Talafel

På senare tid så känns det som att jag har en hel del talfel och en massa stavfel men stavfelen kan dels skyllas på att mitt tangentbord och min data e mer eller mindre miffo.
Emellanåt känns hjärnan som en endaste stor smörja eftersom jag ska komma ihåg saker och ting. Tror jag har samma lika dåligt minne som min bror. (För ni som inte vet så finns där nog inte något som jag skulle ta som exempel hur dåligt minnet är, sorry Kim)
Det är därför jag håller mig till lättsmälta filmer där jag slipper tänka alltför mycket. För senaste tiden har jag varit oerhört sugen på att se både The Matador och Usual suspects men det är filmer som behöver lite mer focus än bara ett slött sinne. Men som tur är kan man kansta igång Livet på den ljusa sidan med Jack Nicholson som är underbar i den som rejält smurfad i sinnet.

Underbart citat: "Some have great stories, pretty stories that take place at lakes with boats and friends and noodle salad. Just no one in this car. But, a lot of people, that's their story. Good times, noodle salad. What makes it so hard is not that you had it bad, but that you're that pissed that so many others had it good."

Kommentarer
Postat av: Jennie.K.

När ska vi ut å partajja igen??

2008-08-11 @ 23:43:29
URL: http://jennieklang.blogg.se/
Postat av: Jennie.K.

Ofanken trodde du lärt känna denna för längesen..om inte är de på tiden ju lär känna denna nu då:P

2008-08-12 @ 11:35:04
URL: http://jennieklang.blogg.se/
Postat av: Jennie.K.

uhhhh den e sååå tråkig!

2008-08-12 @ 13:49:55
URL: http://jennieklang.blogg.se/
Postat av: Jennie.K.

Du fråga vem partajja va..å han e rolig..men oskuldsfullhet han e tråkig!

2008-08-12 @ 16:21:17
URL: http://jennieklang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0