Från Wrestling till duken

Det är inte många av wrestling grabbarna som lyckas gå över från ringen till duken. André the giant gjorde ett försök men hamnade bara gömd under masken, Hulk Hogan gjorde även han ett försök de flesta minns väl att hans bästa prestation var som Thunderlips i Rocky 3. Annars har han fastnat i de überlöjliga barnfilmerna ingen såg och en del parodifilmer.
Goldberg har väl ioförsig hamnat i båda sidorna men mest som en bakgrundsfigur dels i Universal Soldier 2, The longest yard, Looney tunes back in action.
Den som jag kan tro har lyckats bäst är Dwayne Johnson mer känd som The Rock. Han gled in på ett bananskal i filmen Mumien 2 som the Scorpion King, och därefter kom kalkonrullen The Scorpion king, sedan gjorde han en medioker insats i Welcome to the Jungle med Sean William Scott men filmen i sig var väl helt ok.
Han dök upp i remaken Walking tall som gick på tv för ett tag sedan som är en bra slötitta film.
Be Cool var en helt annorlunda roll för Dwayne där han spelade lite fikus aktig trots sin stora figur. Var kul att se att han kan lite annat än bara fightas. Sedan kom ännu en flopp i form av Doom som baseras på det klassiska shooterspelet med bland annat Karl Urban ( mer känd från Bourne Ultimatum och Riddick). Att man ens fick pengar till att göra denna filmen är ett under. Gridion gang har höjt han igen en liten bit sedan får vi se hur det blir när han dyker upp som seriefiguren Shazam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0