Skrämmande

Var och kollade på nya Indiana Jones med C-boi och Gag igår. Filmen i sig var rätt så okej gick i samma spår som de gamla förutom slutet som var något flummigt. Harrison Ford stod som vanligt för en stabil insats. Sedan såg man Shia Lebeouf som en mini indy. Cate Blanchett dök upp som bad russian och man ser John Hurt som helflummig vetenskapsman.

Det som retade oss var jävla snorungar som inte fattar att de ska hålla truten. Flera gånger sade vi åt dem att hålla truten och andra med. Redan innan vi gick in i salongen såg vi att de inte skulle var lugna. Vad fan är det med dem ingen jävla hyfs har de. Hade man inte varit så jäkla vänlig så hade man gett dem en lusing rätt över huvudet men det hade väl bara slutat i att de kallat på alla sina släktingar som mött upp oss utanför biografen.

Det är fan dax att föräldrar tar sitt ansvar och uppfostrar sina barn. Så himla svårt är det inte att lära dem etikett och en jäkla massa vett men de bryr sig inte. Jag har svårt att se att framtiden skulle bli bättre. Speciellt eftersom det tyvärr blir fler och fler föräldrar vid tidig ålder som inte ens själv lärt sig etikett.

Kommentarer
Postat av: Jennie.K.

hahah neeggooo:P
tänk positiv..du fick anstränga dig lite mer för å hänga me i filmen..vilket betyder att din hjärna fick jobba :P..haha skämt å sido..FÖRSTÅR DIN FRUSTRATION!! hatar snorungar på bio :P

2008-06-05 @ 13:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0