just nu är det väl många som förbereder sig inför morgondagen. Fullt kaos på alla transportbolag. Folk  som ska resa hem till nära och kära över julen. Det var längesen det var en vit jul dessutom, kan bara minnas att det har regnat de senaste åren.
För min del så blir det jobbande till 18 och därefter får vi se vad som händer. Många som är på mig att man ska fira hela tiden.
Inte blev det heller mycket till julklappshandlande, Har köpt en grej till Ella (brorsdottern) men vad säger jag inte med tanke på att brodern lurar lite i alla hörnor av internet.

Ha nu en God Jul och käka massa go mat


Helt fel

Många gånger så frågar en vän eller vännina dig om hjälp gällande deras förhållande, speciellt eftersom du inte är mitt i dilemmat utan ser det bättre från sidan.

Har en vän ( skriver det så att det inte går att se om det är en kille eller tjej) som just nu är i ett förhållande där denna inte känner den riktiga lågan för sin partner men känner sig oerhört tacksam över att denna har bistått att lyfta självförtroendet för vännen. Men räcker detta egentligen för att stanna i ett förhållande? Man kan ju vara vänner än. Även om många gånger den ena inte fixar detta.
Ibland så hör man de berätta rakt ut att de vill göra slut men kan inte göra det p.g.a högtider på året, förhoppning av ändringar av känslor, rädsla av att vara singel och säkerligen 1000 orsaker till. De hör inte att de mer eller mindre bör göra slut utan frågar råd men vägrar lyssna ändå.

Sedan finns det de som vet och vill men anser att de har så mycket bagage. De inser inte att de bara gräver ner sig djupare i träsket. Det blir aldrig bättre av att vänta lika bra att rycka det som ett plåster. Tycker jag det är lätt? Nej det är aldrig lätt att göra slut men det blir ju knappast bättre utav att vänta.

Religion saknar respekt

Jag funderar på vilka aspekter av religion och kommer bara fram till att nackdelarna överväger fördelarna. Iallafall i mitt liv.
Och vad som gjorde mig rejält pissed off nu senast i raden är att jag trots fina lappen på dörren med ingen reklam, inga religiösa budskap och inga säljare så får jag den jäkla tidningen Amos i brevlådan. Så jag skrev ett trevligt litet e-mail till amos där jag bad om att inte få fler tidningar och det enda svaret jag kunde få är att jag får ha överseende med detta p.g.a att det är svenska kyrkan skickar ut detta till sina medlemmar. Och roligt nog är att jag påpekade i mailet att jag är 1. Ateist 2. Inte med i Svenska Kyrkan och slutligen att den som delar ut tidningen inte respekterar mitt område genom att trycka ner den jäkla tidningen. Får se vad de kan återkomma med för fyndigt svar.
jag vill minnas att även i bibeln eller den jäkla boken de har tryckt upp att de säger nånstans att man ska respektera varandra o.s.v bla bla bla men tydligen finns inte det när man snällt och vänligt ber om att inte få den när man ändå inte är med i första läget. Kan man inte anmäla sånt shit?


Tråkig söndags middag

Efter en rejält tuff vecka med mycket strul på både jobb och det privata livet så är det skönt att bara vara avslappnad för en dag.
Haft många konflikter denna vecka. Vet inte om jag är knas eller om jag kanske bara helt enkelt borde låta saker o ting glida förbi.
Ska kolla på en lägenhet i Svedala idag som verkade jäkligt snygg. Boullen o Catti har ju redan hittat sig en lya där. Det känns som jag har fått nog av Malmö även om vissa i min omkrets rynkar på ögonbrynet. Men så himla trött på att inte kunna mig trygg eller behöva tänka på om min bil fått vara ifred från idioter.

Ho ho ho ho

Detta är en av de få tidpunkterna av året där jag inser att jag är en av de få som inte har total panik eller ångest. Alla springer omkring och jagar julklappar till nära och kära men ändå köper de oftast något som personen i fråga ändå aldrig kommer att använda eller ha på sig.
Och senaste julaftonarna (?) har jag valt att ta arbetspass dels för att jag inte vill att nån stackars sate med barn ska behöva tvingas dit, dels är det fina pengar och dels för att jag inte känner någon lust för att fira jul. Jag får massa skit av bror min för att jag väljer att plocka arbetspass istället för att fira hela dagen med dem. Att fira jul har väl tappat sin mening för min del jag förstår att ungarna älskar det. De aspekter jag tycker om med det är kanske den gemytliga stämning man har när man sitter och snackar strunt vid matbordet med massa mat. Och på kvällen när alla människor dyker upp.
Måste man vara så anpassad efter den stora massan? Är det inte bra att vara unik?

Skärpning i mobilens tid

I en tidsålder som denna vi lever i så är det fortfarande tydligen svårt att få tag på folk eller att folk här av sig. Just nu är jag nog väl mest bara förbannad för att senaste veckan så skulle 4 olika personer höra av sig imorgon som det heter och under veckan lopp så har ingen av dem hört av sig igen.
 En har jag förstås förståelse för eftersom hon nyss förlorat en nära anhörig men tycker inte det ska vara för mycket begärt att dra iväg ett sms förstås. Annan vännina har haft mycket att göra men där tycker jag att man kan slita sig en minut och dra iväg ett sms iallafall när man ser att det e kört. De andra har jag inte ställt alltför stora förhoppningar eftersom de är som de är.
Kan verkligen en vardag vara så späckad att man inte kan dra iväg ett sms med 4 ord eller så?
Värsta i historierna är att man har gjort upp planer med dessa människor och därmed har man tackat nej till andra saker som kunde varit rätt roliga. Man kan ju inte komma och ändra sig i sista sekund tycker jag.
Möjligen tycker du som läsare att jag överreagerar men jag har få i principer i livet och att man kan höra av sig vid förhinder och att man ska visa den respekt som du visar dem ska komma i retur.
Sedan är mitt stora problem väl att jag blir arg och är inte den som drar mig för att tala om för någon när jag anser dem felat mot mig. Därmed blir det att de oftast blir förbaskade på mig eller slutar tala med mig.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0