Sveriges, förmodligen världens sämsta filmrecensent

Tv 4:s egen filmrecensent Cicci Renström Suurna sitter och tjänar fina pengar på att racka ner på allt som kommer från Hollywood. Denna Madame har verkligen noll insikt på många filmer. De filmer hon sätter högt betyg på är de överkulturella filmer som ingen orkar se och bara nämner för att verka kulturella. Tvekar ens på att hon sett dem.
Filmer som Transformers som var bra som attans får 2 solar och benämningar som : Löjlig, dålig leksaksfilm och överdata genererad film.
Till och med den nya filmen med Johnny Depp, Sweeney Todd har inte fått den bedömning som den förtjänar. Den fick 3 solar av fem enbart för att hon tyckte: " Den är för blodig för min smak."
Tycker det är dax att tv 4 kallar in någon som är bättre och gör ett bättre jobb på att intervjua de stora stjärnorna. Där var Hans Wiklund väldigt mycket bättre. Han insåg att man får göra lite bakgrundsjobb innan man bedömmer en film och intervjuar folk.
T om Orvar som satt i rutan innan var väldigt mycket bättre och man kunde iallafall garva åt honom för att han såg så rolig ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0