Animerat

Det har kommit en våg med animerade filmer sedan Toy Story slog igenom tyvärr gjorde de en urusel uppföljare på den filmen.
Men det har faktiskt gjort några bra filmer. Shrek var faktiskt en som var rätt bra men sedan börjar den bli sämre och sämre lite tjatig faktiskt. Det räckte med 1an och 2an för uppföljaren var nästan lite seg. Monsters Inc. Var faktiskt en som jag kan rekommendera och skitskönt att de våga hålla sig till en bara och inte göra en uppföljare som nästan ses som ett krav när en film har gjorts bra. Tyvärr håller de sällan måttet.
Men om man ska se en film som verkligen håller måttet inom animerat rekommenderar jag Sagan om Rödluvan eller Hoodwinked som den heter på engelska såg den första gången i brist på annat med Boullen. Fy fasickens vad vi garvade.
Sedan skulle de försöka sig på Madagascar som blev hyfsad men stör mig som vanligt på David Schwimmer (mer känd som Ross i vänner) han är så tråkig. Tyvärr försöker de göra en uppföljare, inte nog med att det har gjorts en värdelös kopia på den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0