Triologi av vampyr

Jag är egentligen inte så värst för vampyr eller liknande filmer. Men triologin Blade är jäkligt sweet. Iofs jag var inte så glad i 2an för den gick in för mycket i att vara blodig eller slashig. Men de andra är sköna på det viset att de håller sig till att  vara actionfyllda. i sista delen har de fört in lite mer humor genom att ta in Ryan Reynolds.
Det är jäkligt skumt att se han så himla buffad efter ha sett han i sådana filmer som Van the man, just friends och andra sådana collegefilmer.
Sedan i den sista dyker Jessica Biel upp som Whistlers oäkta dotter. Även hon uppvisar ett bra register i denna filmen. Och som ultimate bad guy ser vi Dominic Purcell (prison break, John Doe). Som underhuggare ser vi Parker Posey ( Josie and the pussycats, Superman returns, you´ve got mail) och Triple H som är proffswrestlare.

Första filmen var något budget i vissa effekter sedan har budgeten ökat med filmerna där de kunnat utnyttja bättre effekter. Dessa filmer är något av Wesley Snipes bästa bortsett från Art of War. Sedan är bara Kris Kristofferson för jäkla skön som muttrande gubbe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0