Sångfågeln

Det har gjorts en del musikalfilmer som slagit hårt. Sound of music är ju den mest klassiska med Julie Andrews. Tyvärr så åkte ju hon på en dålig operation på stämbanden som har hindrat henne men hon har ju tagit ton i en Prinsessas dagbok 2 där hon fixar låten.
Grease är en som också sparkade till rätt hårt med John Travolta och Olivia Newton - John. Dock gjorde de en uppföljare på den inte med den tidiga besättningen istället hade de plockat in en ung Michelle Pfeiffer tyvärr var scriptet värdelöst så den floppade något.
Nyligen släpptes Hairspray som gjorts en gång tidigare tydligen med Ricky Lake. Men den gamla har jag inte sett men såg den nya som var med John Travolta som kvinna och några andra bekanta ansikten så som Queen Latifah, Amanda Bynes och Zac Efron. Den var faktiskt rätt så hyfsad.
Moulin Rouge med Ewan McGregor och Nicole Kidman var en film som överraskade och vann många priser.
Och sist i raden är Todd Sweeney där vi ser Johnny Depp och i en liten roll ser vi personen som är mest känd som Borat eller Ali G, Sascha Baron Cohen sjunga lite som de faktiskt lyckas rätt bra med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0